sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 39.952
Koji q je tražila u mašini?!?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..nagovore tako neku naduvanu budaletinu da se glupira, da ima grama mozga to sigurno ne bi radila...Trebalo je upaliti samo vodu da masina primi,bas me zanima bi li se tad cerekala ko kakva luda dvorska.Kako ih sram nije, tako jadne ispadaju...I to sutra biti majka i zena,sve to treba po kratkom postupku hebat mater lipo...
Ma centrifugu. Da je odšrafiTrebalo je upaliti samo vodu da masina primi,bas me zanima bi li se tad cerekala ko kakva luda dvorska.Kako ih sram nije, tako jadne ispadaju...I to sutra biti majka i zena,sve to treba po kratkom postupku hebat mater lipo...
obavezno staviti i omeksivacTrebalo je upaliti samo vodu da masina primi,bas me zanima bi li se tad cerekala ko kakva luda dvorska.Kako ih sram nije, tako jadne ispadaju...I to sutra biti majka i zena,sve to treba po kratkom postupku hebat mater lipo...
Uprav to sto si napisalKoji q je tražila u mašini?!?!
Zalosno sto ce to viditi curice od 12 do 18g pa ce uraditi isto,jer ocito mozak im ne radi kako treba,sve sto se stavi na Tik Tok to se mora isprobati itd.... Mobiteli su nas vragu sve dali........nagovore tako neku naduvanu budaletinu da se glupira, da ima grama mozga to sigurno ne bi radila...
..sto je najcrnje, vrlo moguc epilog...vec vidim nov tik tok izazov
udji u ves masinu
I bre jbte ti bi je na 90 stepeni. Zezaju se malo coveceTrebalo je upaliti samo vodu da masina primi,bas me zanima bi li se tad cerekala ko kakva luda dvorska.Kako ih sram nije, tako jadne ispadaju...I to sutra biti majka i zena,sve to treba po kratkom postupku hebat mater lipo...
..aj i mi da se zezamo, nismo ni mi operisani od zezanja...I bre jbte ti bi je na 90 stepeni. Zezaju se malo covece
P da..aj i mi da se zezamo, nismo ni mi operisani od zezanja...
..dakle, udji u ves masinu a mi cemo da te snimamo i objavimo svetu nas spasilacki poduhvat...
Bila bi fora da mu se vidi vršnjak pri tome... Ali šta učiniti i kako da se savije pa da se vidi..aj i mi da se zezamo, nismo ni mi operisani od zezanja...
..dakle, udji u ves masinu a mi cemo da te snimamo i objavimo svetu nas spasilacki poduhvat...
Trebalo je upaliti samo vodu da masina primi,bas me zanima bi li se tad cerekala ko kakva luda dvorska.
Možda je tražila nestalu čarapu... Kada su žene u pitanju sve je mogućeTo su glupe fore u koje ni deca ne veruju
pravo muško bi dobilo erekcijusluzbeno je izvatao... nije iz zadovoljstva
Ma šta erekcija, penetracija odma, dok je još unutra.pravo muško bi dobilo erekciju
a onda službeno samo otpada
..al to jeste zaista cudno koliko neki muskarci uzivaju da vide zenu u tako nekom degradirajucem polozaju...pravo muško bi dobilo erekciju
a onda službeno samo otpada