bird again
Elita
- Poruka
- 15.879
Te su ti najzagonetnijeja sam poznavao neke koje su obozavale da se seksaju ali nisu podnosile takve viceve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te su ti najzagonetnijeja sam poznavao neke koje su obozavale da se seksaju ali nisu podnosile takve viceve.
Ne znam, moguće, ali ako tražiš samo seks i nije ti bitno koja će ti "dati", seljančica garant pada na Џорџијеву foru.ja sam poznavao neke koje su obozavale da se seksaju ali nisu podnosile takve viceve.
prostitucija najcesce i jeste jeftina.Ovo nije tačno. Da je tako, prostitucija bi bila jeftinija (ili je čak ne bi ni bilo).
a kako te pali pamet?Ako tražiš pametnu + za vezu, to je za drugu temu, ja sam barem tako skapirao.
Mozda da probas. Ne znam ..a kako te pali pamet?
ono citira ti voltera i ti prosto svrsavas?
ljudi budimo realni..mora da postoji fizicka privlacnost.
misteriozneTe su ti najzagonetnije![]()
da,misteriozne
paketic koji polako otvaras a unutra drugi paketic..kao babuska![]()
+ naočare ako nosi....ufff!a kako te pali pamet?
....po boji očiju..ako su "ljučibaste"....onda je ziherica yebenicha.Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?
ako pod oči misliš
ali zavisi i ko te čupa za kosu, za nekog će ti biti ok da te malo počupaNemaju svi iste kriterijume za voli sex, šta bi to bilo. I ako ga voli kakav voli.
A ne mislim da je stvar neke umešnosti koja treba da izazove voljenje sexa, to je kompatibilnost, energija. Primera radi ako je muš dominantniji i čupa za kosu ili je hendluje dobroona koja nema tu energiju će pobeći, neka će da se uzbudi tek tada. Poenta je da se nađe par koji odgovara, da osetiš kad se baš pališ, samo je tada sex dobar
Al kad žene žele da imaju 2 partnera u životu teško da mogu doživeti veće preklapanje jer je statistički mala vrv 1 u 2. Na većem uzorku se bolje otkrije.
Svakako.ali zavisi i ko te čupa za kosu, za nekog će ti biti ok da te malo počupaa nekom bi rekla idi u 3p materine, čupaj kevu
Ne znam da li sam u temi ...ali nemam ništa protiv bigamnih/biandričnih odnosno poligamnih/poliandričnih veza. Dapače, smatram ih daleko prirodnijim vezama od homoseksualnih.Al kad žene žele da imaju 2 partnera u životu teško da mogu doživeti veće preklapanje jer je statistički mala vrv 1 u 2. Na većem uzorku se bolje otkrije.
pogled mrtve ribeNajbolji nacin, pogledati je u oci. Ako ima onaj sjaj u ocima, vragolasti pogled, onda voli seks i ima temperament. Ako ima onaj ukoceni pogled mrtve ribe i uopste izraz lica ko Klint Istvud, onda nema tu hleba bruder, izbegavati u sirokom luku. Empirijski potvrdjeno.
To nije na dobroVecina shvata kao obavezu
Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?