- Poruka
- 72.838
Nemam nikakvo rešenje mora šlep pa kod plastičara mene bole кur@с da se zezam.
Ženu boli jedino kada je udariš po džepu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za 3k €Pa kad si stipsa - kupi zeni auto sa parking senzorima i 360° kamerom, pa nece biti problema![]()
Hajde sta panicis nije to strasno a ni skupoNemam nikakvo rešenje mora šlep pa kod plastičara mene bole кur@с da se zezam.
Rece covek onomad da moze lamborginia za kesh da kupi, pa rekoh valjda moze i nesto pristojno zeni.Za 3k €![]()
A što bi u usranoj srbiji kupovao nešto skuplje od par hiljada evra? Da mi neko odseče glavu? Neka hvala u centru beograda ne snžmeš ništa upadljivo da imaš jer te brzo snime sns huligani i ode glava.Rece covek onomad da moze lamborginia za kesh da kupi, pa rekoh valjda moze i nesto pristojno zeni.
Razmisljao sam o razvodu ali bi me puno kostalo. Moja je razvalila vrata od garaze jer je zaboravila da ih otvori. Drugi put je udarila u merdevine i nastavila da ide preko njih. O lamelama, i polomljenim branicima sam prestao da vodim evidenciju. Brine me to sto je limar koga poznajem presao 65 i mogao bi svakog trenutka da se penzionise.Oduzmem dozvolu i pošaljem je kod očnog na pregled. Pošto je prebacila 50 razmišljam se da je šaljem na kompletan pregled. Kako vi rešavate problem sa štetočinom u kući?
Dodati u spisak razloga: "Zašto je bolje ostati sam?"Ja se zato nisam ni ženio![]()
Eh ti ces kao sve to da menjas ne lazi sebeMolim? Nov branik 400 evra, farbanje u komori 200 evra, novi šusplehovi žabice itd 100 evra, nosač branika 100 evra, leva štopka 50 evra.
Ponudio sam joj ruke za sklapanje besplatno![]()
Što nebi? Šteta od barem 150.000 dinaraEh ti ces kao sve to da menjas ne lazi sebe![]()
Opet si nešto nacuo pa se praviš pametan ..Kome osiguranje da isplati..tebi na tvoju gresku ? A ti si ko tačno..Da tako može svi bi lupali auta pa uzimali pare od osiguranja ..Nzn kako je u Srbiji ali to o čemu ti govoriš nema ni u BangladesuŠto nebi? Šteta od barem 150.000 dinaraprošli put sam uzo 2500€ za sitnicu preko
Nemam ja pojma o čemu ti pricas .. Ne razume se u to tvoje muljanje na kraju ces sam slebe da zajebesTo ništa ne važi kada dolaziš iz zemlje trećeg sveta pa nećeš valjda da sediš mesec dana da ti oprave auto. Snimi se šteta i ako je u voznom stanju pališ ako nije šlep.