Žena mazi motokultivator i med curi niz usne

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
205.438

VIDEO: Žena mazi motokultivator i med curi niz usne - reklama Privredne komore Srbija izazvala buru na mrežama​


Nova reklama Privredne komore Srbije, kojom se promovišu domaći proizvodi u okviru projekta "Čuvarkuća", izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama. Mnogi kritikuju ovaj promotivni spot zbog erotičnih scena i seksualizacije domaćih proizvoda.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...uaDcCWTM49MBXWPwf6lp3bPi4NQVyVJg6yhrRuKAyCPBA

Gledam taj video (imate na linku), stvarno mazi kultivator. Dobro, ono s medom nije baš nova fora, ali ovo ... a žena lepa ... doduše ni kultivator ne izgleda loše.
Da li je ovakva reklama samo originalna ili i degutantna? :think:
 
Mislim da je reklama degutantna.

U doba kad mnogi nemaju niti za obicna diLLdoo ovi se tu razmecu s motokultivatorom. Hajde da su stavili klip kukuruza pa to ti je sto ti je, ali motokultivaror??? Pa jel znas koliko to ima nastavaka i prikljucaka, brzina, funkcija i dubina rada??? Nije ni cuda da ga mazi :zper: jos je i pristojno to napravila vjerojatno zbog kamera :aha: al nije jos gotova ta reklama, ima nastavak... u drugom dijelu ce je isprskati s onim cijevima za navodnjavanje na kraju :zloca:
 
Same žene se ponašaju kao roba. Danas je temperatura 20 stepeni i većina mladih žena na ulici se takmiči koja će više da bude gola. Niko me neće ubediti da je ova temperatura prava za majicu na bretele, šorciće koji su više gaće nego šorc i miniće. Možda misle da će usput naići na nekog šeika. Dobro, tu je Lečić i razni drugi ako ne mogu da nađu nikakvog kriminalca.
 

Back
Top