Žena (37) prosi novac za operaciju grudi

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Amerikanka Krisi (37) rešila je da na veoma neobičan način prikupi novac za operaciju grudi. Ova samohrana majka stoji na ulicama svog grada i drži natpis "nisam beskućnica, trebaju mi vreće grudi".

Studentkinja i samohrana majka Krisi (37) stoji na ulicama Akrona u američkoj saveznoj državi Ohajo i prosi, ali ne za hranu ili zato što je beskućnica, nego želi da sakupi novac za operaciju povećanja grudi.

Krisi traži novac odevena u grudnjak, gaćice i čizme, a u ruci drži znak na kojem piše "nisam beskućnica, trebaju mi vreće grudi". Za svaki slučaj s njom je i zaštitnik. Ćrišy treba skupiti oko pet hiljada dolara. Kaže kako veruje da će skupiti novac jer je za dva sata, koliko je stajala na ulici "zaradila" oko 46 dolara.

- Vidim ljude kako svaki dan prose na ulici, pa sam pomislila zašto ne bih ja prosila za veće grudi. Mislim da je ideja originalna, nisam nikada videla da je neko uradio nešto slično - kaže ona

http://www.smedia.rs/vesti/vest/963...osi-novac-za-operaciju-grudi-FOTO-VIDEO.html/

Back