Žena zmaj iz Semberije, Ima crni pojas, fakultetsku diplomu i osmero djece

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je prava žena starog kova, trenira borilačke vještine kako bi zaštitila djecu i po potrebi supruga, kojem profesija ne dozvoljava da se naokolo mlati.
Današnje djevojke treniraju borilačke vještine samo kako bi mogle tući dečke i muževe, zaključavati ih u ormar.
"Današnje djevojke treniraju borilačke vještine samo kako bi mogle tući dečke i muževe, zaključavati ih u orma".........feministkinje u pokusaju dok ne dodje cigla u glavu.

А баш сам тебе хтела да наведем као пример жене која је све успела. И то сама.
Број деце није мерило.
Каријера није мерило.
Једино мерило је лична срећа и задовољство оним што си постигао.
Ух, Мина, па шта сам ја успела?
Објективно баш ништа. Субјективно се не жалим :) па ако је то мерило ОК
Ову жену и њој сличне посматрам као и друге људе који су постигли више, у спорту, науци, уметности... Ни ово не може свако. Поготово не данас када сваки 5. пар не може да има децу.
А некако мислим да је највећи успех ипак одгојити исправне људе.

Мени на ум пала наша Квинси :) Двоје фине деце, складан брак, рад на себи, фин посао, путовања, спорт, лепо изгледа и још прави ајвар :)

Ух, Мина, па шта сам ја успела?
Објективно баш ништа. Субјективно се не жалим :) па ако је то мерило ОК
Ову жену и њој сличне посматрам као и друге људе који су постигли више, у спорту, науци, уметности... Ни ово не може свако. Поготово не данас када сваки 5. пар не може да има децу.
А некако мислим да је највећи успех ипак одгојити исправне људе.

Мени на ум пала наша Квинси :) Двоје фине деце, складан брак, рад на себи, фин посао, путовања, спорт, лепо изгледа и још прави ајвар :)
Да. Квинси је нешто посебно :heart:
Збунила си ме са Квинси, сад морам да допуним.
Дакле, они који те знају знају шта си успела...јако млада преузела си на себе јако велику одговорност, највећу могућу. И успела.
Радиш. Забављаш се. Путујеш. Дружиш се.
Мало ли је?

Poslednja izmena:
Pitanje je da li si i ti srecna sama sa sobom. Ovo ne mislim kao uvredu.
Нешто сам могла и другачије. Или не.
Али успела сам у свему што сам желела.
Питање је да ли је и она потпуно срећна као што то изгледа у медијима?
Да ли би, са ове тачке гледишта, и она урадила нешто другачије?
Питала сам се лично, да ли бих?
Али сам се уплашила ефекта лептира.
Дакле, ипак не...

Ne ulazimo u to kako je neko iskoristio ili koristi svoj zivot ali osmoro dece i fakultet svakako zasluzuje naklon.
Ja licno postujem pojam porodice.

Pa, ako je imala pomoc oko dece, onda je sasvim lagana stvar zavrsiti faks i odgajati decu.
Kada nemas ni od koga pomoc, nego mora covek sve sam, kad bukvalno niko nema ni minut da ti pomogne - sve dobija drugu dimenziju i drugu tezinu.
Meni kad je dete krenulo u vrtic, imam toliko slobodnog vremena da mogu da zavrsim jos jedan faks najlaganije.

Kome je palo na pamet da je nazovu "zmaj" nije tačno navedeno ali znate kako to novinari rade.. bombastični naslovi u stilu "tresla se gora..".
Nekako prirodnije i realnije bi bilo da su je okarakterisali nešto kao super žena ili žena za primjer ili već kako, jer to stvarno zaslužuje.

Ipak, treba imati u vidu da je to jedan od rjedjih primjera u životu i realno mnoge žene to iz raznih razloga ne bi mogle tako, što ne znači da su manje vrijedne i poštovane.

Нено, она није ни супер жена, ни жена за пример.
Она је жена која је одлучила да живи другачијим животом, нетипичним за данашње време и то је све.
Лично знам младе жене, сестре, које су предузетнице, добијале државне награде на том пољу, удате, имају децу, факултетски образоване...најприближнија дефиниција појму Жена змај, уколико је заиста неопходно тако подвајати жене.

Нено, она није ни супер жена, ни жена за пример.
Она је жена која је одлучила да живи другачијим животом, нетипичним за данашње време и то је све.
Лично знам младе жене, сестре, које су предузетнице, добијале државне награде на том пољу, удате, имају децу, факултетски образоване...најприближнија дефиниција појму Жена змај, уколико је заиста неопходно тако подвајати жене.
Slažem se.. već sam napisao da je to jedan od rjedjih slučajeva i da mnogi jednostavno ne mogu i ne misle tako.. dakle, sve je individualno, ko šta može, želi i šta mu odgovara. Ono što je nekakav primjer u ovom slučaju je to da kad se nešto hoće, sve se može i da to nikome ne predstavlja nekakav teret i sl.

Back