Žena ili majka?

A šta mislite o situaciji gde vam majka ili svekrva vise nad tek rođenim detetom, i pridikuju vam kako niste dobro, niste dobro ono. Sisa vam nije dobra, mleko vam nema odgovarajući % mm i slično

Otići u Isijavanje mod, ili?
bilo je strašno za prvo dete.. upropastih ga načisto..
Za drugo sam joj rekla da seva. Ako ne preživi, čuće se. I ni da pisne
nije smela.

Slabo ti mleko. Ima ga, al je sigurno slabo i gladan je. Pa sam ga
dohranjivala, budila na tri sata da jede. Posle mi se budio do pete
godine na tri sata noću, gladan il žedan.
Eto ja moje nisam dojila, tad su žene radile. Sa tri meseca u jaslice.
Nisu sisali pa šta im fali.

I sad mene truje da mi ne valja mleko zato što je ona radila.. :lol:

Posle sam drugog dojila i do šest meseci i nikakva dohrana, ni čaj
ni voda, ništa. I preživeo je. Nekim čudom.

Objasnjava sto je sa majkom, sto je izabrao nju i rizikovao i porodicu (jer nije imo drugi izbor) pobogu jel ti se sve mora crtati????
A ovamo si pametan a ja glupi pandur...

Strašno

Ne, nego navodi jedini primer (bolest) kada se ne ostavlja niko bližnji, pa makar to bio i pas, a tema je nešto sasvim deseto.

To da li si glupi pandur niti je moja šuma, niti su moji majmuni.

Ne, nego navodi jedini primer (bolest) kada se ne ostavlja niko bližnji, pa makar to bio i pas, a tema je nešto sasvim deseto.

To da li si glupi pandur niti je moja šuma, niti su moji majmuni.
Vukota je objasnio kako je završio uz majku,

jer žena nije imala razumevanja za onu koja je rodila i podigla njenog muža kojeg tobož voli... Koja je počela da vene...

Dakle to je tema a što i tebi treba crtati je drugi par cipela...

Ili si fredi koji je zaboravio da presvuče gaće tj nik...

Vukota je objasnio kako je završio uz majku,

jer žena nije imala razumevanja za onu koja je rodila i podigla njenog muža kojeg tobož voli... Koja je počela da vene...

Dakle to je tema a što i tebi treba crtati je drugi par cipela...

Ili si fredi koji je zaboravio da presvuče gaće tj nik...

Letnjekiše je komentarisala temu, Vukotu nije pomenula, niti pitala bilo šta, on je čovek uleteo na temu i izneo svoje objašnjenje, za koje ga niko nije ni pitao, niti je to što je napisao uopšte tema. To jeste situacija u kojoj živiš sa roditeljima, ali ne u skladu sa uvodnom temom.

Naravno da bolesne roditelje niko neće odbaciti, ali, ponavljam, to ovde nije ni tema.

Letnjekiše je komentarisala temu, Vukotu nije pomenula, niti pitala bilo šta, on je čovek uleteo na temu i izneo svoje objašnjenje, za koje ga niko nije ni pitao, niti je to što je napisao uopšte tema. To jeste situacija u kojoj živiš sa roditeljima, ali ne u skladu sa uvodnom temom.

Naravno da bolesne roditelje niko neće odbaciti, ali, ponavljam, to ovde nije ni tema.
Jeste tena. Ti roditelju je trebala pomoć. Zena očito nije bila za to, da je recimo Vukota dovede u zajednicu jer eto snajka to ne zeli. Dakle zbog odnosa snajke, zene, prema majci se razveo.

A to spada u temu kao odnos između vaše zene prema mai i zajednikog zivota...

Naravno da spada.

Slabo ti mleko. Ima ga, al je sigurno slabo i gladan je. Pa sam ga
dohranjivala, budila na tri sata da jede. Posle mi se budio do pete
godine na tri sata noću, gladan il žedan.
Eto ja moje nisam dojila, tad su žene radile. Sa tri meseca u jaslice.
Nisu sisali pa šta im fali.

I sad mene truje da mi ne valja mleko zato što je ona radila.. :lol:

Posle sam drugog dojila i do šest meseci i nikakva dohrana, ni čaj
ni voda, ništa. I preživeo je. Nekim čudom.
OK umeju neke svekrve da pametuju. Hoće li ti otpast nos zbog toga?
Neće, ona će samo pokazati da je cangrizalo i kad vidi da nema uticaja odustace.

Da je bolje po djete da sisa u fulu jeste iz milion razloga posle sto se da odraziti na imunitet citavog zivota i kpstiju ali i to zavisi sta djete posle jede pa cak i kao mladi covjek...

No mnogi smo odrasli i na kuvano mlijeku pa eto...

Nebitno za nerviranje

Zamisli defektoida od muškarca koji umesto svoje žene odabere majku (ili uopšte privrženost primarnoj porodici)

Podseti me to na misao jednog psihologa o kojoj često razmišljam, da ljudi mogu imati desetoro dece a psihološki i dalje biti devci i device
Retko je tu problem muskarac no vi zene.

Dal snajka dal svekrva. Zenturace

Ne moze belaj bez dvoje... A dve zene to je vec samo po sebi zajebancija
A posle drobe o muskom egu...

Jeste tena. Ti roditelju je trebala pomoć. Zena očito nije bila za to, da je recimo Vukota dovede u zajednicu jer eto snajka to ne zeli. Dakle zbog odnosa snajke, zene, prema majci se razveo.

A to spada u temu kao odnos između vaše zene prema mai i zajednikog zivota...

Naravno da spada.

Nije tema jer su tema odnosi na relaciji muškarac - žena - majka i doslovno nigde se u temi nije pominjala bolest, jer se podrazumeva da niko bolesnog roditelja neće izbaciti na ulicu.

Ali se vi upinjete na prstiće da dokažete kako je to tema.

Nije tema jer su tema odnosi na relaciji muškarac - žena - majka i doslovno nigde se u temi nije pominjala bolest, jer se podrazumeva da niko bolesnog roditelja neće izbaciti na ulicu.

Ali se vi upinjete na prstiće da dokažete kako je to tema.
Njegova majka nije bila sa njima. Potrebni su joj bili. Ali zena njegova nece zivi sa svekrvom.

Ne vredi, Aj zdravo

Back