Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.556
I da od birača nema hebača?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravnoIstina je da podjednako biraju obe strane.
ne bih ja zo tako nazvao, ja sam uvek za kompromis, al imams neke stavove preko kojoh ne prelazim, pa pa kome odgovara odgovaraJer si i sam autoritet?
Autoritet, čim imaš stavove preko kojih ne prelaziš - malo je tu prostora za kompromis.ne bih ja zo tako nazvao, ja sam uvek za kompromis, al imams neke stavove preko kojoh ne prelazim, pa pa kome odgovara odgovara
pa dobro svi imamo crvene linije, i mi i one, bitno ke da se poklopimoAutoritet, čim imaš stavove preko kojih ne prelaziš - malo je tu prostora za kompromis.
Osim malo prostora koje za isti ostavljaš?
odmah kazem za kompromise, sve se mozemo dogovoriti, samo da se ne svadjamo, i kazem sta mi sve smeta naravno i pitam sta njoj sve smetaI kada nekoj kažeš da ti je važnija od svega:
Da li joj kažeš i za kompromise?
Brate yebes kompromis. Kada krenes tako da pricas, uletis na njenu teritoriju i kompromisi se najcesce vrte oko nje.ne bih ja zo tako nazvao, ja sam uvek za kompromis, al imams neke stavove preko kojoh ne prelazim, pa pa kome odgovara odgovara
ja samo delujem preke naravi, u dusi sam mekan kao lebac, to ke odbrambeni mehanizam amo spustim gard brisace pod sa mnom. Sl ti pomonjes volim te, kad volis tu nema mozga, tad ne znas ni sta radis, i spreman si sve za nju/njega logicnoI kada nekoj kažeš da ti je važnija od svega:
Da li joj kažeš i za kompromise?
Lažeš, vuče - masni su ti zubi!ja samo delujem preke naravi, u dusi sam mekan kao lebac, to ke odbrambeni mehanizam amo spustim gard brisace pod sa mnom. Sl ti pomonjes volim te, kad volis tu nema mozga, tad ne znas ni sta radis, i spreman si sve za nju/njega logicno
ispade ja zajebana zena xDLažeš, vuče - masni su ti zubi!
Šta znači "deluješ"…?
Ti u stvari to nisi, za svaku koja prođe tvoj odbrandbeni hard preke naravi inpovinuje se?
Onda može da te maže na lebac, jer si se "otopio", donekle..
Nikada potpuno, zar ne?
u takvom sam drustvu rastao, sta znam meni je to normanoLažeš, vuče - masni su ti zubi!
Šta znači "deluješ"…?
Ti u stvari to nisi, za svaku koja prođe tvoj odbrandbeni hard preke naravi inpovinuje se?
Onda može da te maže na lebac, jer si se "otopio", donekle..
Nikada potpuno, zar ne?
Padobro.u takvom sam drustvu rastao, sta znam meni je to normano
ne znam brate, funkcioniše, kad sam bio dobrica pucalo je brzoPadobro.
Ko sam ja da sudim?
Ja primetih, a ti budi iskren sa sobom...
Pa vidiš da znaš?ne znam brate, funkcioniše, kad sam bio dobrica pucalo je brzo
ne znam, valjda je samo najbitnije biti to sto si, a ne glumatati, iskustva naravno uticuPa vidiš da znaš?
Ili misliš da znaš?
Ili si izabrao put zbog prešašnjih iskustava?
Moje pitanje je:
Ko si zaista ti, bez obzira na ishod?
kako god ti voljaLovac Luka ili vuk?![]()
Onda si vuk Luka, makar meni.kako god ti volja![]()