Neverovatno ali istinito...to je moja bivsa komsinica koja je svojim ponasanjem eto zatrla svoju porodicu a ona zivi...ne preterujem kad vam ovo pisem...Ziveli smo u istoj zgradi...njihova mladja cerka bila je moja prva drugarica iz detinjstva...Imali su stariju cerku...Rasli smo i provodili najlepse dane detinjstva...Oni su bili jako bogati...cerkama su cim su se malo zadevojcile placali putovanja do Italije i davali novac za soping..Mi ostala deca divili smo se sta su sve imale...Kad su se zaljubile u "opasne momke" otac slab i miran covek nije mogao nista...Majka je govorila da on ne zna sta je ljubav i da se ne mesa...Kad su se razocarale pocele su da se drogiraju...prvo jedna pa onda i ta moja draga drugarica...Opet otac nemocan da se suprotstavi zeni koja "zna da vaspitava decu"..ljuta na sve koji je savetuju...samo da su one zive i zdrave...e vise nisu zive...Prvo je umro muz, usamljen...nikome nije trebao...uskoro umrla starija cerka ...a danas i druga, ostavila dvoje dece... moja prva drugarica...I opet slusamo njeno kukanje kako je ona sve ucinila ali eto... Cist primer zene unistitelja porodice...Mozda se necete sloziti da je kriva...ali u globalu..ne kaze se dzabe da deca dok su mala sticu svoje navike koje je kasnije tesko promeniti...One su rano pocele da idu pogresnim putem...i na zalost zavrsile rano...ne znam sta reci kad je sretnem...Eto i treci put da joj izjavim saucesce...