Žene duže žive ako imaju seks ovoliko puta nedeljno

A kad to rade onda su radodajke... 😁😁😁
Pa po novom studijama 25% muskaraca ima najvise sexa i partnera, zatin sledi 75% zena, pa 75% muskaraca. Dok skoro pa isto vazi za 75% zena, uz razliku muskarac nema sramotu da je *****. Al zato to zene rade prefriganije.
Dakle samo 1/4 muskaraca moze kad hoce i sa kim hoce. 75% mora da se trudi, i da na kraju 25% zena

To nije nikakvo čudo imajući u vidu koliko polni hormoni učestvuju kod žena u funkcionisanju svega i svačega.. Od nivoa hormona zavisi raspoloženje, osećaj zadovoljstva, emotivni status, odlaganje klimaksa, redovnost menstruacija, ...

Kad se sve sabere, ženama je seks potrebniji i više žele seks nego muškarci. (kada jednom "prorade" sa nekim)

To nije nikakvo čudo imajući u vidu koliko polni hormoni učestvuju kod žena u funkcionisanju svega i svačega.. Od nivoa hormona zavisi raspoloženje, osećaj zadovoljstva, emotivni status, odlaganje klimaksa, redovnost menstruacija, ...

Kad se sve sabere, ženama je seks potrebniji i više žele seks nego muškarci. (kada jednom "prorade" sa nekim)
želim i ja ..stvarno

ja sam stalno napaljen

Ne slazem se sa poslednjim delom, muskarci se mnogo lakse uzbude i mnogo vise zele sex. Sto je i logicno, ne bira lavica kad ce nego lav.
Muskarcima je to nagon, vrlo jak, sumnjam da zene mogu to da osete, cist proces reprodukcije

Ne slažem se sa zaključkom ove studije, malo su pobrkali odnose....
Najduže žive žene bez seksa to je dokazano na mnogim primerima od monahinja do razvedenih i udovica.....većina nema nikakav sex i to im produžava život...
Skoro da mi dodje da platim nekome da ih kresne da možemo da živimo ko ljudi, bez daveža.
Daj ne ruši nam sneška !!! :rtfm:
Ta teorija ne odgovara nikome i nije na dobrobit nikome :aha:

Back