Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 60.957
To se nikako ne slaze sa misljenjem i praksom koju moji drugari i ja imamo...Ako si neki frajer, dobro izgledas, popularan si, duhovit, pricljiv, imas neki status u drustvu, ostvaren si onda mozes sa kim hoces, al vecina muskaraca pogotovo danas kao da se boji zena.
Poenta, zenama je sex na izvolte, mozskarima samo 1/4 otprilike
Pazi ako je zenama lakse jer samo legnu i imaju veci libido , tj vise puta u toku nedelje im treba, plus su daleko da im moral nesto zabranjuje, samo strah i postovanje, a nemaju vise ni jednog ni drugog, onda nikako logicki ne ispada da je teze dobiti muskarcu nego sto je ponuda zena.......
Ima taj efekat kod seljobera, a cela Srbija je seljoberska da zele da ubodu par puta pa da vise nemaju posla....da obescaste, to ih lozi...sire bolestine medju zenama, a zene naivne pa onda ne znaju da imaju , toga ima , to stvarno jeste problem, jer zene umisle da nemaju nista, ...
Pazi zene em imaju duze aktivno vreme, aktivne su do 95 godina, muskarac retko koji preko 60, ali hajde nek bude 65....jer ja ne znam to iz prve ruke, ali nesto ne bih rekao da me varaju signali koje vidjam....em mogu cesce, to je sigurno , pa ja prvi ne volim vise od 2 puta nedeljno...a svaka koja je sa mnom hoce i moze 2 puta dnevno...i one koje nisu sa mnom hoce isto toliko, pa ti saberi , ne moze se sabrati...
Ne znam, meni prirodno da zene vise zele snosku i to bukvalno a ne seks, od muskaraca....to se slaze sa svim parametrima i sa muskarac lovac, i muskarac vodja copora i muskarac provajder i muskarac patrijarhat i matrijarhat i gde god mrdnem bioloska pretpostavka da zene daju vise ponude nego sto muskarci traze je ocigledno..
Ima samo jedna stvar koja je socioloski efekat, nastao tamo u 17 18 veku , a to je mahanje micikanom, tj stvaranje utiska da muskarac trazi a da treba da zaradi ili da vise trazi seksa nego sto dobija, tj da se muskarac drzi vise i stalno u gladnom stanju..
Ja to vidim kao pokusaj dovodjenja u zabludu koji cesto pali , ali mi nije jasan...stanem pogledam, razmislim i ne vidim nijedan jedini put da je to stvarno stanje stvari...znaci nij jedan jedini put to nije bilo stvarno stanje stvari nego privid i ucena muskarca koja je upalila...Slazem se da je nekad libido zene manji od libida muskarca...naletao sam na takve zene, ima libido jednom na petnaest dana...i jednu koja ima libido jednom u mesec dana...ali svaki put je bilo nesto drugo u pitanju , bol prilikom snoske, traume, ili jednostavno mala vagina...pa je privedes ka znanju i iskustvu i onda zna sta joj treba u zivotu...