ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
.........nemoj da plachesh dace tebi chika kambi bonu .........
Pilići ne jedu bombone.....8-) A i ja bi radije čokoladu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........nemoj da plachesh dace tebi chika kambi bonu .........
Pilići ne jedu bombone.....8-) A i ja bi radije čokoladu....
...........popela si mi se na vrh glave sa tom chokoladom ,kupicu ti 1 kg kad se sledeci put budemo videli pa pojedi sve sama i ugoj se toliko da cu na kraju samo ja ostati da te volim ............;-)
"Prosecni covek uvek vise voli zenu nego ljubav. Kod zene je sasvim obratno: retko je kojoj zeni dovoljan samo covek, i koja ne cezne da bude i voljena. Istina, mnogo se na svetu manje misli o ljubavi nego sto izgleda. "[/QUOTE]
pa se zato s.ere po celom zenskom rodu, konstanto i bedno. ako neko ne ume nista bolje, neka k.enja kolko oce al ima wc za to.
@ Novalsta: Muskarci su realno mnogo jednostavnija bica, samim tim i naivnija. Kad dodjem do tog zakljucka, dolazim do one tacke gde vas mrzim jer to cesto obilno koristite sto iz ljubavi, sto iz bilo kog interesa. Medjutim, bez vas bi bio nula i ljustura. I ukoliko mislis da s.erem nemoj da citas i da postujes na ovoj temi i svima lepo.
NewSame, a šta misliš ti o tome da ti se ja uvučem malo pod kožu?to je tako jednostavno, i tako nadahnjuje.
"Prosecni covek uvek vise voli zenu nego ljubav. Kod zene je sasvim obratno: retko je kojoj zeni dovoljan samo covek, i koja ne cezne da bude i voljena. Istina, mnogo se na svetu manje misli o ljubavi nego sto izgleda. "
@ Novalsta: Muskarci su realno mnogo jednostavnija bica, samim tim i naivnija. Kad dodjem do tog zakljucka, dolazim do one tacke gde vas mrzim jer to cesto obilno koristite sto iz ljubavi, sto iz bilo kog interesa. Medjutim, bez vas bi bio nula i ljustura. I ukoliko mislis da s.erem nemoj da citas i da postujes na ovoj temi i svima lepo.
ne treba gorcinom svog razocaranja bojiti carobna praskozorja neke buduce ljubavi...
E, ovo si prepisala od negde![]()
tebi krivo sto ti ne umes tako nesto zestoko da smislis![]()
![]()
![]()
![]()
Ma krivo mi što nemam lepe noge, pa i mene da gaze po zebrama :wink:
Istina je sledeca: svaka koja je svesna sebe, svog intelekta, izgleda, svog potencijala...svojih kvaliteta... LAZE, da bi bila jos bolja u svom polju delovanja. Da li su to sise, umetnost, sex, jebozovan pogled, inteligencija da "vidi" svakog muskog hormonliju, da sagleda zivot, da su joj interesovanja izuzetno siroka.. nebitno. Uvek ce biti LAZ.... cak i kad je istina. Volim zene.Mrzim zene. I obratno.
Bravo majstore, ti si prvo musko na forumu koje je spoznalo zenu! Bravoooooo! :razz:8-)
..Fibo..nista nebrini care..to je samo prolazna misao..trenutno razocarenje..stay cool!!
ne diraj decka, povredili ga :-(
Ko ga bre dira, samo konstatujem da je prodro u sustinu. :razz: