Žena dovela mrtvog ujaka da podigne kredit

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
336.680
Jedna žena iz Brazila uhapšena je nakon što je u banku dovela mrtvog ujaka u invalidskim kolicima i probala da podigne novac.

Službenik banke je snimio uznemirujući momenat kad Erika de Souza Vieira Nunes (42) traži od mrtvog Paula Roberta Braga (68) da potpiše dokument kako bi mogla da podigne kredit od nekih 3.500 evra. Zaposleni su primetili da nešto nije u redu i pozvali policiju nakon čega je Nunes uhapšena.
Nadzorna kamera prethodno je snimila kako Nunes oko podneva izlazi iz taksija na parkingu lokalnog tržnog centra i potom stavlja ujaka u invalidska kolica. Brazilski portal G1 navodi da se jasno vidi da je Bragu ruka ispružena dok mu je glava nagnuta.

Kamere su potom snimile Nunes kako gura ujaka dok obilazi tržni centar. Nunes je čak u jednom momentu ušla u prodavnicu dok joj je ujak ostao napolju. Nakon kraćeg obilaska, navodi G1, sela je u kafić u tržnom centru, namestila ujaka u kolicima i popila piće, a zatim se zaputila ka banci koja se nalazi 500 metara od tržnog centra.

Međutim, zaposleni su primetili da nešto nije u redu, a onda su počeli da snimaju. Na snimku se vidi da Nunes drži za vrat nepomičnog ujaka i da mu čak gura olovku među prste da potpiše papire.- On je takav! Ništa ne govori - čuje se Nunes.

Doktor hitne pomoći, koji je došao u banku, izjavio je da je prilikom kardiopulmonalne reanimacije otkrio da je starac mrtav i da su na telu već bile vidljive mrlje koje se obično pojavljuju tek dva sata nakon smrti.
link
 

Back
Top