Dingelinge
Domaćin
- Poruka
- 3.942
Znao sam ja da ima nesto cim me ova moja spopada svaki drugi dan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa po novom studijama 25% muskaraca ima najvise sexa i partnera, zatin sledi 75% zena, pa 75% muskaraca. Dok skoro pa isto vazi za 75% zena, uz razliku muskarac nema sramotu da je *****. Al zato to zene rade prefriganije.A kad to rade onda su radodajke...
Hajde bre vise dogovorite se da znamo sta je ciniti.Ne slažem se sa zaključkom ove studije, malo su pobrkali odnose....
Najduže žive žene bez seksa to je dokazano na mnogim primerima od monahinja do razvedenih i udovica.....većina nema nikakav sex i to im produžava život...
Znao sam ja da ima nesto cim me ova moja spopada svaki drugi dan.
Naravno sta? Mnogo seksa ili manje seksa?Naravno.
To je pre svega zdravstveno pitanje.
Naravno sta? Mnogo seksa ili manje seksa?
taj sams kim će žene biti rade dati ako su svi muškarci u monasima?
neko muško mora da ostane s ove strane i da se žrtvuje za ženski rod.
želim i ja ..stvarnoTo nije nikakvo čudo imajući u vidu koliko polni hormoni učestvuju kod žena u funkcionisanju svega i svačega.. Od nivoa hormona zavisi raspoloženje, osećaj zadovoljstva, emotivni status, odlaganje klimaksa, redovnost menstruacija, ...
Kad se sve sabere, ženama je seks potrebniji i više žele seks nego muškarci. (kada jednom "prorade" sa nekim)
ja sam stalno napaljenTo nije nikakvo čudo imajući u vidu koliko polni hormoni učestvuju kod žena u funkcionisanju svega i svačega.. Od nivoa hormona zavisi raspoloženje, osećaj zadovoljstva, emotivni status, odlaganje klimaksa, redovnost menstruacija, ...
Kad se sve sabere, ženama je seks potrebniji i više žele seks nego muškarci. (kada jednom "prorade" sa nekim)
Ne slazem se sa poslednjim delom, muskarci se mnogo lakse uzbude i mnogo vise zele sex. Sto je i logicno, ne bira lavica kad ce nego lav.To nije nikakvo čudo imajući u vidu koliko polni hormoni učestvuju kod žena u funkcionisanju svega i svačega.. Od nivoa hormona zavisi raspoloženje, osećaj zadovoljstva, emotivni status, odlaganje klimaksa, redovnost menstruacija, ...
znaci 2x nedeljnoDovoljno za rizik
Daj ne ruši nam sneška !!!Ne slažem se sa zaključkom ove studije, malo su pobrkali odnose....
Najduže žive žene bez seksa to je dokazano na mnogim primerima od monahinja do razvedenih i udovica.....većina nema nikakav sex i to im produžava život...
Skoro da mi dodje da platim nekome da ih kresne da možemo da živimo ko ljudi, bez daveža.
Krmenadlu?ja volim žestoko da guram
da!u krmenadlu dlakavu ili obrijanu!Krmenadlu?
Ja sam mislio da to zovu hamburger xDda!u krmenadlu dlakavu ili obrijanu!
vagina,pica,riba.kako god!Ja sam mislio da to zovu hamburger xD
Sirok spektar jelavagina,pica,riba.kako god!