- Poruka
- 75.356
Žene dostižu vrhunac seksualne zainteresovanosti iizmeđu 30 i 45 a muškarci između rođenja i smrti.
To kaže gore na slici. Koliko je ovo tačno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže i ovo
Seksualni vrhunac se odnosi na period života kada ste najsposobniji za čest seks visokog kvaliteta. Istraživanja sugerišu da žene dostižu svoj seksualni vrhunac u 30-im godinama, dok muškarci dostižu vrhunac u kasnim tinejdžerskim godinama.
pa jel tačno il nijesta mi sad trebamo ovde da napisemo
proveri!pa jel tačno il nije
ja od kad pamtim za sebe za muškarce je tačnoproveri!
ne znam sad u koju ti grupu spadas?ja od kad pamtim za sebe za muškarce je tačno
pa u muškune znam sad u koju ti grupu spadas?
nemoj da pricas?pa u mušku
a jel znaš da ima par forumaša koji misle da sam ženskonemoj da pricas?
i ja mislim ponekad nego za muskarce ovde mi je neodredjeno za godinea jel znaš da ima par forumaša koji misle da sam žensko
pa u uvodu kaže od kad se rodimo pa dok ne crknemo. Još nisam crko a ne mislim uskoroi ja mislim ponekad nego za muskarce ovde mi je neodredjeno za godine
pa zato i kazem neodredjeno(: cekam od do iskustvapa u uvodu kaže od kad se rodimo pa dok ne crknemo. Još nisam crko a ne mislim uskoro
to mora neko drugi da kaže. Neko ko je kasno krenuo i rano prekinuopa zato i kazem neodredjeno(: cekam od do iskustva
da li je studija obradila udate žene?Da vidim šta kaže gugl...
Jedna studija je pokazala da su žene između 27 i 45 godina imale češće i intenzivnije seksualne fantazije od mlađih ili starijih žena. Takođe su imali više seksa i veća je verovatnoća da će ga imati ranije u vezi.
ne znam sad u koju ti grupu spadas?
pa u mušku
ko Rambo, kad ga pita voditelj "Šta ste nasledili od oca, a šta od majke...?"nemoj da pricas?
pa i njih neko obrađuje...da li je studija obradila udate žene?
kako je ovo glupo jbtkaže i ovo
Seksualni vrhunac se odnosi na period života kada ste najsposobniji za čest seks visokog kvaliteta. Istraživanja sugerišu da žene dostižu svoj seksualni vrhunac u 30-im godinama, dok muškarci dostižu vrhunac u kasnim tinejdžerskim godinama.
smešno da ali netačnopa i njih neko obrađuje...