Zena me prevarila i ostavila

Ma garant čova ima kirbi usisivač. Da se maneš te metle na veštici više, pa da se lepo modernizuješ.

mudro zboris
nije naveo to u popisu stvari, nek se izjasni ima li ga, da ne gubim vreme na temi ako nema :ceka:
i sta koj moj ja sad da racunam sta je 3x prosecna plata, kad vucko svaki cas menja cifru prosecne plate, daj nek konkretno okaci skrinshot bankovnog racuna da se ne zajebavamo...

- - - - - - - - - -

u taman za novi komp mi treba :malav:

nema pojma covek koliko je srecan. da ima decu najebo bi desetostruko. Ovako bio je tvoj red, malo si jeboo sad je neciji drugi. Nema razloga za uzbudjivanje

- - - - - - - - - -

Treba da ide u crkvu da zapali svecu bogu sto ga je pogledao i spasao od tooga zla

Radim kao komercijalista. Georgejune da imam i hocu da pokrenem svoj posao ne vidim problem u tome ali to nije tema. Imao bih mnogo vise da nisam trosio na nasa putovanja i na nju ali nikad nisam zalio da trosim na nju jer sad pored nje imao stvarno sve. I stvarno nije tema za podsmevanje jer mi je uzasno tesko ovaj forum mi je sad ventil jos kako jer trenutno mogu samo sam sa sobom da pricam.

Upravo i ona kaze to. Da nema vise hemije, da nema ljubavi, da nema strasti. Al to je samo s njene strane. S moje sve to postoji i dalje me privlaci iako je prosecno zgodna, i dalje je volim iako to sigurno nije zasluzila :(

Kakvu buducnost ima s njim? Ziveli smo u mom dvosobnom stanu, imam solidan auto on nista od toga nema, nema sigurnosti s njim. Ne reklamiram se gomila ljudi ima mnogo vise od mene ali eto taj momcic nema sve to a ona opet otisla za njega :( Ne razumem.

Brate,to sve polako ide,ne moze nista preko noci...
Sam si rekao,nema vise ljubavi,bolje i ovako nego da zivis sa nekim cisto iz navike,vremenom ce to biti sve gore.I ako se pomirite,jedno vreme ce biti ok,pa posle po starom.
Tesko jeste,ali ces svakim danom da se osetis pomalo lakse,da se naviknes da si sam uvece,manje ce da ti nedostaje...itd.Znam sta ti pricam,nesto slicno sam prosao (doduse nije bio drugi muskarac u pitanju).Nemas nista sa njim,svako dobro mu pozeli,ali ce i on tako da prodje kao i ti,kad nestane 'hemije'.Nema veze hemija,tu je postovanje glavno,da je sela i lepo ti rekla,slusaj,nema vise ljubavi,necemo biti zajedno i gotovo.ovako te vuce za nos dok ti sam ne saznas sve.
Nije uvek materijalno u pitanju,nemoj o tome da razmsiljas i da se poredis.Tako je kako je.
I da,ne zali za bilo cime sta si zajedno sa njom prosao,putovao...i ti si isao sa njom,zar ne?
Ponavljam,samo polako....proci ce.Ne smes da padnes,moras da guras dalje.

Ne zajebavajte čoveka, nije lepo a verovatno mu je lakše kad se ovako izjada makar i na krstarici anonimno. Sad mu je još teško da prihvati da mora da nastavi bez nje jer ona je još uvek tu pored njega. Teška situacija...
Prvo pocepaj sve fot. sa njom ili izbriši sa računara, uništi svaku uspomenu na nju. I počni da je mrziš, kad god te uhvati sentimentalno sećanje na nju a ti se seti šta ti je djubre pokvareno uradilo a ti si je beskrajno voleo. Djubre ne zato što je pronašla drugog jer na to svako ima pravo, nego zato što ti pošteno nije rekla, bio si joj potreban zbog materijalne sigurnosti a ti si za prevaru saznao verovatno poslednji, ispao si glupi magarac.
Nema sentimentalnosti, mrzi skota i nastavi život. Traži drugu, bolju, seksualno kompatibilniju,... Srećno

