- Poruka
- 25.025
Poverovao si?Eeee naivko išla je unapred i zakačila ćošak tablice od svog auta ćoškom mog branika i počupala sve
Pogledajte prilog 1642219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poverovao si?Eeee naivko išla je unapred i zakačila ćošak tablice od svog auta ćoškom mog branika i počupala sve
Jer su žene 99% hodajuće katastrofe koje kada sednu za volan postaju praznina ništavila.A juče sam negde napisala zašto su neke zene lose u voznji, parkingu i proceni.
Nisam ali je ćošak vrha branika blago oštećen. Uvek insistiram na očnom pregledu jer budala kupuje dioptrijske naočare na temu i aliexpresuPoverovao si?
Ne. Pogresan odgovor.Jer su žene 99% hodajuće katastrofe koje kada sednu za volan postaju praznina ništavila.
Pa ti joj kupi kvalitetne. Eto taman stižu praznici pa možeš da je obraduješ.A šta da mislim o nekome ko kupuje dioptrijske naočare na aliexpresu i temu?!??
Srećom pa nisi nadležno lice.Od mene može da dobije jedino zabranu upravljanja motornim vozilom na 6 meseci. Idu hladniji dani jbg možda dobije šal i rukavice.
Jesam naravno i sudija i egzekutor.![]()
Umesto da pomislis: Sada će zima, sada ću joj trebati - ti na Temuu tražiš spas!Ima na temu i vunenih gaća sad će joj trebati![]()
Aha...Oduzmem dozvolu i pošaljem je kod očnog na pregled. Pošto je prebacila 50 razmišljam se da je šaljem na kompletan pregled. Kako vi rešavate problem sa štetočinom u kući?
Aha, a kupujete i ko milijarderi?Ona tamo kupuje pa ima priliku da prvi put kupi nešto stvarno potrebno![]()
Zapravo ti si jedan izvanredan suprug.Eeee naivko išla je unapred i zakačila ćošak tablice od svog auta ćoškom mog branika i počupala sve
Zameni to mladjom posle 50 se vracaju roditeljimaOduzmem dozvolu i pošaljem je kod očnog na pregled. Pošto je prebacila 50 razmišljam se da je šaljem na kompletan pregled. Kako vi rešavate problem sa štetočinom u kući?
Što meni? Ja ne nosim naočare hvala na interesovanju. A maxi je gоvno i treba ih izbaciti iz srbije jer su lopovi i prevaranti.Aha...
Očni ti nije skup?
A MAXI jeste?
Ide joj otpis zamena staro za novoZameni to mladjom posle 50 se vracaju roditeljima![]()
Može samo da preuzme vozilo šlep službom pa pravac servis.Zapravo ti si jedan izvanredan suprug.
Žena ti napravi sranje (Bog ih dao, amin) a ti sve lepo uslikaš pa krke u javnost.
Kad vremenom dobiješ javnost taksativnim primerima na svoju stranu onda ona ne može da "Učenje Pameti" prijavi kao "Porodično Nasilje"
SVAKA ČAST DOMAĆINE!
![]()
Mario, mislim da ti bez svoje supruge ne bi znao gde je levo.Ide joj otpis zamena staro za novo![]()
Ma da je kao ikonu ljubiš više puta dnevno!Hodajuća je katastrofa ko i svaka žena uostalom.
Imaš ti rešenje za toKaže ne vidi da nešto fali, ja joj odmah oduzmem vozačku dozvolu i pošaljem kod očnog.
Pogledajte prilog 1642212