Žena svaki put kada zakači auto ja je pošaljem kod očnog

Mi smo svi maloumnici koji ne znamo da vozimo i koji ne znaju nista u zivotu a pritom smo prevaranti i stoka koja zivi da zivi...... tako nas mario posmatra.
Sve se to vidi u mjegovim postovima gde ispoljava svoje nezadovoljstvo u zivotu.

Čovek je pravi primerak nexadovoljnog muškarca, zaroblhenog u 90-tim, koji nije uspeo da uradi nešto za sebe i svoju porodicu.
Takvim ljudima, svi drugi su krivi, sve sto drugi rade ne valja, vredjaju i nipodastavaju tudje. Pa jel vidiš kako o svojoj ženi priča…
Plus kad se doda crta narcisoidnosti, gde misli da sve zna najbolje, iskustvo skoro nula a deli savete na osnovu gledanja Youtube

Ali ko sto rekoh, zaista bi bilo dosadno ovde bez njega 😉

Sampion glupih i beskrajnih poruka kaze nekom drugom o pisanju poruka 😀

…a statistika njegovih poruka:

90% - poruke iz imaginarnog života; nikad doživeo ali umislio da jeste
5% - primitivno vredjanje drugim članova
3% - vredjanje ženskog pola, uključujući i svoju ženu
1% - feris za Ladom
1% - kaže nešto konstruktivno, uglavnom kad je nesvestan svoje svesti

Bas sam pokazao tu bahatost i bezobrazluk ovde na forumu.
Zato ti nisi. 🤣😂😅🤣😂
Vredjas sve redom i pravis nas budalama kao da mi pojma sa zivotom nemamo a vecina nas ima vece iskustvo od tebe sto se tice automobila a o ostalom da i ne govorimo.
Nego skini te zastote sa ociju i prositi malo vidike a ne da nam drvis non stop istu pricu i to decenijama i na kraju nista od tih prica kao sto si se mogao i uveriti.
Te propao ovaj te propao onaj a evo ih i dan danas funkcionisu i u samom su vrhu.

Back