Ženama je obično potrebno oko 15 dana da razviju osećanja, dok muškarcima može biti potrebno samo 8, 2 sekunde

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.351
Ženama je obično potrebno oko 15 dana da razviju osećanja, dok muškarcima može biti potrebno samo 8,2 sekunde.

1733962738421.png

Sad kad znate,mnoge stvari postaju jasnije.

Zašto se muškarci tako brzo zaljubljuju?

Biološki faktori:
Hormoni poput oksitocina i dopamina igraju značajnu ulogu u vezivanju i zadovoljstvu. Ove hemikalije mogu učiniti emocionalne veze intenzivnim, što dovodi do percepcije da bi se muškarci mogli brže zaljubiti.

Socijalizacija: Muškarci su često socijalizovani da izražavaju emocije drugačije od žena

Ako slika u uvodnom postu treba da posluži kao ilustracija, onda i nije čudno. :D

Lako je muškarcu zaljubiti se u ovu privlačnu ženu u roku od nekoliko sekundi, ali muškarac kraj nje se uistinu mora više dana/nedelja dobro potruditi da bi ostvario isti rezultat. :D
a šta je tu privlačno? sise ili golotinja?

Ne piše nigde "naučnici", nema linka na istraživanja, bar neku ankete, ničeg. Mislim da je on sam izmislio taj "podatak" da nas malo zabavi. :D I usput stavio sliku ovog simpatičnog para. :lol:
Realno je da ženi treba 15 sekundi da odluči da li bi ili ne bi, tek posle dodje do zaljubljivanja, dok muškarcu treba 15 dana da se zaljubi....:)
a sensei je devojčica, samo ne mogu da se setim koji je nick imala....

a jel postoji muzevnost bez onu stvar i bez da na tu stvar zena obrati paznju ?
Vratimo se prirodi a ne demagogiji. Nije li dosta tih izvestacenih "protokolarnih" odnosa izmedju zene i muskarca ?
Bog kada je stvarao ljudski rod, nije stvorio ni dzentlmena ni damu..........te "pojmove" smi mi stvorili...........zato nam je ovako kako nam je, znaci nikako, pred istrebljenjem smo.

Ипак је мушки начин процене (визуелно) пресудан у процени допадљивости жене, следећа је еротска привлачност коју осете на основу виђеног те се то меша са заљубљеношћу.
Женски начин процене је другачији, па често такво понашање мушкарца ( налик на заљубљивање на први поглед) тумачи потпуно другачије. Да жели нешто скривено од ње, типа њен тајни рецепт за сарму или му треба нека услуга или је геј...итд..

Back