- Poruka
- 19.623
One koje nose nikab.Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One koje nose nikab.Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Pa ako nema samopouzdanja bilo koje vrste onda se da naslutiti da sigurno neće ići u krevet ..Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Nisi dobro naučila.. utvrdi gradivo, preslišaj se.. brigo moja pređi na drugoganaučila sam na mojoj temi da je to do vas muškaraca očito je da ako vas izbjegavaju da vas ne vide u toj ulogi da njenim prohtjevima odgovarate
Eto
Daj sledeću temu (dobro mi ide)
Brao..Najbolji nacin, pogledati je u oci. Ako ima onaj sjaj u ocima, vragolasti pogled, onda voli seks i ima temperament. Ako ima onaj ukoceni pogled mrtve ribe i uopste izraz lica ko Klint Istvud, onda nema tu hleba bruder, izbegavati u sirokom luku. Empirijski potvrdjeno.
Najbolji nacin, pogledati je u oci. Ako ima onaj sjaj u ocima, vragolasti pogled, onda voli seks i ima temperament. Ako ima onaj ukoceni pogled mrtve ribe i uopste izraz lica ko Klint Istvud, onda nema tu hleba bruder, izbegavati u sirokom luku. Empirijski potvrdjeno.
znaci pp je filterVidi se to iz aviona. Ako ti ne šalje gole grudi... ne voli sex![]()
evo da pitamo direktno @tab503Ja mislim da on ne želi da gubi vreme sa ženama koje ne ispunjavaju njegove kriterijume. Valjda ima kriterijume?Tabe, imaš li?
I sada misliš da će sve prestati da ti šalju žalbe i primedbe na pp da ne bi pomislio da je ljuuubav u pitanju? E malo si se zezn'o.znaci pp je filter
koja salje ta voli![]()
zar ti delujem kao osoba bez kriterijuma?Ja mislim da on ne želi da gubi vreme sa ženama koje ne ispunjavaju njegove kriterijume. Valjda ima kriterijume?Tabe, imaš li?
Neee, taman posla. Samo pitam. O svašta!zar ti delujem kao osoba bez kriterijuma?![]()
pa vidi se odmah koliko je sexualnaznaci pp je filter
koja salje ta voli![]()
ma samo u naslov turis "gola ja" i odmah gledam..ovako ne stizem..prebukirano sa zalbamaI sada misliš da će sve prestati da ti šalju žalbe i primedbe na pp da ne bi pomislio da je ljuuubav u pitanju? E malo si se zezn'o.
Ja moram da pitam da li si ti zenskog pola? Jer ovakav odgovor bi me iznenadio ..Ne znam, uglavnom se kroz iskustvo ispostavi da 'žene koje ne vole seks' zapravo samo ne vole seks sa tom konkretnom osobom, a ne seks kao takav.
Žališ se na pogrešnu adresuma samo u naslov turis "gola ja" i odmah gledam..ovako ne stizem..prebukirano sa zalbama
nije lako biti admin
Pogledajte prilog 1664467
posalji pp i resicemoŽališ se na pogrešnu adresu
Ja sam i onako ljuta na tebe, "dužan" si mi više nego Grčka, tako da ti kmečanje ne pali.![]()
Na sve je tužno što nas ovako retki iskreni komentari iznenade. Odvikli smo se.Ja moram da pitam da li si ti zenskog pola? Jer ovakav odgovor bi me iznenadio ..![]()
Kako misliš? Pa ovo sam kroz iskustvo doživeo brdo puta, osobu koja je hladnokrvna spram tebe sutradan zatekneš u pasioniranom zagrljaju sa nekim šestim likom, i shvatiš 'aha, znači ipak nije aseks'Ja moram da pitam da li si ti zenskog pola? Jer ovakav odgovor bi me iznenadio ..![]()
posalji pp i resicemo![]()
ma normalan sa pitanjem a ne slike ..sto imas pokvarenu mastu.
ma normalan sa pitanjem a ne slike ..sto imas pokvarenu mastu.
Lako, bukvalno ovako:Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Evo primera vica:Baci se neka sala u vezi sexa i ako reaguje ko zmija izbeci
Ovo nije tačno. Da je tako, prostitucija bi bila jeftinija (ili je čak ne bi ni bilo).Не постоје. Само постоје жене које нису имале мушкарца који ће да их уведе у храм уживања.![]()