zena koja je unistila celu svoju porodicu...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Neverovatno ali istinito...to je moja bivsa komsinica koja je svojim ponasanjem eto zatrla svoju porodicu a ona zivi...ne preterujem kad vam ovo pisem...Ziveli smo u istoj zgradi...njihova mladja cerka bila je moja prva drugarica iz detinjstva...Imali su stariju cerku...Rasli smo i provodili najlepse dane detinjstva...Oni su bili jako bogati...cerkama su cim su se malo zadevojcile placali putovanja do Italije i davali novac za soping..Mi ostala deca divili smo se sta su sve imale...Kad su se zaljubile u "opasne momke" otac slab i miran covek nije mogao nista...Majka je govorila da on ne zna sta je ljubav i da se ne mesa...Kad su se razocarale pocele su da se drogiraju...prvo jedna pa onda i ta moja draga drugarica...Opet otac nemocan da se suprotstavi zeni koja "zna da vaspitava decu"..ljuta na sve koji je savetuju...samo da su one zive i zdrave...e vise nisu zive...Prvo je umro muz, usamljen...nikome nije trebao...uskoro umrla starija cerka ...a danas i druga, ostavila dvoje dece... moja prva drugarica...I opet slusamo njeno kukanje kako je ona sve ucinila ali eto... Cist primer zene unistitelja porodice...Mozda se necete sloziti da je kriva...ali u globalu..ne kaze se dzabe da deca dok su mala sticu svoje navike koje je kasnije tesko promeniti...One su rano pocele da idu pogresnim putem...i na zalost zavrsile rano...ne znam sta reci kad je sretnem...Eto i treci put da joj izjavim saucesce...

pre nego sto se ospe drvlje i kamenje... pa nije ona valjda sama jedan i jedini krivac za sve? msm taj njen muz, el on bio samo fizicki prisutan u toj kuci? te cerke, bog da im dusu prosti, nisu imale mozga? el im mama rekla da se drogiraju? el im nabavljala dop? el im bockala licno vene ili pravila crte?
ebte, ne moze u cetvoroclanoj porodici da postoji samo the one and only krivac :roll:

obe su umrle od droge? jesu li uopste umrle od droge?
a otac nije bio nemocan da se suprotstavi zeni nego je isao linijom manjeg otpora, tj. povlacio se pred problemima. kukavicki. zena je bar pokazala interesovanje za njih, onako kako je mislila da je najbolje, a on nije cak ni to. i nije ih majka gurnula na dno, vec one same.

Pa dobro ja ne poznajem hvala Bogu ni jednu takvu aspidu ko sto je ona...

Ja poznajem jednu, koja je oterala od kuće oterala svog muža, koji je imao preko 70 godina (nije bio nikakav alkoholičar, probisvet), a i ona je istih godina. Umro je kao ker. Sin joj se nikad nije ženio, ćerka se rano razvela, nema dece. Neke osobe nose u sebi propast za svoje okruženje, jer su nosioci đavolske energije. Takve osobe su češće žene, nego muškarci

kako da ne, videla je da joj se cerke drogiraju, a ona nije ni pokusala da nesto preduzme. nista ti ne verujem.
najlakse je osuditi zenu na cijim ledjima je, ocigledno, bila cela porodica.
Pa misli sta hoces...ja ne mogu sve u "sitna creva" ovde da opisujem...Kazem samo da od pocetka kad je trebalo da decu usmeri na nesto normalnije nije to uradila...posledice toga su to drogiranje i unistavanje sebe...Zena je cudna u svakom slucaju...dugi niz godina se znamo i secam se koliko puta je gresila i znam kad smo se odvojile sve od njih kad su u kucu poceli da im ulaze kriminalci i dileri...Muz joj je do skoro lezao u zatvoru zbog jednog ubistva na Adi...Bio je mamin omiljeni zet...koji je eto malo nestasan...

