bird again
Elita
- Poruka
- 16.151
I sta ti to govori?Postoje...Mož jednom da je digneš, ali posle pobegne da ne mora da se sexa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta ti to govori?Postoje...Mož jednom da je digneš, ali posle pobegne da ne mora da se sexa...
pa koja zena ne voli sex?jel si sigurna?
![]()
..pazi, ima zena koje ne vole seks sve dok seks ne krene da se desava...Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako izbeci minu i promasiti zenu koja ne voli seks?
Kako nju prepoznati?
Opet ima ideju za novu temu, ali sada zurimZabranjeno voće![]()
Kad kaze: seks nije bitan, ljubav je bitna.Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Svaka žena voli sex, samo ne voli sa svakim. Moraš imati ono nešto, što će je privući tebi i kad se to desi, dobiješ najbolje od nje.Posto imamo temu kako prepoznati zenu koja voli seks.
Kako nju prepoznati?
Meni? Šta tebi govori kao poznavaocu ženskog srca?I sta ti to govori?
mestimicno, sucumurasto...pazi, ima zena koje ne vole seks sve dok seks ne krene da se desava...
Onda pomalo i poblesave...
e to..Kad kaze: seks nije bitan, ljubav je bitna.
Не зезај, кад једном осети све чари, нема шанси да избегава секс.Postoje...Mož jednom da je digneš, ali posle pobegne da ne mora da se sexa...
pare?Svaka žena voli sex, samo ne voli sa svakim. Moraš imati ono nešto, što će je privući tebi i kad se to desi, dobiješ najbolje od nje.
i svasta nesto rade..pazi, ima zena koje ne vole seks sve dok seks ne krene da se desava...
Onda pomalo i poblesave...
A i tu ima caka. Da ne budem iskljuciv. Mozda ne voli s doticnom osobom i tako toj osobi kaze a s drugim bi djipala ko na mehanickom biku sa sesirom i mamuzama.e to..
sto dobro hebe jer ima ogromnu unutrasnju lepotu![]()
Ne zezam, ima dosta žena koje sve zanemare i ne znaju kada je dosta, ni gde su ni šta rade....pa je rešenje nemati sex....ubije libido...Не зезај, кад једном осети све чари, нема шанси да избегава секс.
Ma ne bre, za pare će te odraditi mehanički, ko smenu u firmi. To nije to. Ono kad se potpuno prepusti i posveti tebi, vrh lepote, strasti i uživanja.
Ja sam tek odnedavno cesce prisutna na ljisu pa me stvarno zanima sta su to kinkarije, sta tacno podrazumevate pod tim izrazom?U sustini ja to gledam prakticno. Jednostavno. Ili me zove da mi opise tacno kakve kinkarije je zudna i zeljna da radi sa mnom ili nesto vrda. Ako vrda, onda mlje.
mozda se lepse posveti za put na maldive i novu LV torbicu?Ma ne bre, za pare će te odraditi mehanički, ko smenu u firmi. To nije to. Ono kad se potpuno prepusti i posveti tebi, vrh lepote, strasti i uživanja.
kinki, nastrana, perverzna i td.Ja sam tek odnedavno cesce prisutna na ljisu pa me stvarno zanima sta su to kinkarije, sta tacno podrazumevate pod tim izrazom?![]()
pa ono, veze te i sibaJa sam tek odnedavno cesce prisutna na ljisu pa me stvarno zanima sta su to kinkarije, sta tacno podrazumevate pod tim izrazom?![]()
kinki nije nastrankinki, nastrana, perverzna i td.
uhhhh ne zaboravi vreo vuosak.pa ono, veze te i siba![]()
i stipaljke na bradavicamauhhhh ne zaboravi vreo vuosak.