Tekila Gerila
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
Упознао сам 4 брачна пара ове комбинације и одлично се слажу .
У чему је фазон ?
У чему је фазон ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to i nije bas neko astrolosko slaganje ali objasnicu po prirodnim kucama. Sve zavisi od kompletne natalne, naravno. Blizancu je u Jarcu osma kuca za sex (prirodna, inace zavisi od podznaka), pa mu je zena magneticna, onako moze i bez manipulacije da ga navede na stvari koje ne bi inace, da mu probudi zelje i sl.. A zeni, zeni je u Blizancima prirodno sesto polje, ona ima potrebu da bude usluszna da ugadja, zato se tako slazu, Inace sunce sa suncem nema nikakvog kontakta i ovo nije preporucljiva kombinacija, bez ostalih planeta ne bi uspela. Kazem nije jedino sta se gleda. Kazem sta ima dobro u tome.
Упознао сам 4 брачна пара ове комбинације и одлично се слажу .
У чему је фазон ?
a ne bi me vido jarac makar kreso ovcu
nije strah nego retardirana povrsnost..kaze jarac..izvuklo se ono iz vodokotlica..kazem ja..da li se samo izvuklo ili si ti izvukla..i tu pocinje izvlacenje koje naravno ne trpim i ne popustam..kaze hoces da namestis..hocu kad priznas da si ti izvukla..i dalje ne priznaje ide okolo i duva kroz nos ko jarac..besna ali ne priznaje..ma nosi se
haha opet ja rogat..i to im je upecatljivo..smanjice svoju krivicu ako druge lazno optuze
pazi kad nisam u zivotu slagao o tamnoj strani da ne pricam..samo se sklonim da ne robijam budalu![]()
Kakvih 12 godina ?
pazi kad nisam u zivotu slagao o tamnoj strani da ne pricam..samo se sklonim da ne robijam budalu![]()