Žena mu ima neizlečivu bolest - želi seks sa svojim bivšim poslednji put

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.109
Muž slomljenog srca kaže da je samrtna želja njegove žene bila da spava sa bivšim „još jednom“.

„Nedavno mi je rekla da je jedna od poslednjih stvari koje je želela da uradi bio seks sa svojim prethodnim partnerom. Naravno da sam bio šokiran i kada sam pitao zašto do đavola ona to želi“.

„U osnovi ona misli da je njen fizički najkompatibilniji ljubavnik bio on. Održala je ceo monolog o tome kako je seks ponekad samo fizički i kako je seks sa mnom emocionalno ispunjavajući, ali bio je sranje dok nije došlo do te tačke.

1692308260094.png

Šta je trebao da uradi taj tip?

Poslednja izmena:
gde ga je posetila? kao duh? ona je umrla i onda mu kao duh priča šta je bila njena želja?
baš je nejasan tekst :)

„Nedavno me je posela i rekla da je jedna od poslednjih stvari koje je želela... wtf
posela-odnosno rekla mu da sedne da pričaju... mrzelo me da kucam ekstra reči ali prepraviću,

Ako joj je to "bila" samrtna želja znači da je već umrla. Nema šta time da se bavi više
Ali ako joj je SAD samrtna želja, kako može da ima sex pred smrt?
Ako može, neka joj dovede tog tipa i usreći je.
U tom trenutku su joj lekari dali još 9 meseci života i bila je potpuno funkcionalna. Za par meseci je pala u kolica i eventualno umrla. Muž je to pričao u retrospektivi dogadjaja, a pitanje za našu publiku je kako bi reagovali da im partner traži seks sa bivšim jer nema još dugo da živi

U tom trenutku su joj lekari dali još 9 meseci života i bila je potpuno funkcionalna. Za par meseci je pala u kolica i eventualno umrla. Muž je to pričao u retrospektivi dogadjaja, a pitanje za našu publiku je kako bi reagovali da im partner traži seks sa bivšim jer nema još dugo da živi
Od koga traži, od mene?
Treba da traži od tog bivšeg. Ne bih se u to mešala. Ne bih rekla ni hajde dušo podržavam te, ni idiote. To bi morala sama da rešava.

Od koga traži, od mene?
Treba da traži od tog bivšeg. Ne bih se u to mešala. Ne bih rekla ni hajde dušo podržavam te, ni idiote. To bi morala sama da rešava.
Pod pretpostavkom da si u braku, sve je kako treba, volite se, imate dobar seks i on se odjeednom razboli, ima samo još 9 meseci da živi i kaže ti da bi hteo još jednom da kresne svoju bivšuu ljubav jer je sa njom seks najbolji. Kako reaguješ tada?

Muž slomljenog srca kaže da je samrtna želja njegove žene bila da spava sa bivšim „još jednom“.

„Nedavno mi je rekla da je jedna od poslednjih stvari koje je želela da uradi bio seks sa svojim prethodnim partnerom. Naravno da sam bio šokiran i kada sam pitao zašto do đavola ona to želi“.

„U osnovi ona misli da je njen fizički najkompatibilniji ljubavnik bio on. Održala je ceo monolog o tome kako je seks ponekad samo fizički i kako je seks sa mnom emocionalno ispunjavajući, ali bio je sranje dok nije došlo do te tačke.

Pogledajte prilog 1396171

Da joj dovede tog tipa.
Jbg, jednom se napusta ovaj svet, treba biti veliki u toj situaciji.
Ujedno, time bi mu olakšala period posle njene smrti, sigurno bi osecanje bilo zbunjujuće pomešano sa razočarenjem. Lako bi je preboleo.
A to sto je njoj sex sa bivsim bio bolji ne znaci da je bivsi bolji ljubavnik. Uvek neko nekom više prija.

Pogledajte prilog 1396171

evo imam i ja pitanje
kako ona zna da će njen bivši da joj ispuni želju?
da li je njen bivši deda mraz?

evo imam i ja pitanje
kako ona zna da će njen bivši da joj ispuni želju?
da li je njen bivši deda mraz?
Odlično pitanje.
Jedno od mogućih odgovora je da su oni ostali prijatelji sa povlasticama a sada kada se razbolela više nije mogla da se krišom vidja sa njim pa je morala mužu da složi priču?

Back