Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno

bi li pristala na vibrirajuće gaćice na daljinsko upravljanje u restoranu kao u poruci #88 i da je daljinski u njega naravno?

kad spominješ restoran već
ajoj, kako je to bizarno.
u redu bi bilo da on igra neku video igricu -
a njoj dosadno pa sto da ne orgazmira malo
ali kako on upravlja njenim orgazmom kad ne zna da vozi pitam se (pažljivo sam gledala kako mu rade prsti)
i treba da pustim nekog neiskusnog da misli da me izdominirao haha, vrati se na uvodni post
pa baci pogled na meg rajan i seti se kako se orgazmira na javnom mestu.
nemoj da podmećeš ove orgazme ispod radara

ali kako on upravlja njenim orgazmom kad ne zna da vozi pitam se (pažljivo sam gledala kako mu rade prsti)
i treba da pustim nekog neiskusnog da misli da me izdominirao haha, vrati se na uvodni post
Bez komentara....

morao sam pogledat klip, pa ona samo glumi da uvjeri harija kako se glume O :hahaha:

Dr. Andrea Pennington, integrativni lekar, akupunkturist, učitelj meditacije i seksualni edukator. kaže:
"Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno. Prednosti su brojne - oslobađanje od depresije i anksioznosti, čini nas lepšim i ublažava bol."

maxresdefault.jpg

Slažem se.
Vi?
Mislim da bi Andrea trebala da okopa malo bastice i krtole u basti iza kuce.
Arbeit macht frei :lol:

Pogrešno, u Kini u pristojnoj građanskoj porodici se od žene očekuje da angažuje mlađu damu (poželjno sa sela, poslušnu i predanu sudbini) koja im je služavka, a i muževljeva (i njena) ljubavnica - na nju joj pristojnost daje pravo ako je žmu na putu ili je zapostavlja. Proverivo 100%, običaj ima i ime. Čak i emancipovane žene to rade da pokažu mužu ljubav - u prevaru se samo računa sa nekim svog socijalnog položaja - onima iznad ne sme da se kaže ne. Socijalna hijerarhija je neprijatna stvar - ovo je 100%, pričala mi devojka Kineskinja, inače ogorčena feministkinja - kaže da jedino žali te devojke - bogatije žene se time iskazuju - da Sci vide kako “one bogato drže žmuove” pa kućnu robinju doteruju kao lutku iz izloga tadi parade.

Back