- Poruka
- 23.400
zvuči vrlo zanimljivobi li pristala na vibrirajuće gaćice na daljinsko upravljanje u restoranu kao u poruci #88 i da je daljinski u njega naravno?
kad spominješ restoran već
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
zvuči vrlo zanimljivobi li pristala na vibrirajuće gaćice na daljinsko upravljanje u restoranu kao u poruci #88 i da je daljinski u njega naravno?
ajoj, kako je to bizarno.bi li pristala na vibrirajuće gaćice na daljinsko upravljanje u restoranu kao u poruci #88 i da je daljinski u njega naravno?
Bez komentara....ajoj, kako je to bizarno.
u redu bi bilo da on igra neku video igricu -
a njoj dosadno pa sto da ne orgazmira malo
ali kako on upravlja njenim orgazmom kad ne zna da vozi pitam se (pažljivo sam gledala kako mu rade prsti)
i treba da pustim nekog neiskusnog da misli da me izdominirao haha, vrati se na uvodni post
pa baci pogled na meg rajan i seti se kako se orgazmira na javnom mestu.
nemoj da podmećeš ove orgazme ispod radara
morao sam pogledat klip, pa ona samo glumi da uvjeri harija kako se glume Oajoj, kako je to bizarno.
u redu bi bilo da on igra neku video igricu -
a njoj dosadno pa sto da ne orgazmira malo
ali kako on upravlja njenim orgazmom kad ne zna da vozi pitam se (pažljivo sam gledala kako mu rade prsti)
i treba da pustim nekog neiskusnog da misli da me izdominirao haha, vrati se na uvodni post
pa baci pogled na meg rajan i seti se kako se orgazmira na javnom mestu.
nemoj da podmećeš ove orgazme ispod radara
a ova mala fina, trepće i orgazmira damskimorao sam pogledat klip, pa ona samo glumi da uvjeri harija kako se glume O![]()
misliš da glumi O? ne nebi rekel samo je na javnom mjestu pa ne smije ispuštat zvukovea ova mala fina, trepće i orgazmira ko prava dama
A jeste nelagodno kada ne možeš da pokažeš kako je prijatno...a ova mala fina, trepće i orgazmira damski![]()
daleko je ona od orgazma niti ga je tu doživela, samo uživa .misliš da glumi O? ne nebi rekel samo je na javnom mjestu pa ne smije ispuštat zvukove![]()
ne znammisliš da glumi O? ne nebi rekel samo je na javnom mjestu pa ne smije ispuštat zvukove![]()
eto, to i ja mislimdaleko je ona od orgazma niti ga je tu doživela, samo uživa .
Може, али ко ће да ми плати толику муку?Dr. Andrea Pennington, integrativni lekar, akupunkturist, učitelj meditacije i seksualni edukator. kaže:
"Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno.
Mislim da bi Andrea trebala da okopa malo bastice i krtole u basti iza kuce.Dr. Andrea Pennington, integrativni lekar, akupunkturist, učitelj meditacije i seksualni edukator. kaže:
"Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno. Prednosti su brojne - oslobađanje od depresije i anksioznosti, čini nas lepšim i ublažava bol."
![]()
Slažem se.
Vi?
tako je popetri puta za veče..![]()
Dobro došle u sadašnjost.tako je pope
zadnje vreme doslo kada nam odredjuju koliko orgazma ili seksa treba da imamo ..
Pogrešno, u Kini u pristojnoj građanskoj porodici se od žene očekuje da angažuje mlađu damu (poželjno sa sela, poslušnu i predanu sudbini) koja im je služavka, a i muževljeva (i njena) ljubavnica - na nju joj pristojnost daje pravo ako je žmu na putu ili je zapostavlja. Proverivo 100%, običaj ima i ime. Čak i emancipovane žene to rade da pokažu mužu ljubav - u prevaru se samo računa sa nekim svog socijalnog položaja - onima iznad ne sme da se kaže ne. Socijalna hijerarhija je neprijatna stvar - ovo je 100%, pričala mi devojka Kineskinja, inače ogorčena feministkinja - kaže da jedino žali te devojke - bogatije žene se time iskazuju - da Sci vide kako “one bogato drže žmuove” pa kućnu robinju doteruju kao lutku iz izloga tadi parade.
sića, kusur ?sta je onda tri...
kapetan nam se nesto iskvario, pazite se ima da nabode neku forumasicusića, kusur ?![]()
Sve zavisi od hidraulike.Penis bonus- pax in domus. Molim da se koriguje citat. U prevodu: Dobar khm-mir u kući.