- Poruka
- 4.722
Zasto nekim muskarcima zene sluze da podizu svoj rejting pred drugim muskarcima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer su muškarci još uvek tabu?Zasto nekim muskarcima zene sluze da podizu svoj rejting pred drugim muskarcima?
Procjenjuje da bi je i drugi zeljeli, i hoce da to javno prikaze "ja sam uspio (a ti nisi)"Jer su muškarci još uvek tabu?
Nema pojma?
Šta ti misliš?
To čine ljudi koji imaju kompleks niže vrednosti, a otuda i potrebu da se dokazuju i hvale.Procjenjuje da bi je i drugi zeljeli, i hoce da to javno prikaze "ja sam uspio (a ti nisi)"
Čekaj, da čitam?Procjenjuje da bi je i drugi zeljeli, i hoce da to javno prikaze "ja sam uspio (a ti nisi)"
Misliš na one što šetaju eskort dame.Zasto nekim muskarcima zene sluze da podizu svoj rejting pred drugim muskarcima?
E da, ima smisla.To čine ljudi koji imaju kompleks niže vrednosti, a otuda i potrebu da se dokazuju i hvale.
Misliš da pitanje rejtinga ne može biti suprotno?Zasto nekim muskarcima zene sluze da podizu svoj rejting pred drugim muskarcima?
Kao i žene koje ih gaze, a time pokazuju svoju vrednost?Nesigurni slabići, ne osećaju se dovoljno ostvareno i bitno kao muškarci, naročito u odnosu na druge muškarce, pa tako ubeđuju i sebe i sve ljude da ipak vrede.
pa izmedju ostalogaMisliš na one što šetaju eskort dame.![]()
To ako je praznoglava I ako se smeskaProcjenjuje da bi je i drugi zeljeli, i hoce da to javno prikaze "ja sam uspio (a ti nisi)"
Verujem da ima kod oba pola tih primera To objašnjavam nesigurnošćupa izmedju ostaloga
Ali imas medju nama obicnim smrtnicima takvih.
On bi da se kiti time sto ga je takva izabrala.
Ne znam ima li toga kod zena?? Da se hvali sto ju je izabrao bas taj neki?
E to je prelijep stav.Meni bi žena služila da se drži kuće, dok ja dovoljno zarađujem da ona može biti zadovoljna žena.
Mijenjao bi se za ženu, kojoj bi želio udovoljiti.

Pa ima Ali to su sponzorusepa izmedju ostaloga
Ali imas medju nama obicnim smrtnicima takvih.
On bi da se kiti time sto ga je takva izabrala.
Ne znam ima li toga kod zena?? Da se hvali sto ju je izabrao bas taj neki?
Zavisi, ako se tripuju da su pametni onda im egu godi nasmijana ali pametna, valjda?To ako je praznoglava I ako se smeska
Pa ta ce odgovoriti nesto sto ne treba a to u tom svetu ima poslediceZavisi, ako se tripuju da su pametni onda im egu godi nasmijana ali pametna, valjda?
Šta?Pa ta ce odgovoriti nesto sto ne treba a to u tom svetu ima posledice
Zavisi, ako se tripuju da su pametni onda im egu godi nasmijana ali pametna, valjda?
Pune hronike takvih raspleta
Па, зато.Zasto nekim muskarcima zene sluze da podizu svoj rejting pred drugim muskarcima?
Raspleti su zaključak?Pune hronike takvih raspleta
Da li to radite nesvjesno?Па, зато.