Tema za pušačice. Volite da pušite? Koliko cigareta dnevno pušite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana da li je legitimno osloviti vas pusacicom po novonormalnom rodno ravnopravnom govoraux ?Da, nekad i više od jedne kutije popušim. Slažem se sa svima koji će me kritikovati, svesna da je nezdravo, da trujem i sebe i druge i da nemam opravdanja osim moje zavisnosti o nikotinu.
UvekPostovana da li je legitimno osloviti vas pusacicom po novonormalnom rodno ravnopravnom govoraux ?
Onda neka bude Lagerta moja omiljena pushachica <3

Pusačice,hmmmm naslov ti je više za ljis....ja pomislila tema o onomTema za pušačice. Volite da pušite? Koliko cigareta dnevno pušite?
Uf al si mi neki finU zivotu nisam imao devojku pusaca a nisam ih bas malo imao. Kad je poljubim kao da sam poljubio auspuh automobila
Nisam fin nego nepušačUf al si mi neki fin
I tražiš isključivo žene ne pušače?kako to biraš sta ako ti se svidi pusacicaNisam fin nego nepušač
Baš tako, ako je pušač ondaI tražiš isključivo žene ne pušače?kako to biraš sta ako ti se svidi pusacica
Pušim 1 paklu na par dana, nekad i nedelju dana
meni kutija može trajati mesec dana. doduše treba mi samo da pomešam sa travom, ne pušim čiste cigarete.Tema za pušačice. Volite da pušite? Koliko cigareta dnevno pušite?
Donji siBaš tako, ako je pušač onda![]()
Juuuuuja bih postavio pitanje zašto su počele da puše, jer to mi nikad nije bilo jasno.
jedan tip je nama opisao kao da poljubi pepeljaruU zivotu nisam imao devojku pusaca a nisam ih bas malo imao. Kad je poljubim kao da sam poljubio auspuh automobila
Pusačice,hmmmm naslov ti je više za ljis....ja pomislila tema o onom
Da li ima bar jedne feministkinje a da je nepušač? Jedne jedine?10 cigareta dnevno, u proseku, ali moraću da potpuno prestanem.