Masno-TkivoInViVo
Aktivan član
- Poruka
- 1.008
ja bi vam digo cene za 500% pa se napušite site trovačice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi vam digo cene za 500% pa se napušite site trovačice
Dobar komentar ali sad story i tužna istina pa zato tužni emoticon.Može biti najbolja riba na svetu ali ako puši pljuge, to je za mene jedno veliko NE ! Jednom sam poljubio ribu koja puši (cigarete) i zgadio mi se ukus duvana iz njenih usta. Neznam zašto je Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu kad je u pitanju prosek žena pušača. Predpostavljam da kafeisanje i ogovaranje čine odličnu kombinaciju sa cigaretama i toga ima u Srbiji na pretek.
Volim cigare vise nego da jedem.Tema za pušačice. Volite da pušite? Koliko cigareta dnevno pušite?
Kutiju i pol a tiTema za pušačice. Volite da pušite? Koliko cigareta dnevno pušite?
Koja generalizacija a usput i glupostDa li ima bar jedne feministkinje a da je nepušač? Jedne jedine?
jedno su cigare a drugo su cigareteVolim cigare vise nego da jedem.
(Ali nisam feministkinja).
Nije baš neka generalizacija, niti sam mislio bilo šta loše.Koja generalizacija a usput i glupost![]()
![]()
Apsolutno sam protiv zakeranja, zabrana i progona, ali da li si nekada pomislila kako bi dim mogao da deluje na nas ostale?što si zloban?
Kako nije, ako navodiš da su sve pušačice feministkinje?? Eto, ja sebe ne smatram feminstkinjom, jer one se bore da budemo jednake sa muškarcima a ja nisam za to da muškarcima treba dozvoliti da budu jednaki sa namaNije baš neka generalizacija, niti sam mislio bilo šta loše.
Kako nije, ako navodiš da su sve pušačice feministkinje?? Eto, ja sebe ne smatram feminstkinjom, jer one se bore da budemo jednake sa muškarcima a ja nisam za to da muškarcima treba dozvoliti da budu jednaki sa nama![]()
Nisam to rekao.Kako nije, ako navodiš da su sve pušačice feministkinje?? Eto, ja sebe ne smatram feminstkinjom, jer one se bore da budemo jednake sa muškarcima a ja nisam za to da muškarcima treba dozvoliti da budu jednaki sa nama![]()
Pođimo od toga da pored strejt feministkinja ima i drugih.Kako nije, ako navodiš da su sve pušačice feministkinje?? Eto, ja sebe ne smatram feminstkinjom, jer one se bore da budemo jednake sa muškarcima a ja nisam za to da muškarcima treba dozvoliti da budu jednaki sa nama![]()
Mene realno boli moj lezbejski ***** za tebe i tvoja misljenjaPođimo od toga da pored strejt feministkinja ima i druge grupe.
P.S. Bilo bi fer da se ova poruka obriše, da ne bi diskusija otišla nzm gde, a ni @adelaidea se uopšte ne ljuti.
Mene realno boli moj lezbejski ***** za tebe i tvoja misljenja
Znam, ali obicno u govoru ljudi to brkaju i nazivaju isto, pa sam mislila da je pitala za cigare.jedno su cigare a drugo su cigarete
mozes da pusis i varjacu ukoliko to ne ugrozava neko drugo lice !Znam, ali obicno u govoru ljudi to brkaju i nazivaju isto, pa sam mislila da je pitala za cigare.
Stvarno?mozes da pusis i varjacu ukoliko to ne ugrozava neko drugo lice !

Odakle ja znam sto bi ti pusila varjacu ??? WTFStvarno?
P.S. Normalno da mogu, ali sto bih?![]()
![]()

Pa sto je onda spominjes uopste?Odakle ja znam sto bi ti pusila varjacu ??? WTF![]()