Pa misli sta hoces...ja ne mogu sve u "sitna creva" ovde da opisujem...Kazem samo da od pocetka kad je trebalo da decu usmeri na nesto normalnije nije to uradila...posledice toga su to drogiranje i unistavanje sebe...Zena je cudna u svakom slucaju...dugi niz godina se znamo i secam se koliko puta je gresila i znam kad smo se odvojile sve od njih kad su u kucu poceli da im ulaze kriminalci i dileri...Muz joj je do skoro lezao u zatvoru zbog jednog ubistva na Adi...Bio je mamin omiljeni zet...koji je eto malo nestasan...

:roll: nego si opisala u tri recenice molbu da je javno spalimo?
ma daj bre, smanji, sto ih je odmalena pogresno vaspitala? ne vidim da si spomenula negde njih kao devojcice, vec kao zrele osobe koje su imale veze sa zestokim momcima. pa? koliko njih je u takvim vezama i brakovima pa se ne drogiraju... :roll:

To što pišeš nije ni malo čudno i nije usamljen primer nažalost....ne znam šta te toliko napadaju.
Imao sam drugaricu u srednjoj školi....polazili smo na fakultete, iz malog smo mesta...svima su roditelji govorili: "Uči sine, uči, teško je..što pre da završiš da staneš na svoje noge, veliki je trošak i sl". Njena majka joj je govorila: "Ti ćurko sad kad odeš u Beograd, nemoj samo da si nabila glavu u knjigu, nego gledaj da se udaš za nekog lovana..." I tako je i bilo...Iz mog razreda svi su završili fakultete, još dvoje-troje na medicini nisu, ali hoće do kraja godine. Samo je ona ostala na II godini....Udala se za lovatora, narkodilera...propala, ofucala se, a bila je jako lepa i zgodna....Muž šeta neke klinke...A isto tako je bio mamin omiljeni zet...I mama je bila presrećna kad se ćerka udala za "žestokog" momka koji joj je za rođendan poklonio bmw....Skoro je drug sreo tu našu drugaricu...kaže bilo mi je neprijatno, žao..ne umem ni sam da opišem taj osećaj...:pop:

Poslednja izmena:
Neverovatno ali istinito...to je moja bivsa komsinica koja je svojim ponasanjem eto zatrla svoju porodicu a ona zivi...ne preterujem kad vam ovo pisem...Ziveli smo u istoj zgradi...njihova mladja cerka bila je moja prva drugarica iz detinjstva...Imali su stariju cerku...Rasli smo i provodili najlepse dane detinjstva...Oni su bili jako bogati...cerkama su cim su se malo zadevojcile placali putovanja do Italije i davali novac za soping..Mi ostala deca divili smo se sta su sve imale...Kad su se zaljubile u "opasne momke" otac slab i miran covek nije mogao nista...Majka je govorila da on ne zna sta je ljubav i da se ne mesa...Kad su se razocarale pocele su da se drogiraju...prvo jedna pa onda i ta moja draga drugarica...Opet otac nemocan da se suprotstavi zeni koja "zna da vaspitava decu"..ljuta na sve koji je savetuju...samo da su one zive i zdrave...e vise nisu zive...Prvo je umro muz, usamljen...nikome nije trebao...uskoro umrla starija cerka ...a danas i druga, ostavila dvoje dece... moja prva drugarica...I opet slusamo njeno kukanje kako je ona sve ucinila ali eto... Cist primer zene unistitelja porodice...Mozda se necete sloziti da je kriva...ali u globalu..ne kaze se dzabe da deca dok su mala sticu svoje navike koje je kasnije tesko promeniti...One su rano pocele da idu pogresnim putem...i na zalost zavrsile rano...ne znam sta reci kad je sretnem...Eto i treci put da joj izjavim saucesce...
e, zbog ovakvih ljudi ne podnosim sahrane
dolaze samo da se prejedu, sire traceve, pretresu sve u kuci, pokupe pare (pop), gledaju ko je sto nosio i kako se ponasao da bi kasnije komentarisali iza ledja ... a izjavili su saucesce :confused:

e, zbog ovakvih ljudi ne podnosim sahrane
dolaze samo da se prejedu, sire traceve, pretresu sve u kuci, pokupe pare (pop), gledaju ko je sto nosio i kako se ponasao da bi kasnije komentarisali iza ledja ... a izjavili su saucesce :confused:

