- Poruka
- 127.176
ne opere ruke kad ga uzima u rukuPrljavo u kom smislu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne opere ruke kad ga uzima u rukuPrljavo u kom smislu?
Moram da pitam brate, znas u kom pravcu sve to moze da ode..ne opere ruke kad ga uzima u ruku![]()
moras brate, vidis u kakvom svetu zivimo.Moram da pitam brate, znas u kom pravcu sve to moze da ode..
Barbara? uhh Barbarela.moras brate, vidis u kakvom svetu zivimo.
a ona deluje perverzno, vidi joj taj pohotni avatar.
Nista danasMeni? Šta tebi govori kao poznavaocu ženskog srca?
Ovde ima mnogo materijala.Ne zezam, ima dosta žena koje sve zanemare i ne znaju kada je dosta, ni gde su ni šta rade....pa je rešenje nemati sex....ubije libido...
a šta je sa onima koje umisle samo jednog davno prežaljenog i nemaju volje ni sa kim da se zezaju?
a one treće kojima je sex odvratan i ne žele ni da probaju kako izgleda dobar sex? pristojne gospodjice koje se sexaju samo kad treba da rode...
Katastrofopa ono, veze te i siba![]()
Komplikuju!Nista danas
Inace tesko je razumeti zene. To kazu muskarci.
Ne, barb, ovde nista nije takvomene kinky asocira na nesto prljavo...
Suptilan kao i uvek.Brate ato me lijepo preko pp zamoliš da ti poguram temu , aa?
Šta, ne veruješ da su ovde najveći jebači u univerzumu?Док их не споплете неки заиста вешт (попут вас овде) и онда кажу да је полудела!
a nema sanse da si ti problemto je druga stvar
nemoj sad da razvijas teorije kao jedan bivsi forumas koji je mrzeo zene jer svima daju osim njemu
ali postoje zene koje imaju manji libido.
To je nemoguće.a nema sanse da si ti problem![]()
Tab je ovde sada i trenutno potpuno nebitanTo je nemoguće.
Ne mislim samo na Taba, nego uopšte. Kako ja mogu biti problem?![]()
Brate ato me lijepo preko pp zamoliš da ti poguram temu , aa?
bravo to je to,Можете ви овде да пишете о сексу и вашим вештинама, вратоломијама, способностима....АЛИ чињеница је да највећи део мушке популације секс упражњава искључиви ради свог задовољства (читај пражњења јаја) и те њихове жене не осете никакво задовољство у сексу, зато га избегавају, не желе итд..
Док их не споплете неки заиста вешт (попут вас овде) и онда кажу да је полудела!
Већина је исподпросечна на нивоу три левела под земљом!
ЗАКЉУЧАК
Женска сексуалност примарно зависи од мужјака.
Може лок.
Pa kako nebitan kada rešavamo njegovu dilemu?Tab je ovde sada i trenutno potpuno nebitan![]()
Ja nisam tako shvatila temu, ali mozda sam u zabludiPa kako nebitan kada rešavamo njegovu dilemu?
Ja mislim da on ne želi da gubi vreme sa ženama koje ne ispunjavaju njegove kriterijume. Valjda ima kriterijume?Ja nisam tako shvatila temu, ali mozda sam u zabludi![]()
Vidi se to iz aviona. Ako ti ne šalje gole grudi... ne voli sexPosto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?