mario80
Legenda
- Poruka
- 70.476
Oduzmem dozvolu i pošaljem je kod očnog na pregled. Pošto je prebacila 50 razmišljam se da je šaljem na kompletan pregled. Kako vi rešavate problem sa štetočinom u kući?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au brate tragedija? gomila gvozdja,koga brigaAu brate dajes zeni auto
Bolje joj kupi neki krsic, nek ga lupa po zelji
Pa ništa ne fali, vratiš par žabica i gotovo. Zašto odmah paničiš?Kaže ne vidi da nešto fali, ja joj odmah odizmem dozvolu i pošaljem kod očnog.
Pogledajte prilog 1642212
Mi nismo nikada krive! Svašta!Moja žena je dva puta imala sudar, ali nijednom nije ona bila kriva.
Treba tebe Mario da prevaspita ,dozvola pod ključ batoMeni kada se to desilo muž mi sipao višnjevaču da popijem.
Pola sata kasnije... sipa mi drugu...
15 minuta kasnije: " Hoćeš li prestati da pričaš o kolima ili da ti sipam treću?"
Pa nisam ja bila kriva!Treba tebe Mario da prevaspita ,dozvola pod ključ bato
Kaže se pod mač bato.Treba tebe Mario da prevaspita ,dozvola pod ključ bato
Opušteno,za ženu jedan branik kao dobar dan,a može i neki retrovizorcic da padne,pa što da ne i gumaPa nisam ja bila kriva!
Jesam. Šalim se. Malo sam ga ogrebala pri isparkiravanju. Taze vozač.
Pa to bi bilo pre radikalno,možda za neki veći prekršaj treba mač da radiKaže se pod mač bato.
Kaže ne vidi da nešto fali, ja joj odmah oduzmem vozačku dozvolu i pošaljem kod očnog.
Pogledajte prilog 1642212
Nije bilo tako strasno.Opušteno,za ženu jedan branik kao dobar dan,a može i neki retrovizorcic da padne,pa što da ne i guma