Taki običaj..glup..:roll: :

Ne volim da ikom izjavljujem saučešće, niti da neko izjavljuje meni...To mi je toliko odvratno i licemerno uvek bilo...Još kad dođu neki koji ti u kuću nikad ušli nisu pa se nešto prenemažu...More maršte svi u tri lepe..:evil:

Ima ljudi koji su cudovisni kontrolori i koji smatraju da em sto moraju sve da kontrolisu, mora da bude po njihovom jer ako nije gube kontrolu. Oni su vrlo mocni i podsvesno biraju partnere koji nemaju dovoljno psihicke snage da im se suprotstave. Svoju decu od rane mladosti ukalupljuju u ono sto njima odgovara i deca za bolje ni ne znaju. Od malena su ucena da su glupa i da nemaju svoje misljenje i da treba da se povinuju misljenju kontrolora. Takva deca zavrsavaju na nacin opisan u uvodnom postu. Ona stupaju u brakove samo da bi pobegla od kuce, a iz svojih bednih brakova beze u drogu i/ili alkohol.

A kontrolor sahrani celu porodicu. Metaforicki i/ili bukvalno.

Ima ljudi koji su cudovisni kontrolori i koji smatraju da em sto moraju sve da kontrolisu, mora da bude po njihovom jer ako nije gube kontrolu. Oni su vrlo mocni i podsvesno biraju partnere koji nemaju dovoljno psihicke snage da im se suprotstave. Svoju decu od rane mladosti ukalupljuju u ono sto njima odgovara i deca za bolje ni ne znaju. Od malena su ucena da su glupa i da nemaju svoje misljenje i da treba da se povinuju misljenju kontrolora. Takva deca zavrsavaju na nacin opisan u uvodnom postu. Ona stupaju u brakove samo da bi pobegla od kuce, a iz svojih bednih brakova beze u drogu i/ili alkohol.

A kontrolor sahrani celu porodicu. Metaforicki i/ili bukvalno.

Sjajno rečeno!

pre nego sto se ospe drvlje i kamenje... pa nije ona valjda sama jedan i jedini krivac za sve? msm taj njen muz, el on bio samo fizicki prisutan u toj kuci? te cerke, bog da im dusu prosti, nisu imale mozga? el im mama rekla da se drogiraju? el im nabavljala dop? el im bockala licno vene ili pravila crte?
ebte, ne moze u cetvoroclanoj porodici da postoji samo the one and only krivac :roll:

Nije . Kriv je otac , to jest njen muz . A ona nije kriva sto nije zena .

Prva recenica tacna. Druga - nisam siguran tj. mislim da nije tacno.

Naravno da to drugo nije tačno...posebno kad su u pitanju uprošpašćena deca, češće je otac krivac jer je gospodin muškarčina van kuće, a u kući svoje strahove i komplekse leči istrisanjem na ženu i decu....Od 10 ljudi koji su imali strašno detinjstvo, 9 će ti reći da mrze oca zbog toga..;)

Ovo je smešno :D
Ta žena, ma koliko loš čovek bila, ne može da bude kriva za to što su njena odrasla deca pravila gluposti. Deca se nisu drogirala kao mala već kad su sazrela i apsolutno ne mora da znači da ih je njeno ponašanje na to navelo, isto kao što ona nije kriva za to što nisu prestali da se drogiraju. To što im ona nije aktivno branila da to rade ili što ih nije dovoljno energično sprečila ne smanjuje njihovu krivicu. Odrasla, zrele osobe same misle svojom glavom i odgovaraju za svoje postupke, bez obzira na to kakvi su im mama i tata. Najbolje bi bilo da sad svi mi čije majke nisu idealne uzmemo da se bodemo u venu ali valjda je poenta da, čim si dovoljno odrastao, umeš da ukapiraš da to nije dobro za tebe. Ako posustaneš kriv si sam ;)

Muž te žene, ako je dozvolio da sve bude po njenom, je takođe sam kriv što nema kičmu.

Back