Žena koja prkosi muškarcu

Када баш дотужи, одеш насамо до њене најбоље другарице. Невероватно колико ћеш топлине и разумевања, да добијеш, наратно уколико њен муж није у кући. Онда сачекаш згоднији тренутак.

Када баш дотужи, одеш насамо до њене најбоље другарице. Невероватно колико ћеш топлине и разумевања, да добијеш, наратно уколико њен муж није у кући. Онда сачекаш згоднији тренутак.
A da ona tebi to radi i ti saznaš to kako bi se osećao?

Ja nikada nisam pravio problem gde ćemo jesti ili putovati ali za usisivače pravim problem. Kada smo već kod toga najbolji usisivači su sa onom fiokom napred, usisaš, izvadiš fioku i izbaciš otpad, očistiš fioku i vratiš je natrag. :)
za ono šta ti je stalo, ili šta je njoj stalo. Nebitno šta je u pitanju

Ne budimo sad bukvalisti niti da idemo u sitna crevca
Ljudi koji umeju da se dogovore pa to se vidi iz aviona, ne treba ti lupa

O to je već stvar iskustva - kada kažeš: "Ja to ne umem" i imaš radnu poštedu. Samo što to ne prolazi uvek jer ima žena sa većim iskustvom koje nikada ne izgovaraju: "Neka, ja ću!"

Али ја волим да се правим да не умем, а онда она каже "нека, ја ћу", а ја јој онда погледом кажем:"Хвала ти што ме третираш као дете дебила, надокнадићу ти то :heart: ".

zvocanje je naprosto smaranje
više se isplati živeti sam.
Primetio sam da si ti neretko mudra i racionalna žena na ovom forumu. Nisi vođena predrasudama i nisi mrzitelj muškaraca.

Simon Cowell Wow GIF by America's Got Talent

Али ја волим да се правим да не умем, а онда она каже "нека, ја ћу", а ја јој онда погледом кажем:"Хвала ти што ме третираш као дете дебила, надокнадићу ти то :heart: ".
Ja toisto radim stim što malo sačekam i onda kreće sufliranje, zvocanje i prebacivanje. U suštini ženu treba zatući istim tehnikama.

Primetio sam da si ti neretko mudra i racionalna žena na ovom forumu. Nisi vođena predrasudama i nisi mrzitelj muškaraca.

Ali nemaš pojima koliko ima muškaraca koji zvocaju, majke mi ;)
Znači, samo kažem ok, ajde ćao, imam pametnija posla.

Znači, smaranje je naprosto karakteristika nekog čoveka, pametuje, pravi se važan, mnogo ružne osobine plus pričljivac, ne moš usta zatvoriti, traže nekakva obrazloženja, razgovore, užas živi. Tu nedostaje malo od iq, moja procena.

A ne, brate, mir i tišina, to je na ceni. I ako razgovaramo to može sa malo reči, skoncentrisnao da se slušamo, razumna objašnjenja i gotovo. Slažemo se da se ne slažemo nekad, šta ćemo poduzeti tim povodom, može ne može, sve ukratko
Inače nemam živaca.

Najbolji prijatelji muškraca su sportski kanali. :)

Veruj mi da ni jedan tip sa kojim sam bila nešto duže u vezi, nije gledao sport ni sportske kanale.
Ni fudbalske mečeve, možda ponekad tenis.

Inače, ja slabo podnosim kada imam pored sebe nekog ko sistematski gubi vreme. Muškarac pred sportskim kanalom, to gledati svakodnevno, je gore od moždanog udara.

Inače, ja slabo podnosim kada imam pored sebe nekog ko sistematski gubi vreme. Muškarac pred sportskim kanalom, to gledati svakodnevno, je gore od moždanog udara.
Ja bih odlepio da ne pratim sport. Onda bi mi pažnju 100% odvraćale druge stvari, nervirao bih se jer ne mogu ništa da promenim, a vidim da stvari loše funkcionišu, i sigurno mi dobro ne bi bilo.

Back