malo prase
Početnik
- Poruka
- 15
zivo me interesuje kako izgleda taj zivot... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo prase:zivo me interesuje kako izgleda taj zivot...![]()
kako
obično su to spolja namazane a u nitra prljave
jurile su za njima zbog lagodnog života
znaš kako izgleda opanak kasa se popapuči
jadni su ti fudbaleri...na kraju ispadnu nasmareni 
E,sad da li je lepotica,to ne znam....stvar ukusabanegad2004:pogledajte ovu lepoticu
sva puca od zdravlja
ko da je iz nasih krajeva
a kako i ne bi kad pored sebe ima vrsnog fubbalera koji je uz to muzjak svetske klase
sve joj ravno do kosova
pa takva je bila i prije njega...a ajde prikazi slike od zena sa kojima je vara..jadne te zene fudbalera ali same znaju u sta se upustaju..banegad2004:
LJUBICAAA:pa takva je bila i prije njega...a ajde prikazi slike od zena sa kojima je vara..jadne te zene fudbalera ali same znaju u sta se upustaju..![]()
![]()
Ma mojne tako.Terror Techa:: onajsmajlistosecudikolikijenarcisosobaiznad:
Slazem se...I meni je Bekam simpatican.Cisto sumnjam da vara Viktoriju.Ima sa njom 3 sina,a cini mi se da je on previse emotivan i vezan za svoju porodicu da bi uradio tako nesto.Arnold_Layne:kakvi god da su (seljaci, šabani...a ja sam svestan toga) njih dvoje su mi nevidjeno simpatični zajedno...i on kao fudbaler je faca
a on je fudbaler!?Arnold_Layne:kakvi god da su (seljaci, šabani...a ja sam svestan toga) njih dvoje su mi nevidjeno simpatični zajedno...i on kao fudbaler je faca