- Poruka
- 63.764
Тако је.Znas ono, "svako je kovac svoje srece"
Ја на њеном месту не бих била срећна.
Врв не би ни она на мом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је.Znas ono, "svako je kovac svoje srece"
"Današnje djevojke treniraju borilačke vještine samo kako bi mogle tući dečke i muževe, zaključavati ih u orma".........feministkinje u pokusaju dok ne dodje cigla u glavu.Ovo je prava žena starog kova, trenira borilačke vještine kako bi zaštitila djecu i po potrebi supruga, kojem profesija ne dozvoljava da se naokolo mlati.
Današnje djevojke treniraju borilačke vještine samo kako bi mogle tući dečke i muževe, zaključavati ih u ormar.
Pitanje je da li si i ti srecna sama sa sobom. Ovo ne mislim kao uvredu.Тако је.
Ја на њеном месту не бих била срећна.
Врв не би ни она на мом.
Ух, Мина, па шта сам ја успела?А баш сам тебе хтела да наведем као пример жене која је све успела. И то сама.
Број деце није мерило.
Каријера није мерило.
Једино мерило је лична срећа и задовољство оним што си постигао.
Да. Квинси је нешто посебноУх, Мина, па шта сам ја успела?
Објективно баш ништа. Субјективно се не жалимпа ако је то мерило ОК
Ову жену и њој сличне посматрам као и друге људе који су постигли више, у спорту, науци, уметности... Ни ово не може свако. Поготово не данас када сваки 5. пар не може да има децу.
А некако мислим да је највећи успех ипак одгојити исправне људе.
Мени на ум пала наша КвинсиДвоје фине деце, складан брак, рад на себи, фин посао, путовања, спорт, лепо изгледа и још прави ајвар
![]()
Нешто сам могла и другачије. Или не.Pitanje je da li si i ti srecna sama sa sobom. Ovo ne mislim kao uvredu.
Ne ulazimo u to kako je neko iskoristio ili koristi svoj zivot ali osmoro dece i fakultet svakako zasluzuje naklon.
Ja licno postujem pojam porodice.
pomaze mu bogNe znam jel bi mogao biti sa ženom koja te može našutati![]()
Slažem se.. već sam napisao da je to jedan od rjedjih slučajeva i da mnogi jednostavno ne mogu i ne misle tako.. dakle, sve je individualno, ko šta može, želi i šta mu odgovara. Ono što je nekakav primjer u ovom slučaju je to da kad se nešto hoće, sve se može i da to nikome ne predstavlja nekakav teret i sl.Нено, она није ни супер жена, ни жена за пример.
Она је жена која је одлучила да живи другачијим животом, нетипичним за данашње време и то је све.
Лично знам младе жене, сестре, које су предузетнице, добијале државне награде на том пољу, удате, имају децу, факултетски образоване...најприближнија дефиниција појму Жена змај, уколико је заиста неопходно тако подвајати жене.