- Poruka
- 68.806
pa nastran u tom smislu. Kod nas se ti pojmovi brkaju i imaju vise znacenja, zato i koristim kinki izraz. Znaci sve sto je uzivancija.kinki nije nastran
kinki je uzivancija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nastran u tom smislu. Kod nas se ti pojmovi brkaju i imaju vise znacenja, zato i koristim kinki izraz. Znaci sve sto je uzivancija.kinki nije nastran
kinki je uzivancija![]()
uhhhhhhhhhhhh hooooooo ah faaaai stipaljke na bradavicama![]()
Ali s obzirom na NG sa zvoncicima.uhhhhhhhhhhhh hooooooo ah faaaa
self promoOvo se zove advertajzing![]()
auuu al si naletala na pogresne ..magnet siМожете ви овде да пишете о сексу и вашум вештинама, вратоломијама, способностима....АЛИ чињеница је да највећи део мушке популације секс упражњава искључиви ради свог задовољства (читај пражњења јаја) и те њихове жене не осете никакво задовољство у сексу, зато га избегавају, не желе итд..
Док их не споплете неки заиста вешт (попут вас овде) и онда кажу да је полудела!
Већина је исподпросечна на нивоу три левела под земљом!
ЗАКЉУЧАК
Женска сексуалност примарно зависи од мужјака.
Може лок.
samo se uvece iznenadisNeces ti takvu ni primetiti, veruj mi![]()
Јаа? Ноуп. Само сам вршила истраживања.auuu al si naletala na pogresne ..magnet si![]()
ne boli te?i stipaljke na bradavicama![]()
mene kinky asocira na nesto prljavo...kinki, nastrana, perverzna i td.
Što se ljutiš i napadaš muškarce, kada i oni zavise od ženske sexualnosti?Можете ви овде да пишете о сексу и вашим вештинама, вратоломијама, способностима....АЛИ чињеница је да највећи део мушке популације секс упражњава искључиви ради свог задовољства (читај пражњења јаја) и те њихове жене не осете никакво задовољство у сексу, зато га избегавају, не желе итд..
Док их не споплете неки заиста вешт (попут вас овде) и онда кажу да је полудела!
Већина је исподпросечна на нивоу три левела под земљом!
ЗАКЉУЧАК
Женска сексуалност примарно зависи од мужјака.
Може лок.
prljavo je samo ako se partneri ne kupajumene kinky asocira na nesto prljavo...
cenis da treba jos da istrazujem?Јаа? Ноуп. Само сам вршила истраживања.
Али ти изгледа ниси истраживао довољно![]()
Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?
nije pitanje njen libido (moze ga zadovoljiti masturbiranjem ) , ali ne znaci da mora da skace na kvake, ili da ima seks upravo sa tobom.Nisi njen tip, verbalno nisi interesantan, tvoj pristup je dosadanto je druga stvar
nemoj sad da razvijas teorije kao jedan bivsi forumas koji je mrzeo zene jer svima daju osim njemu
ali postoje zene koje imaju manji libido.
ovo nisam ocekivao od sweet girl
šta, ne vole sve?
Moze li onda pitanje da bude, kako da povecaju libido?ali postoje zene koje imaju manji libido.
Ču "jedan"...nemoj sad da razvijas teorije kao jedan bivsi forumas koji je mrzeo zene jer svima daju osim njemu![]()
stavi sliku omiljenog glumca na njegovu glavuMoze li onda pitanje da bude, kako da povecaju libido?
(ubacis joj maca prah krisom u caj)
Hvalite me prsti moji.nisu imale srece da me upoznaju![]()
Pro level.Ovo se zove advertajzing![]()
pa i žene koje imaju manji libido mogu voljeti sex samo onako rjeđe ili čak sezonskito je druga stvar
nemoj sad da razvijas teorije kao jedan bivsi forumas koji je mrzeo zene jer svima daju osim njemu
ali postoje zene koje imaju manji libido.
ne, zaista je to bilo ako se secas.Ču "jedan"...![]()
eto ti ideja za temuMoze li onda pitanje da bude, kako da povecaju libido?
(ubacis joj maca prah krisom u caj)
Prljavo u kom smislu?mene kinky asocira na nesto prljavo...