- Poruka
- 121.376
Da li je kulturno nekoj dami reci da je zena ipo jer to mozda zele na fin nacin da joj kazu da se ugojila?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si srećna žena!Ja ne pomislim možda zato
što nemam kilažu haha
pa nisam, ali ako ti se sviđa da tako misliš neću te ometati.Ti si srećna žena!
sad si resila zene na forumuJa ne pomislim možda zato
što nemam kilažu haha
Ma daj, vidiš da dobro zvuči. O sreći možemo diskutovati na širokopa nisam, ali ako ti se sviđa da tako misliš neću te ometati.
postoje razliciti razlozi manje kilaze..Ti si srećna žena!
Jooj, znam, nažalost veoma dobro. Suviše dobro. Šalila sam se!postoje razliciti razlozi manje kilaze..
kad sam prosao kroz jednu tragediju sam izgubio 20 kilograma.
tak oda nisu uvek mrsavi i srecni
ali znam sta si htela da kazes sam osi se trapavo izrazila ..
topostoje razliciti razlozi manje kilaze..
kad sam prosao kroz jednu tragediju izgubio sam 20 kilograma.
tako da nisu uvek mrsavi i srecni
ali znam sta si htela da kazes samo si se trapavo izrazila ..
ubila bih te samo kada bi me nazvao zenom.Da li je kulturno nekoj dami reci da je zena ipo jer to mozda zele na fin nacin da joj kazu da se ugojila?
jesam ja i? nista,niko se nije pohvalio..Koja po redu tema na ženama o kilogramima kako bi se rasplamsala diskusija i tema živela?
Otvori neku temu na muškarcima o veličini, nebitno da li je visina ili splovilo, čisto da opalimo ravnotežu.
ti si andja damaubila bih te samo kada bi me nazvao zenom.
mlada dama!ti si andja dama
jesam ja i? nista,niko se nije pohvalio..
valjda jer nemaju sa cim
vredjaju samo isfrustirani i nesrecni ljudi,ma kakve slike nisu ni napisaliAko nisu nudili slike splovila, onda ništa.
I fora je ovde da ne govoriš koliko si visok, onda kad krenu one dežurne da sprdaju muškarce za visinu i da smo zato kao frustrirani, bude ti smešno
žena i torba s pijacežena i još pola nečega što nije žena?
vredjaju samo isfrustirani i nesrecni ljudi.