- Poruka
- 10.786
Zapamtite da su moje riječi dio mene mojih dubina...
da moja prosvjetljenje nije površnost... pretvara suzu u osmijeh...
suza koja će ionako pasti, ali uz slast...
i pusti me da poljubim svijet jer ćeš uvijek biti ti u tim poljupcima...
A kada te volim moja radost je nekontrolisana i postajem ljepša za sve, ali ću osjetiti samo tebe, izuzetno tebe...
Ostavila sam ti otvorena vrata, jer nisam znala slast ljubavi, izgubljena u mom svijetu sjena...
Pooštrila sam ti glas grudi, prihvatila uzbuđenje osjećaja čvrsto za mene...
Nikad nisam mislila da ću letjeti samo slušajući tvoj glas kako me mazi, zgrabi me, skida me i otkriva drugu ženu...
Ponekad stanem, stavim ruke i obraz na zid i zatvorim oči... i letim... moja ruka na tvojim grudima, moj obraz uz tvoj..
Uveče plivam u svojoj duši u tvojoj potrazi, vraćam tvoje poljupce, pokrivam svoje srce tvojim mislima...
i lažem sebi hiljadu laži jer želim pobjeći od sebe i želim da nikada ne postojiš, želim razlog da se naljutim na tebe i pustim te...
i lažem hiljadu laži da me mrziš i pustim te da me ostavis...
ali ništa ne vredi... nema strategije... nema rupa u zakonu...
Ljubav ne ostavlja alternative, nema sumnje... to je samo jedna
a ti me stalno voliš..
i stalno te volim
A želja za odlaskom je sve više izgubljena...
Sve o zenama, nacin na koji mi dozivljavamo ljubav, moze citati i slike, znaci sve cime se mogu iskazsti ta zenska njezna osjecanja!
da moja prosvjetljenje nije površnost... pretvara suzu u osmijeh...
suza koja će ionako pasti, ali uz slast...
i pusti me da poljubim svijet jer ćeš uvijek biti ti u tim poljupcima...
A kada te volim moja radost je nekontrolisana i postajem ljepša za sve, ali ću osjetiti samo tebe, izuzetno tebe...
Ostavila sam ti otvorena vrata, jer nisam znala slast ljubavi, izgubljena u mom svijetu sjena...
Pooštrila sam ti glas grudi, prihvatila uzbuđenje osjećaja čvrsto za mene...
Nikad nisam mislila da ću letjeti samo slušajući tvoj glas kako me mazi, zgrabi me, skida me i otkriva drugu ženu...
Ponekad stanem, stavim ruke i obraz na zid i zatvorim oči... i letim... moja ruka na tvojim grudima, moj obraz uz tvoj..
Uveče plivam u svojoj duši u tvojoj potrazi, vraćam tvoje poljupce, pokrivam svoje srce tvojim mislima...
i lažem sebi hiljadu laži jer želim pobjeći od sebe i želim da nikada ne postojiš, želim razlog da se naljutim na tebe i pustim te...
i lažem hiljadu laži da me mrziš i pustim te da me ostavis...
ali ništa ne vredi... nema strategije... nema rupa u zakonu...
Ljubav ne ostavlja alternative, nema sumnje... to je samo jedna
a ti me stalno voliš..
i stalno te volim
A želja za odlaskom je sve više izgubljena...

Sve o zenama, nacin na koji mi dozivljavamo ljubav, moze citati i slike, znaci sve cime se mogu iskazsti ta zenska njezna osjecanja!