Zena me prevarila i ostavila

To je fantazija, Tenzijo.

Uostalom, kolika je fantazija, svedoči ti Vizantija. Ista država, manje više slična kultura, delom Rimljani, većim delom Grci (jednako dekadentni kao Rimljani) a država im opstala još 1000 godina i da nije bilo Turaka, ko zna koliko bi još.

u petom veku pre nove ere rim je bio jako patrijarhalno drustvo. vec u prvom veku pre nove ere postaju najmocnija i najnaprednija civilizacija na svetu. u prvom veku nove ere pocinju intenzivno da se bave umetnoscu filozofijom demokratijom, ljudskim pravima, pravima zivotinja, i naravno, zene postaju emancipovane. libtardizam dakle uzima maha. vec u drugom veku nove ere porodica je unistena, muskarci odbijaju da se zene (pitam se zasto), drzava pokusava da ozivi instituciju braka tako sto uvodi porez na nezenje, ali ne vredi. u trecem i cetvrtom veku nastupa moralni i demografski kolaps, kriminal i korupcija idu do plafona. uvoze migrante, ovi se okrecu na njih. u petom veku covecanstvo je ponovo u kamenom dobu.

uocljiva je dakle kroz istoriju covecanstva ta kauzalnost - patrijarhija -> jako drustvo -> libtardizam -> feminizam -> propast drustva

postoje neke indicije da se isto dogodilo i u drevnom vavilonu

Управо тако, циклични успон, пик и пад људског друштва. Пад који обавезно почива на паду моралних вредности, а заврши се крвавим обрачунима.

Sumnjao sam da me zena vara vec duze vreme ali nisam mogao to nikako da dokazem. Kad sam radio drugu smenu ona je mogla da radi sta zeli a da ja to ne znam jer ona uvek radi prvu. Prvo je izbegavala da imamo odnos, uvek joj nesto nije po volji onda su pocele i svadjice uglavnom sam se povlacio da ne bih napravio i gore ali dzaba. Na kraju sam saznao da je u pitanju jedan momak kojeg poznajem preko nje. Ok je lik ali eto. Jeste on zgodniji od mene iako ne trenira nista dobro izgleda dosta je mrsaviji od mene o lepoti ne mogu ali ok je lik. E sad.

Zasto ona rusi sve sto imamo skoro smo se uzeli dece nemamo ali dugo godina smo bili zajedno i nisam imao razloga da sumnjam da me je ranije s nekim varala. Sad se pojavio on. Ja imam kola, stan i posao sa platom koja je skoro troduplo jaca od prosecne pri tom imamo slobodne vikende. On nema nista od toga i radi svaki dan za recimo duplo jacu platu od prosecne dakle za trecinu manje od mene. Nema nista kako je moguce da mi se ovo desava. Ostavila me je zbog njega a nece da prizna da je to navodno nisu zajedno a ljudi ih vidjaju u gradu itd. Bio sam vise nego dobar prema njoj. Sta mi je ciniti? Jos uvek se nismo razveli ja ne znam sta da radim ali najradje mi dodje da se razvedem. Cak i da se potucem sa njim iako nisam nasilan ali mislim da je to glup potez samo cu sebi napraviti problem bez potrebe. Sta uraditi? Fali mi jako i ne znam kako da nastavim bez nje cak bih joj i oprostio sve. Sad zivim sam u tom mom stanu jedino sto imam to su mi drugovi koji su tu uz mene.

Razvedi se, prodaj stan i sve sto tu imas odseli se negde daleko, Tipa Kanada, Nemacka, Australija, SAD itd i zapocni sve ispocetka :ok:

Sumnjao sam da me zena vara vec duze vreme ali nisam mogao to nikako da dokazem. Kad sam radio drugu smenu ona je mogla da radi sta zeli a da ja to ne znam jer ona uvek radi prvu. Prvo je izbegavala da imamo odnos, uvek joj nesto nije po volji onda su pocele i svadjice uglavnom sam se povlacio da ne bih napravio i gore ali dzaba. Na kraju sam saznao da je u pitanju jedan momak kojeg poznajem preko nje. Ok je lik ali eto. Jeste on zgodniji od mene iako ne trenira nista dobro izgleda dosta je mrsaviji od mene o lepoti ne mogu ali ok je lik. E sad.

Zasto ona rusi sve sto imamo skoro smo se uzeli dece nemamo ali dugo godina smo bili zajedno i nisam imao razloga da sumnjam da me je ranije s nekim varala. Sad se pojavio on. Ja imam kola, stan i posao sa platom koja je skoro troduplo jaca od prosecne pri tom imamo slobodne vikende. On nema nista od toga i radi svaki dan za recimo duplo jacu platu od prosecne dakle za trecinu manje od mene. Nema nista kako je moguce da mi se ovo desava. Ostavila me je zbog njega a nece da prizna da je to navodno nisu zajedno a ljudi ih vidjaju u gradu itd. Bio sam vise nego dobar prema njoj. Sta mi je ciniti? Jos uvek se nismo razveli ja ne znam sta da radim ali najradje mi dodje da se razvedem. Cak i da se potucem sa njim iako nisam nasilan ali mislim da je to glup potez samo cu sebi napraviti problem bez potrebe. Sta uraditi? Fali mi jako i ne znam kako da nastavim bez nje cak bih joj i oprostio sve. Sad zivim sam u tom mom stanu jedino sto imam to su mi drugovi koji su tu uz mene.

Da si ti dobar u krevetu ne bi ovo pisao. Ovako, džaba ti stan, kola i plata. Nego svrati ti malo na Ljis da se edukuješ, pa u nove radne pobede. :mrgreen:

Ovu zaboravi, bivšu, reši to mirnim putem ko čovek.

Back