Zemunska gimnazija

pozz svima ja sam novi na ovoj "krstarici"

a i u zemunskoj gimnaziji :grin:

Skola je super ako se izbegne ucenje...i latinski, i dolazak kuce posle skole nakon kontrolnog :evil:

ja sam iz 1-5 <_<

vidim neko je bio vredan ^^ 100+ stranica

pozzz(again)

ciao i dobrodosao! :D
eto ugledajte se na oxpoda, dodje lik i predstavi se, kako i treba ;) :D
skola je super ako se izbegnu chasovi i samo tako

pozz svima ja sam novi na ovoj "krstarici"

a i u zemunskoj gimnaziji :grin:

Skola je super ako se izbegne ucenje...i latinski, i dolazak kuce posle skole nakon kontrolnog :evil:

ja sam iz 1-5 <_<

vidim neko je bio vredan ^^ 100+ stranica

pozzz(again)

Pozzz i tebi :-D I dobro nam doshao!

Ljudi,dobila sam jebenu 5 na 4 zboj ******* bellum-a i jebachke II deklinacije!!! Aarrghh...

E,ja se prijawila za izlet! :D

Neshto sam razmishljala (aplauz,molim :D :lol:) i mogli bi da se meetnemo u pon na danu school....
Kad wi imate odeljensku? Mi,k'o,konji u 4 pa onda chekamo k'o josh weci konji do 6...
E,goku,koje si odeljenje?

...jbg...pa nije ni 5 na 4 loshe....
...kad se ide na izlet? Jel to onaj dvodnevni? Gde se spava? Koliko koshta? I shta imamo za te pare? ....ne brinite smislicu josh neko pitanje :lol:
....shto se tiche ponedeljka...ja sam na priredbi :sad:

A recenice su mi bogowske...

slazhem se :lol:

...samo budi spreman da popunjavas gomilu formulara i da primas tri puta vakcinu protiv hepatitisa

...nije valjda da vakcinishu tri puta???:shock: ja odustajem pri samoj pomisli na to :shock::!:

e, kad sam ja prichala da je nada sooper, niko mi nije verovao. eh... nedostaje mi nada.

:D moguce

ma ko **** i radju. :evil: svi su oni manje-vishe retardirani. proshle godine mi ljudi iz drugih shkola prichaju kako neko nauchi sve sooper i dobije neku bzv ocenu. ja mislim: ma nije to tako u zemoonskoj. ali onda je doshla druga godina . dobri profesori su otishli, ovi koji su ostali su postali jos veci debili a novi su ...:evil:
:? :? :?
:lol: :lol: :lol: :( :( :(
...dobro, dobr...nemoj se ljutish...samo se shalim :lol:...kakva sam ja to?:?:
ne ljootim se......pa ne bih da te definishem ali od prilike znam kakve su osobe koje su odushevljene dotichnom profesorkom :?

shtreber...pa nikada nisam znao ko/shta su shtreberi i fenseri...
ja znam da postoje deca koja se razbijaju ucheci a nemaju rezultate, a postoje i oni koji se razbijaju a imaju rezultate...i shta sada i jedni i drugi se razbijaju,ali ovi nemaju rezultate? kako onda mogu biti shtreberi ? sa druge strane ti se ipak razbijash pa ko ti je kriv shto ti ne ide :?....
tako da ne bih znao odgovoriti.....
danas nije cool biti ni 2.00 a ni 5.00

Goku, da je moglo da se ode u cetvrtoj godini ja bih sigurno otishao, zato sam i odustao jer bih morao da se vratim na 4. godinu u ZG,pa bih imao problema.

@ It's me - Vakcina je najmanji problem...da si samo videla te formulare...

"Koju stranicu" hahaha ima ih 103 :???:

ajd procitacu sve to sutra ako me ne bude mrzelo :D

da video sam da je vecina 2 god.

suprotna smena od mene

zna li neko Marka Mavrenovica 91'?

u jbt kako se ubagovo forum

Back