Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
ja sam moderan covek ako si resila da se udajes
dijemo negde na picence da se bolje upoznamo
ps. peglam ali case ne perem sve gi pokrsim kad stegnem
sundjer pa casu sve se pokrse
Vežbaj... naučićeš

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ja sam moderan covek ako si resila da se udajes
dijemo negde na picence da se bolje upoznamo
ps. peglam ali case ne perem sve gi pokrsim kad stegnem
sundjer pa casu sve se pokrse
Sta da ti kazem... uchi na njihovim greskama.
Niko osim tebe i izabranika ne moze da utiche na vas licni, uzajamni zivot, ako vi to ne zelite.
upravo to sto su se udale mlade je zapecatilo njihovu sudbinu... ja smatram da zena treba da prozivi pre braka, u suprotnom, sjebala je se...
Такве жене изумиру и на овом поднебљу.Teshko je tako svetlo razmishljati kada si okruzhen ljudima koji su ubedjeni da su u pravu....a misle upravo onako...
I to je tacno a i ne treba da slusas tamo neke zenturace.... a i same su krive sto su dozvolile da razmaze muza da covek nije nista u stanju sam da uradi...
А да ли си им рекла да је боље бити сам него живети тако?To sam im i ja rekla - da su ih napravile nesposobnima! Odgovor je kao pokvarena plocha - "To tako treba, to se od zhene ochekuje, ti imash visoke kriterijume i zbog toga cesh ostati sama..."![]()
А да ли си им рекла да је боље бити сам него живети тако?
Да ли је поента удати се по сваку цену?
Naravno kad nikad nista nisu radile da im je i taj posten posao tezak..najgore su one koje su zavrsile visu domacinsku kad kazu da po ceo dan..svaki dan sredjuju kucu i nemaju vremena za sebe od silnih obaveza prema muzu koji radi ko konj..ako zena radi kao sav normalan svet od 9 do 5 a ima muza koji ceka nju da mu povije pelene opet je ona kriva sto ga je razmazila..ako je ipak normalan imace razumevanja za to sto i ona radi i olaksace joj u kucnim poslovima..bar da joj se skine s grbace
Свака им част, али стварно.Da,rekla sam im.. Smejale su mi se kao da sam glupa.... rekle neshto u fazonu "Nije zhivot shpanska serija"...
Свака им част, али стварно.
Ако им дозволиш да и даље лече своје комплексе на теби, можда нешто и буде њих.![]()
Sedim pre neki dan sa dve zhene, jedna oko 35, druga oko 45 god. I da ne duzhim, obe su mishljenja da je zheni u braku sudjeno da bude nesrecna, da nije objektivno, chak nije normalno da ochekuje od muzha da uradi neshto u kuci, sve u svemu "tako nam je pisano" od momenta kad potpishemo... i totalno me izvredjaju shto ja ochekujem da on ponekad sebi neshto opegla ili skloni sto,ne daj bozhe opere sudove... skuva??? Pa da li sam ja normalna???? Ono shto mi nikako nije jasno je kako je moguce da one, relativno mlade, zastupaju takvu teoriju....?.. ja sam mislila da je objashnjenje u tome shto su se obe udale sa 17-18 god... da su zapravo dozvolile da ih stave u polozhaj " Ja sam gladan, prinesi,sazhvaci, odnesi,operi" .... naravno, nisam im to rekla,jer mi je zazvuchalo u glavi kao nizak udarac... I na kraju njihov zakljuchak je bio da cu "ostati kod kuce da pletem sede" ako budem "terala po svom"...
Da li je iluzorno ochekivati happily ever after?
А да ли си им рекла да је боље бити сам него живети тако?
Да ли је поента удати се по сваку цену?
Ма уосталом, не вреди. Са таквима нема приче, знам из искуства.
А само да знаш да су те жене несрећне и да уживају у томе да подбадају друге и смеју им се. Ситне душе.![]()
Vidish, najgora stvar je shto su to zhene koje su zaposlene, imaju decu i o svemu u kuci i oko kuce brinu upravo one, a muzhevi su zaduzheni za spostveni posao ( u smislu radnog mesta), pecanje i izbegavanje svake obaveze oko kuce .... oh, da ne pricham o tome da nikad nisu promenili pelenu....
nemam nista protiv podele poslova....i ne dozvoljavam da mi se mota po kuhinji niti ostalo....da pripomogne kad ga zamolim, to da, ali ne mogu da se mesaju babe i zabe....on treba da vodi racuna o drugim stvarima.....a tih drugih, ako je on okrenut porodici, ima dosta i sasvim fin balans bude sto se tice obaveza....kod mene je problem nastao kad se kod njega ta opredeljenost i angazovanost pocela osipati a moje obaveze su i dalje ostale....bez obzira na moj status osobe koja sama odgaja dete i ne planira novi brak, verujem da je brak divna institucija kad oboje podjednako, svako iz svoje sfere, rade za porodicu....malo ljudi koje znam ima brak po mojim merilima, to je istina, ali me to ne deprimira....svako nek se nosi sa svoim problemima.....
