Ženama obolelim od raka drzava uskratila terapiju

apropo uranijuma
http://forum.krstarica.com/showthread.php/419886-Na-srbiju-srucena-21-tona-uranijuma

apropo uzrocnika cervikalnog kancera: zene, stidite se:

* HPV infection:
* Lack of regular Pap tests:
* Smoking:
* Weakened immune system (the body's natural defense system):
* Sexual history:
* Using birth control pills for a long time:
* Having many children:
* DES (diethylstilbestrol):

http://www.medicinenet.com/cervical_cancer/page2.htm

Kada sam predlagala da papa test postane zakonski obavezan pocev od 25. rodjendana lekari su mi kazali kako ima dotora pa ko hoce neka se testira. Bruka.

Inace covek koji je smislio papa test je dobio Nobelovu nagradu za medicinu a nama sve sto treba je godisnji pregled, papa test i kolposkopija...ah da, i muskarcima svest o izumu koji se zove prezervativ...za hiljade i hiljade zena spas...

Kada sam predlagala da papa test postane zakonski obavezan pocev od 25. rodjendana lekari su mi kazali kako ima dotora pa ko hoce neka se testira. Bruka.

Inace covek koji je smislio papa test je dobio Nobelovu nagradu za medicinu a nama sve sto treba je godisnji pregled, papa test i kolposkopija...ah da, i muskarcima svest o izumu koji se zove prezervativ...za hiljade i hiljade zena spas...

eto, sada kazu da se ne trreba cesto papa testirati ...

i zenama svest da sex nije rekreacija, da ih niko ne voli ako ne vole sebe/svoje telo ;)

Ne vole taman ten,nego da se baskare.

A Milosevic je bio nacelnih generalstaba NATO-a?

Boze kakve gluposti ovde sve pisu.

Bez blama.

...e sada cu zvucati kao najgora baba ali zene su tupsoni na n-ti stepen. Decko me cuva pa zatrudni blesavica i ode na abortus, decko me cuva pa zaglavi papiloma virus, momci vole taman ten pa se prze na suncu, momci vole silikone pa se napune kao punjeni golubovi, momci vole plavuse pa stave na sebe hidrogen od 12% i farbu sa amonijakom, kada je lepota u pitanju lepo dobiju pomracenje svesti i zaborave na zdravlje nacisto...tek na preventivu - ona ne postoji u recniku vecine zena...

Sa druge strane Miloseviceva tvrda politika , NATO napadi, svi ratovi, sva nemastina, svi egzistencijalni strahovi su doveli do hronicnog stresa koji slabi organizam i cini plodno tlo za razvoj maligniteta.

apropo uranijuma
http://forum.krstarica.com/showthread.php/419886-Na-srbiju-srucena-21-tona-uranijuma

apropo uzrocnika cervikalnog kancera: zene, stidite se:

* HPV infection:
* Lack of regular Pap tests:
* Smoking:
* Weakened immune system (the body's natural defense system):
* Sexual history:
* Using birth control pills for a long time:
* Having many children:
* DES (diethylstilbestrol):

http://www.medicinenet.com/cervical_cancer/page2.htm

Zdravstvo neka se srami .
Onaj ko o sebi ne zeli brinuti niko ga ne moze natjerati, ali sta je sa onim drugim zenama koje cekaju i cekaju na pregled i rezultate ?
Stanje u zdravstvu vidiš iz ocitog .
Nemaju svi novaca za privatnike.

Svakako da se i muškarci trebaju malo raspitat ,al bez obzira na prezervativ možeš obolit ..

Zdravstvo neka se srami .
Onaj ko o sebi ne zeli brinuti niko ga ne moze natjerati, ali sta je sa onim drugim zenama koje cekaju i cekaju na pregled i rezultate ?
Stanje u zdravstvu vidiš iz ocitog .
Nemaju svi novaca za privatnike.

ne treba ti novac za prevenciju Ellen, da bi negovala svoje telo ... novac treba za lecenje :(

samo malo zelje i volje ;)

eto, sada kazu da se ne trreba cesto papa testirati ...

i zenama svest da sex nije rekreacija, da ih niko ne voli ako ne vole sebe/svoje telo ;)

...sta je cesto? Znam da je u Engleskoj praksa na tri godine i valjda ako je tri puta uzastopno negativan vise se ne radi a kod nas privatnici rade jednogodisnje provere i to je u redu po mom misljenju mada ako postoji neka ranica bez obzira na negativan papa test ide na biopsiju tkivo...

...e sada cu zvucati kao najgora baba ali zene su tupsoni na n-ti stepen. Decko me cuva pa zatrudni blesavica i ode na abortus, decko me cuva pa zaglavi papiloma virus, momci vole taman ten pa se prze na suncu, momci vole silikone pa se napune kao punjeni golubovi, momci vole plavuse pa stave na sebe hidrogen od 12% i farbu sa amonijakom, kada je lepota u pitanju lepo dobiju pomracenje svesti i zaborave na zdravlje nacisto...tek na preventivu - ona ne postoji u recniku vecine zena...

Sa druge strane Miloseviceva tvrda politika , NATO napadi, svi ratovi, sva nemastina, svi egzistencijalni strahovi su doveli do hronicnog stresa koji slabi organizam i cini plodno tlo za razvoj maligniteta.

Pa to je vas problem i trebale bi da ga resite medju sobom,logika je jednostavna-one koje rade sto momci vole bice situirane,ostale jedino ako im mama,tata,brat daju i to ti je cela filozofija.

Paznjapaznja:

19.01.2011-

Naucnici u naucnom centru sa sedistem u Pristini ustanovili da je Miloseviceva tvrda politika dovela do oboljenja raka dojke kod zena u razmerama epidemje koliko na Balkanu tako i sire.

Back