zena na brodu

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zashto se kaze da to donosi nesretju
i ako jeste tako vazi li i za zene na ostalim loqacijama i zashto tu da/ne?:think:

Mozda zato sto su obicno moreplovci bili uskraceni za stalne veze,pa su tesili sebe time da zene na brodu donose nesrecu.
Ili su nekad tipusi bezali od zena,porodice, na brodove..
Ili je neki dogadjaj sa zenom na brodu rezultirao brodolomom..
Nemam pojma,a i zabole me,gladan sam:sad2:

"Kad si bila mala Mare, kad si bila mala Mare, volela si more.
A sad si porasla Mare, a sad si porasla Mare, sad voliš mornare."

Iz nekog našeg starog filma. Ostala mi pesma u sećanju.

Ja sam nosila mali privezak u obliku sidra oko vrata za sreću, ovo da žena donosi nesreću čujem prvi put. Baš naprotiv, mislim da su žene sjajni pirati. Primer:

standee4.jpg

žene se ponašaju iracionalno i to je prosto tako; takvo ponašanje je konstantan mentalni pritisak na racionalno biće poput čoveka.
kod broda je nezgodno što je to jedan ograničen i mali prostor i nema se čovek gde skloniti da bi bar na trenutak odmorio od tog strahovitog, konstantnog mentalnog pritiska. kad tad, čovek puca i pravi greške koje dovode do nesreća.
eto:)

I kapetan Džek Sperou ima ljubavnicu u svakoj luci (Da, previše gledam "Pirate sa Kariba").

Znam da je popio nekoliko šamara od istih.

E, a da žensko i jeste u neku ruku zlo (iz a la Makijaveli razloga), svedoči i ova scena:

žene se ponašaju iracionalno i to je prosto tako; takvo ponašanje je konstantan mentalni pritisak na racionalno biće poput čoveka.
kod broda je nezgodno što je to jedan ograničen i mali prostor i nema se čovek gde skloniti da bi bar na trenutak odmorio od tog strahovitog, konstantnog mentalnog pritiska. kad tad, čovek puca i pravi greške koje dovode do nesreća.
eto:)
uauuu
hoćeš reći da od žena, tih divnih stvorenja, boli glava :D

Back