andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.355
zamisliam na koji nacin ona hoda.Pogledajte prilog 1597437
Mislim da jedna slika govori vise od svega dosad napisanog....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamisliam na koji nacin ona hoda.Pogledajte prilog 1597437
Moja zamisljanja su nesto drugacijeg karaktera...zamisliam na koji nacin ona hoda.
juMoja zamisljanja su nesto drugacijeg karaktera...
Pogledajte prilog 1597437
Muškarci nemaju oko za detalje, otuda i pomisao da ovakvo telo može da postoji.
Iz kog razloga takvo tijelo ne moze da postoji....da cujem samo jedan, jedini razlog....Muškarci nemaju oko za detalje, otuda i pomisao da ovakvo telo može da postoji.
Nacrtala ti zena.Iz kog razloga takvo tijelo ne moze da postoji....samo jedan, jedini razlog....
To sto ti spominjes, nije mi nacrtala (zaokružila)...vec ruku, koja ima neprirodnu zakrivljenost...razloga za to moze biti puno....a to sto ti govoriš, je vise nego smijesno....kakve sve verzije ljudskog tijela postoje (rodjenjem, genetikom), a ti se nasla da presudjujes sta je prirodno, a sta ne....Nacrtala ti zena.
Onakvi bokovi ne idu uz onakav struk, nemoguce je. Bar ne prirodno (pretpostavljam da estetske operacije mogu svasta)
Nije problem ruka, nego zgrada koja se vidi pored ruke.To sto ti spominjes, nije mi nacrtala (zaokružila)...vec ruku, koja ima neprirodnu zakrivljenost...razloga za to moze biti puno....a to sto ti govoriš, je vise nego smijesno....kakve sve verzije ljudskog tijela postoje (rodjenjem, genetikom), a ti se nasla da presudjujes sta je prirodno, a sta ne....
Odustajem....Nije problem ruka, nego zgrada koja se vidi pored ruke.
Fotosopirano ko kucaOdustajem....
Dakle neko je fotosipirao gomilu betona i stakla....dobro...Fotosopirano ko kuca
Ahahaha, ti si hit zena stanjila struk i ruku i iskrivla zgradu izaDakle neko je fotosipirao gomilu betona i stakla....dobro...
Ahahaha, ti si hit zena stanjila struk i ruku i iskrivla zgradu iza