šta ja znam,svako koristi ono što je u ponudi
bolje da ima ponude,nego da nema

bolje da ima ponude,nego da nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno tako.Musko ne bira jer nije zensko.Zenama se moze.Hoćete i svaku i svakakvu. Ne birate vi puno, koliko se hvalite. Moj drug kaže: šta mi vrijedi što je lijepa kada neće, valja meni i manje lijepa, samo da hoće.
Nelogične pesme, neprijatan glas, prepatetični u svakom smislu.
Biraju za sex ,za vezu biraju muskarci.Postoji li istine u tome da žene ustvari biraju muškarce sa kojima će da budu u vezi/kombinaciji a da učine da poverujemo da smo ustvari mi njih odabrali ?
Znači ako cura ne želi sa tobom makar dubeo na glavi ništa ti ne pomaže ako te ne gleda na taj način.
Sa druge strane reče mi jedan lik da navodno svaka hoće samo treba da znaš kako..
Odista najgori poznati Bend na sve cetiri strane sveta BalkanaNelogične pesme, neprijatan glas, prepatetični u svakom smislu.
Koji? Zabranjeno pušenje?Odista najgori poznati Bend na sve cetiri strane sveta Balkana
Кад би ти само знао колики је случај да мушкарац изађе и буде изабран од те неке жене па након тог изласка само нестане. Тако да јој џаба што је она 'изабрала'.Postoji li istine u tome da žene ustvari biraju muškarce sa kojima će da budu u vezi/kombinaciji a da učine da poverujemo da smo ustvari mi njih odabrali ?
Znači ako cura ne želi sa tobom makar dubeo na glavi ništa ti ne pomaže ako te ne gleda na taj način.
Sa druge strane reče mi jedan lik da navodno svaka hoće samo treba da znaš kako..
Кад би ти само знао колики је случај да мушкарац изађе и буде изабран од те неке жене па након тог изласка само нестане. Тако да јој џаба што је она 'изабрала
Plavi orkestar,a nije ni Zabranjeno pusenje daleko,mada nekad i moze nesto da prodjeKoji? Zabranjeno pušenje?
Mene zene startuju,ja biram i tako je oduvekHoćete i svaku i svakakvu. Ne birate vi puno, koliko se hvalite. Moj drug kaže: šta mi vrijedi što je lijepa kada neće, valja meni i manje lijepa, samo da hoće.
Eeeee, to ne može svako da skonta.Plavi orkestar,a nije ni Zabranjeno pusenje daleko,mada nekad i moze nesto da prodje
Vidi se odmah da plijeniš pažnju.Mene zene startuju,ja biram i tako je oduvek
Eeeee, to ne može svako da skonta.
Trebalo je to živjeti da bi se razumjelo.
Jugo 45! Zenica bluz....
Ja bih tebe izabrala. Toalet papir poskupio, a ti si dupelizac prve klase.dovoljno je da ti razumes,nema potrebe da sirimo
Bosanski humor,verovatno fetish prema izmetu dolazi iz kratke vladavine austrougaraJa bih tebe izabrala. Toalet papir poskupio, a ti si dupelizac prve klase.
Od njih dolazi toalet papir. Zamijenio listove žbuna. Ostalo i od njih dobrih stvari. Npr.ljubav prema konjima. Osjećaš li se sada voljeno?Bosanski humor,verovatno fetish prema izmetu dolazi iz kratke vladavine austrougara![]()
I ti jases konjeOd njih dolazi toalet papir. Zamijenio listove žbuna. Ostalo i od njih dobrih stvari. Npr.ljubav prema konjima. Osjećaš li se sada voljeno?