Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno

Sensei

Master
Moderator
Poruka
55.256
Dr. Andrea Pennington, integrativni lekar, akupunkturist, učitelj meditacije i seksualni edukator. kaže:
"Žene bi trebalo da imaju najmanje tri orgazma nedeljno. Prednosti su brojne - oslobađanje od depresije i anksioznosti, čini nas lepšim i ublažava bol."

maxresdefault.jpg

Slažem se.
Vi?

kaže još i ovo

Mnoge žene propuštaju da dožive neverovatne vrhunce jer su previše pod stresom. 90 odsto orgazma je u ženinom umu, pa ako je rastrojena ili zabrinuta, neće ga postići.

Treba da se mentalno uključi. Ako je u glavi brine šta nije završila danas ili šta će deca sutra jesti ili kako izgleda, miriše i ima ukus onda će biti mnogo teže.

Stvari koje se dešavaju u umu žene mogu je sprečiti da dostigne veliko O.

Penis bonus, pax et homus.

Da, ukoliko je zena poslusna, kuva, pere, brine se o djeci, ima itekako pravo od supruga koji 8 sati provodi na poslu, zahtjevati kitu kad zatreba.

Kao sto mene u osam sati radnog vremena namuce korisnici, toliko se i zena namuci oko kuce i djece... pod uvijetom da se oboje trudimo svoj posao obavljati kako treba.

Prvi bi potpisao takav odnos.

Penis bonus, pax et homus.

Da, ukoliko je zena poslusna, kuva, pere, brine se o djeci, ima itekako pravo od supruga koji 8 sati provodi na poslu, zahtjevati kitu kad zatreba.

Kao sto mene u osam sati radnog vremena namuce korisnici, toliko se i zena namuci oko kuce i djece... pod uvijetom da se oboje trudimo svoj posao obavljati kako treba.

Prvi bi potpisao takav odnos.

Penis bonus- pax in domus. Molim da se koriguje citat. U prevodu: Dobar khm-mir u kući.

a el se računa svojeručno?
Da, obavezno za dame, muškarci nemaju neki osećaj za ženski vrhunac pa bitno teže to umeju da urade od samih žena - uglavnom prekinu pre vremena jer ne znaju da se žene nekako ukoče i utišaju pred sam vrhunac, pa misle da je gotovo baš kad treba nastaviti, i onda ništa od orgazma. A tek da ne treba prekidati nego nastaviti da bi ih bilo nekoliko, jedan za drugim…

Meni generalno nije jasno zašto pojedine žene ne uzimaju stvar u svoje ruke
i kad ima muškarca i kad ga nema
Kad ga ima kažeš mu samo ti radi ovako a ja ću da završim stvar (ako baš nije vičan sam sve da obavi)
a ako ga nema jednostavno završiš sve kako ti odgovara, danas barem ima toliko pomagala, a i prstići su uvek tu
Znači, drage dame, nema opravdanja :zper:
da vam bude lepši život, opušteniji, orgazmirajte

Meni generalno nije jasno zašto pojedine žene ne uzimaju stvar u svoje ruke
i kad ima muškarca i kad ga nema
Kad ga ima kažeš mu samo ti radi ovako a ja ću da završim stvar (ako baš nije vičan sam sve da obavi)
a ako ga nema jednostavno završiš sve kako ti odgovara, danas barem ima toliko pomagala, a i prstići su uvek tu
Znači, drage dame, nema opravdanja :zper:
da vam bude lepši život, opušteniji, orgazmirajte

Nabavi zeca, ne zamaraj prstiće ;)

Back