ZENE: DOBRO POGLEDAJTE! ! !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Izgled odaje karakter muškarca
muskarac.jpg

Jednostavna i korisna pravila koja će vam pomoći da samo jednim pogledom na vašu simpatiju otkrijete mnogo toga o njemu.Muškarac sa izraženim ramenima, uskim bokovima i ravnim stomakom , rođeni je zavodnik sklon flertu i ljubavnim avanturama. Ako ovakvog muškarca vežete za sebe svakodnevno će vas obasipati pažnjom i poljupcima.
Muškaraci sa visokim čelom su vrlo osećajni i maštoviti , zanimljivo je biti u njihovom drštvu jer vole da priredjuju slatka iznenađenja. Kockasto čelo, pazite se, vrlo je hladan i škrt na rečima!
Oprez sa muškarcima koje krase velike duguljaste uši, takvi muškarci uživaju u samoći i teško se vezuju za ljude! Dok muškarci sa malim i mekanim ušima su verni partneru. Odlika hrabrih musškaraca je izrazito mesnata resica.

Gde god se pojavi visok muškarac ostavlja snažan utisak, dok oni sa manjkom centimetra nadoknađuju visinu šarmom i duhovitošću.


Adamova jabučica je spuštena, pred vama je izvrstan ljubavnik. Jer se Adamova jabučica spušta pod dejstvom hormona testosterona, koga imaju muževniji muškarci. Znaši, što je ona niža, on je maštovitiji, raspoloženiji za seks i strastveniji.Brada nekada može mnogo toga da otkrije.
-Naglašena: veoma implusivan i neodgovoran.
-Mala, neupadljiva: kolebljiv i nikad neće znati šta hoće.
-Rupica na bradi: pred vama je pravi romantičar koji će vam uvek ugadjati.
Saznaćete sve o njemu ako mu pogledate šake, dugačak palac je odlika odlučnog i upornog čoveka, ako je pak palac širok, nestrpljiv je i brzo gubi nerve. Ambiciozne ljude krase dugi prsti, a pomalo lenje kratki prsti.

Srecno zene! :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme


Back
Top