Nemas nekog izbora. I ja prezivljavam raskid posle 3 godine veze, nije ti lako. Navikao si sa nekim da se cujes svaki dan, da se vidjas, da spavas i onda odjednom te osobe nema. Jbg, osecas neku prazninu jer nema vise navike koju si imao.
Slicno je pocelo kao i kod tebe, izbegava vidjanje, kao ne moze sad, nesto se isprecilo i sl. Nista ti tu realno ne mozes, ne mozes nikog naterati na silu da bude sa tobom. Jedino ako ona odluci da ti se vrati i moli za oprost. Ali da budemo realni, ko je toliko u stanju da bude jak i da oprosti i na sta ce to posle da lici?
Cim bih je video, odmah bi me sve podsecalo na taj cin.
Nema te stvari koju mozes uraditi da bi ti instant bilo bolje, jednostavno moras prvo jedno nedelju dana da izbolujes kako znas i umes i kako vreme bude prolazilo bice ti bolje. Kad ti bude bilo bolje, onda polako kreni na radu na sebi i pocni da izlazis. u principu, treba da izbijes naviku i da se naviknes da nje nema.
To te ****.

- - - - - - - - - -

ma jebees ta emotivna sranja,uzme kuravu da ga izuje iz gaca

Ni ovo nije los savet.

Sad je tvoj ego garant povredjen. Sto je otisla sa gorim od tebe? Sad ti mozgas sta je to sve prouzrokovalo, uporedjujes, ali batali to. Dve stvari te sad muce, ego i navike.

Upravo i ona kaze to. Da nema vise hemije, da nema ljubavi, da nema strasti. Al to je samo s njene strane. S moje sve to postoji i dalje me privlaci iako je prosecno zgodna, i dalje je volim iako to sigurno nije zasluzila :(

Kakvu buducnost ima s njim? Ziveli smo u mom dvosobnom stanu, imam solidan auto on nista od toga nema, nema sigurnosti s njim. Ne reklamiram se gomila ljudi ima mnogo vise od mene ali eto taj momcic nema sve to a ona opet otisla za njega :( Ne razumem.

Sta ne razumes? Verovatno decko bolje ebe.a zena nije materijalista.svaka cast! Da jeste,ostala bi sa tobom.
Moj ti je savet da progutas ponos,pozelis joj srecu i krenes dalje.kad oprostis njoj,sebi,tom decku,univerzumu,svanuce i tebi

Sumnjao sam da me zena vara vec duze vreme ali nisam mogao to nikako da dokazem. Kad sam radio drugu smenu ona je mogla da radi sta zeli a da ja to ne znam jer ona uvek radi prvu. Prvo je izbegavala da imamo odnos, uvek joj nesto nije po volji onda su pocele i svadjice uglavnom sam se povlacio da ne bih napravio i gore ali dzaba. Na kraju sam saznao da je u pitanju jedan momak kojeg poznajem preko nje. Ok je lik ali eto. Jeste on zgodniji od mene iako ne trenira nista dobro izgleda dosta je mrsaviji od mene o lepoti ne mogu ali ok je lik. E sad.

Zasto ona rusi sve sto imamo skoro smo se uzeli dece nemamo ali dugo godina smo bili zajedno i nisam imao razloga da sumnjam da me je ranije s nekim varala. Sad se pojavio on. Ja imam kola, stan i posao sa platom koja je skoro troduplo jaca od prosecne pri tom imamo slobodne vikende. On nema nista od toga i radi svaki dan za recimo duplo jacu platu od prosecne dakle za trecinu manje od mene. Nema nista kako je moguce da mi se ovo desava. Ostavila me je zbog njega a nece da prizna da je to navodno nisu zajedno a ljudi ih vidjaju u gradu itd. Bio sam vise nego dobar prema njoj. Sta mi je ciniti? Jos uvek se nismo razveli ja ne znam sta da radim ali najradje mi dodje da se razvedem. Cak i da se potucem sa njim iako nisam nasilan ali mislim da je to glup potez samo cu sebi napraviti problem bez potrebe. Sta uraditi? Fali mi jako i ne znam kako da nastavim bez nje cak bih joj i oprostio sve. Sad zivim sam u tom mom stanu jedino sto imam to su mi drugovi koji su tu uz mene.

pozelela je da proba novu drugu veknicu, da ne zardja. :mrgreen:

Back