Ne možeš sa njima...
... a ne možeš ni da ih ubiješ...
...a, ne mozes, ni bez njih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš sa njima...
... a ne možeš ni da ih ubiješ...
ma to je ovo "proljece je cak i u decembru, 13. ili bilo kog drugog"ljudi koji je vama ****?
oce sad neko grupno samoubistvo?
ili sta je sledece?
misssim svi su sada odejdnom jadni,svi su zli prema njima bla bla :|
svi to radimo kada popijemo mnogo
otrezni se pa prodji kroz film jos jednom :| i nece izgledati tako strasno.
ljudi koji je vama ****?
oce sad neko grupno samoubistvo?
ili sta je sledece?
misssim svi su sada odejdnom jadni,svi su zli prema njima bla bla :|
...a, ne mozes, ni bez njih...
Ne mozes sa njima,
ne mozes bez njih...
Ovim unistavam svoj nick< ali mi nije zao. Dolazim iz kafane, prosao sam svasta nesto u zivotu.Dobro je sto je ovaj forum takav da , generalno niko nece da me vidi, jer se generalno krijem.. od sebe., a i ne intersuje me koj e ovde ko i kako izgleda. Malo sam popio nocas.. ustvari mnogo... Posle ko zna kojeg piva i tekile, krene mi odmotavanje filma unazad... gde sam bio, sta sam radio.. kakav sam ispao posle svega.... to je cesto .. to je poraz. Svaka zena mi je pobeda i poraz. Svaka koju sam video , osetio, imao, voleo, zeleo, je imala jednu sustinu.. masku.Svaka cast svim urmasicama ovde na svim stavovima i iskustvima i svemu. Istina je sledeca: svaka koja je svesna sebe, svog intelekta, izgleda, svog potencijala...svojih kvaliteta... LAZE, da bi bila jos bolja u svom polju delovanja. Da li su to sise, umetnost, sex, jebozovan pogled, inteligencija da "vidi" svakog muskog hormonliju, da sagleda zivot, da su joj interesovanja izuzetno siroka.. nebitno. Uvek ce biti LAZ.... cak i kad je istina. Volim zene.Mrzim zene. I obratno.
... eeee, Dobrila, sada si baš, baš onako, predstavila, u punom sjaju!!! :-DI moje ime je Maja.
Tachnije Marija, ali me svi zovu Maja. To znachi da mogu da se predstavljam i kao opsena i kao devica. HA!
Hopa cupa vrc vrc vrc![]()
... eeee, Dobrila, sada si baš, baš onako, predstavila, u punom sjaju!!! :-D
Ovim unistavam svoj nick< ali mi nije zao. Dolazim iz kafane, prosao sam svasta nesto u zivotu.Dobro je sto je ovaj forum takav da , generalno niko nece da me vidi, jer se generalno krijem.. od sebe., a i ne intersuje me koj e ovde ko i kako izgleda. Malo sam popio nocas.. ustvari mnogo... Posle ko zna kojeg piva i tekile, krene mi odmotavanje filma unazad... gde sam bio, sta sam radio.. kakav sam ispao posle svega.... to je cesto .. to je poraz. Svaka zena mi je pobeda i poraz. Svaka koju sam video , osetio, imao, voleo, zeleo, je imala jednu sustinu.. masku.Svaka cast svim urmasicama ovde na svim stavovima i iskustvima i svemu. Istina je sledeca: svaka koja je svesna sebe, svog intelekta, izgleda, svog potencijala...svojih kvaliteta... LAZE, da bi bila jos bolja u svom polju delovanja. Da li su to sise, umetnost, sex, jebozovan pogled, inteligencija da "vidi" svakog muskog hormonliju, da sagleda zivot, da su joj interesovanja izuzetno siroka.. nebitno. Uvek ce biti LAZ.... cak i kad je istina. Volim zene.Mrzim zene. I obratno.
Hajde da okrenemo stvari malo naglavačke.... Hoćeš? Zamisli ženu koja UVEK govori istinu, nema laži, nema prevare, ne ulepšava i ne popravlja ništa,....
"Ne dragi, nisam bila u gradu....išla sam kd kozmetičara da depiliram brkove...."
"Moj bivši je imao penis duplo veći od tvog i bio je bolji ljubavnik...."
"Zašto sam sa tobom? Nemam pojma ni sama? Valjda ubijam vreme dok ne naiđe neki bogatiji, lepši, pametniji...."
"Pre tebe sam spavala sa 243 tipa i četiri žene!"
"Tvoji drugovi su ispičuture i kreteni koje je neko poslao u podrum po vino dok je Bog delio pamet"
"Tvoja majka je dosadna sredovečna gospođa i njene sarme su najogavnija stvar koju sam u životu jela..."
"Kada smo se upoznali pristala sam da ti dam broj telefona jer me je prethodno veče ostavio bivši dečko."
Ovo su samo neki od primera kako izgleda biti brutalno iskren.....
I šta time dobijaš.... Jel se osećaš bolje?
.............uuuuuuu je a ja mislio da je pile nevino ,kad se sad nisam shlogirao .............aplauz za devojku iz coshka koja je svome dechku priznala sa koliko je bila .......
coca cola light nagradjuje .........;-)
I ja mislila da je Kambodža visok, zgodan, crn frajer kad ono..... Eee, tugo, tugo....
...........kambodzanci su mali oko 150 cm,zgoljavi ,imaju chukljeve ,kosooki ,mali penis oko 11 cm najveci kad se bash napale ,jedino imaju crnu kosu ........;-);-)...........da si pitala ja bih ti sve i ranije rekao da ne zivish u iluziji ...........;-)...........imam barsku stolicu i jedva opet dohvatam tastaturu kad tipkam ,spavam josh u krevetcu veliki je pa me zezaju da je brachni ,nosim broj 34 i oblachim se u todoru i ubishe me deca na svakoj rasprodaji ............i nisam tuzan ..........
....u sledecem zivotu cu biti visok,zgodan,crn frajer imam dil sa ovim gore inginjerom ........
A sve ono što pišeš po Forumu je citat iz tvoje nove knjige "Kako smuvati devojku za što kraće vreme i uz minimalna finansijska ulaganja"...![]()
..........prekidam svaku komunikaciju sa tobom poshto otkrivash moje nove poslovne poduhvate ,a josh uz to si i strashno uvredljiva ............;-)