neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.116

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sta mislite o zeni koja neda ribicu bez emocija???....jel je ona sebicna zbog toga ili postupa ispravno????....missim, sa emocijama su jaci orgazmitji
![]()
sta mislite o zeni koja neda ribicu bez emocija???....jel je ona sebicna zbog toga ili postupa ispravno????....missim, sa emocijama su jaci orgazmitji
![]()
![]()
oo ciao machkice))))))
![]()
ko? jel ja ?
ne nazivaj me tako,pripadnike Pajperove borbene grupe žene obasipaju cvećem a ne nekim pederastim imenima![]()
![]()
![]()
))))
obasucu te ja i cvecem samo da mi se ukaze prilika)))))))
![]()
znam takve žene, kod njih je pušenje 500 dinara i svrš u njih 1000 dinara ( počele su da rade posle ovih praznika na stopu )
kada neprijatelj na kolenima bude molio,mi ćemo biti nemilosrdni,njihova krv obojiće gusenice naših ,,Tigrova,,!
Sad ću ti poslati vreli PP,u roku od 24h vodićemo ljubav .
a zašto ?
zar još nisi naučio da su to najjeftinije žene ?
uuu to pripadniche, svaki sledeci post ti je bolji od prethodnog)))))))
Jel bi plesala samnom na obali reke Wesser? Moja crna uniforma i tvoja letnja haljina,ja mirišem na dizel a ti na proleće....u pozadini Florijan Gajer marš.