- Poruka
- 9.348
"Dobar dan. Gde vam je kartica? Aha, vidim, izvolite uđite. A gde je vaša? U redu, danas možete u školu, ali sutra nećete moći da prisustvujete nastavi ukoliko nemate identifikacionu karticu". Ovako funkcioniše drugo polugodište u Zemunskoj gimnaziji – svaki učenik i svaki zaposlen u ovoj ustanovi mora da ima identifikacionu karticu sa svojim imenom i prezimenom da bi mogao da uđe u školu. Ukoliko je nema, biće vraćen sa ulaza zgrade.
Katarina i Antonina su druga godina Zemunske gimnazije. Kada smo ih zatekli na ulazu, odmah smo ih pitali gde su im kartice. Odgovorile su da su im zakačene oko vrata.
„Nisam se još navikla, pomalo mi je smešno, mada mi je jasno da tako funkcionišu firme i da je to nešto sasvim normalno. Tako da mi je drago što je škola uvela ovaj sistem prepoznavanja učenika, naša gimnazija je uvek inovativna i jako sam srećna što sam deo nje“, kaže nam Katarina.
Katarina i Antonina su druga godina Zemunske gimnazije. Kada smo ih zatekli na ulazu, odmah smo ih pitali gde su im kartice. Odgovorile su da su im zakačene oko vrata.
„Nisam se još navikla, pomalo mi je smešno, mada mi je jasno da tako funkcionišu firme i da je to nešto sasvim normalno. Tako da mi je drago što je škola uvela ovaj sistem prepoznavanja učenika, naša gimnazija je uvek inovativna i jako sam srećna što sam deo nje“, kaže nam Katarina.