- Poruka
- 83.982
Ženama je obično potrebno oko 15 dana da razviju osećanja, dok muškarcima može biti potrebno samo 8,2 sekunde.
Sad kad znate,mnoge stvari postaju jasnije.
Sad kad znate,mnoge stvari postaju jasnije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta zena mora da uradi da bi se ti osecao muzevnije?Muškarci često padaju na žene zbog kojih se osećaju cenjenim i muževnim.
a šta je tu privlačno? sise ili golotinja?Ako slika u uvodnom postu treba da posluži kao ilustracija, onda i nije čudno.
Lako je muškarcu zaljubiti se u ovu privlačnu ženu u roku od nekoliko sekundi, ali muškarac kraj nje se uistinu mora više dana/nedelja dobro potruditi da bi ostvario isti rezultat.
oni i jesu stručnjaci zato što ne poznaju žene inače bi bili u kafani....Ja prenosim šta stručnjaci kažu
Tema je šala. Bar sam je ja tako shvatila. Prilika da se malo nasmejemo.a šta je tu privlačno? sise ili golotinja?
HAHAHAHAHAHAHTema je šala. Bar sam je ja tako shvatila. Prilika da se malo nasmejemo.
Znači i ti misliš da su to naučnici.... Da znaš daa jesu vala, a sensei se zeza....Tema je šala. Bar sam je ja tako shvatila. Prilika da se malo nasmejemo.
Ne piše nigde "naučnici", nema linka na istraživanja, bar neku ankete, ničeg. Mislim da je on sam izmislio taj "podatak" da nas malo zabavi. I usput stavio sliku ovog simpatičnog para.Znači i ti misliš da su to naučnici.... Da znaš daa jesu vala, a sensei se zeza....
Realno je da ženi treba 15 sekundi da odluči da li bi ili ne bi, tek posle dodje do zaljubljivanja, dok muškarcu treba 15 dana da se zaljubi....Ne piše nigde "naučnici", nema linka na istraživanja, bar neku ankete, ničeg. Mislim da je on sam izmislio taj "podatak" da nas malo zabavi. I usput stavio sliku ovog simpatičnog para.
ono za sta ju je priroda pripremila.........da me uvati za onu stvar.sta zena mora da uradi da bi se ti osecao muzevnije?
boze milune..ono za sta ju je priroda pripremila.........da me uvati za onu stvar.
a jel postoji muzevnost bez onu stvar i bez da na tu stvar zena obrati paznju ?boze milune..