Sedim pre neki dan sa dve zhene, jedna oko 35, druga oko 45 god. I da ne duzhim, obe su mishljenja da je zheni u braku sudjeno da bude nesrecna, da nije objektivno, chak nije normalno da ochekuje od muzha da uradi neshto u kuci, sve u svemu "tako nam je pisano" od momenta kad potpishemo... i totalno me izvredjaju shto ja ochekujem da on ponekad sebi neshto opegla ili skloni sto,ne daj bozhe opere sudove... skuva??? Pa da li sam ja normalna???? Ono shto mi nikako nije jasno je kako je moguce da one, relativno mlade, zastupaju takvu teoriju....?.. ja sam mislila da je objashnjenje u tome shto su se obe udale sa 17-18 god... da su zapravo dozvolile da ih stave u polozhaj " Ja sam gladan, prinesi,sazhvaci, odnesi,operi" .... naravno, nisam im to rekla,jer mi je zazvuchalo u glavi kao nizak udarac... I na kraju njihov zakljuchak je bio da cu "ostati kod kuce da pletem sede" ako budem "terala po svom"...
Da li je iluzorno ochekivati happily ever after?
Удала сам се релативно млада а све моје другарице су биле слободне у то време.I ovo je tacno....
I ne znam zasto je svim zenama cilj zivota - UDATI SE!!! I onda kad se udaju posvete se braku 1000% i samo zvocaju....dok muskarci kad se ozene - ponasaju se kao momci...
dobro NIJE pravilo ali u mom slucaju vecina je takva..izgubila sam mnogo drugarica koje su zbog braka i muza ostavile svoje drugarice koje su same i slobodne...***
Удала сам се релативно млада а све моје другарице су биле слободне у то време.
Наравно да их нисам заборавила. Баш напротив, стално сам их зивкала. А и имала сам времена на претек јер сам била на трудничком и нисам била заузета много.
Али, неке од њих су почеле да ме избегавају. Као, ја сам сад удата и о чему ми сад имамо да причамо...Требало ми је мало времена да их убедим да није тако.
А десило се да се једна озбиљно наљутила на мене, јер сам јој, у току разговора, рекла да ћу је назвати касније јер беба плаче и морам да је средим.
Кад сам је назвала била је баш онако... хладна.
Назвала ме после скоро годину дана и извињавала се. Чувала је сестрића само један дан.
Тако да се у неким случајевима ствар може поставити и на други начин.![]()
Наравно, све се слажем, само сам рекла да је било и тога.Pa onda ti ona i nije neka drugarica ako nema razumevanja da ti imaš obaveza oko deteta.Ja imam dosta prijatelja koji su u braku i ne mogu od njih da očekujem da sad izazimo uveče,kada su im mala deca kod kuće a nemaju kome da ih ostave na čuvanje.Odnos se menja zbog okolnosti.Ali smo i dalje prijatelji i posećujemo se shodno rasporedu njihovog slobodnog vremena, ja za to imam razumevanja.Ne mogu da očekujem od drugarice,da dođe da kafeniše samnom a znam da sa posla dolazi u 17 časova,treba i po kući nešto da poradi,uradi sa decom domaći i bude sa njima pre svega,zato imamo određeni dan kada se viđamo- sve se može kad se hoće!![]()
Удала сам се релативно млада а све моје другарице су биле слободне у то време.
Наравно да их нисам заборавила. Баш напротив, стално сам их зивкала. А и имала сам времена на претек јер сам била на трудничком и нисам била заузета много.
Али, неке од њих су почеле да ме избегавају. Као, ја сам сад удата и о чему ми сад имамо да причамо...Требало ми је мало времена да их убедим да није тако.
А десило се да се једна озбиљно наљутила на мене, јер сам јој, у току разговора, рекла да ћу је назвати касније јер беба плаче и морам да је средим.
Кад сам је назвала била је баш онако... хладна.
Назвала ме после скоро годину дана и извињавала се. Чувала је сестрића само један дан.
Тако да се у неким случајевима ствар може поставити и на други начин.![]()
Ja bas imam obrnuti slucaj.......... kako koja se udala..... tako je prestala da se javlja...![]()