- Poruka
- 20.280
primecujete razliku u ponasanju i ophodjenju prema vama od muskih clanova foruma u odnosu na pre i posle kacenja fotki po ovim silnim fotke forumasa i forumasica temama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to i ja kazemzato ja kažem...bez razgovora lice u lice...ništa![]()
ps. i ta neka uopšte ne mora da bude neprivlačna, samo je ti nisi tako zamišljao...![]()
onda manje priče, manje gledanja fotkica...a više ispijanja kafe u 4 oka...![]()
Ja mislim da se to najpre ogleda u reputacijama.
Odjednom, forumasica pocne da dobija reputacije za teme na kojima su se ranije klali![]()
to je osnov mog postavljanja teme...
cini se da mi muski pretpostavljamo da je zena ..lepa pa kad vidimo razocaramo se..i guess
ili kako to drugacije da objasnim..
( otiso sam i ja u legendu nabih preko 10 000 postova )))))
svi mi polazimo od sebe i onoga što volimo ili što bi voleli...tako i ovde...sviđa ti se kako neka forumašica piše i odmah je povezuješ sa slikom žene kakvu bi voleo da vidiš...i najčešće se "razočaraš"...al u samog sebe, što si previše pustio mašti na volju...naročito vi muškarci koji mnogo fantazirate
legendo
ps. i ta neka uopšte ne mora da bude neprivlačna, samo je ti nisi tako zamišljao...![]()
...to sve zavisi šta ti je prioritet kod osobe suprotnog pola uopšte..pa i u realu ..
..čestitam ...
primecujete razliku u ponasanju i ophodjenju prema vama od muskih clanova foruma u odnosu na pre i posle kacenja fotki po ovim silnim fotke forumasa i forumasica temama?![]()