Žene biraju muškarce?

Hoćete i svaku i svakakvu. Ne birate vi puno, koliko se hvalite. Moj drug kaže: šta mi vrijedi što je lijepa kada neće, valja meni i manje lijepa, samo da hoće.
Tacno tako.Musko ne bira jer nije zensko.Zenama se moze.
Ja sam npr znao upoznati lepih zena ali odvratnih karaktera po Bg pa onda odem u Novi sad,Sabac,Kraljevo i sve pitomije.Nije nuzno fizicki da je zgodna.Ne igra uloge.
Upoznas znaru ficicki a ona sve drugo ima u sebi sto ova lepa nema.

Postoji li istine u tome da žene ustvari biraju muškarce sa kojima će da budu u vezi/kombinaciji a da učine da poverujemo da smo ustvari mi njih odabrali ?
Znači ako cura ne želi sa tobom makar dubeo na glavi ništa ti ne pomaže ako te ne gleda na taj način.
Sa druge strane reče mi jedan lik da navodno svaka hoće samo treba da znaš kako..
Biraju za sex ,za vezu biraju muskarci.

Postoji li istine u tome da žene ustvari biraju muškarce sa kojima će da budu u vezi/kombinaciji a da učine da poverujemo da smo ustvari mi njih odabrali ?
Znači ako cura ne želi sa tobom makar dubeo na glavi ništa ti ne pomaže ako te ne gleda na taj način.
Sa druge strane reče mi jedan lik da navodno svaka hoće samo treba da znaš kako..
Кад би ти само знао колики је случај да мушкарац изађе и буде изабран од те неке жене па након тог изласка само нестане. Тако да јој џаба што је она 'изабрала'.

Back