Земунац решио хрватски дерби, а меч "прешао" границе: Навијачи Хајдука "главни" у Црној Гори, а у Сплиту у центру пажње убиство у Грчкој

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.906
Сад је правилни назив теме.
Тај податак није одушевио само локалне присталице Хајдука, већ и оне који живе у Црној Гори.
Тако је на обали у Тивту приређена велика бакљда у част "сто 'иљада", а извели су је локални љубитељи "билих" из Црне Горе
https://www.novosti.rs/c/sport/fudb...vat-bakljada-rezultat-gol-sahiti-video-snimak

Ријека: Навијачи Хајдука скандирали “УБИЈ СРБИНА”​

И ко је луд да њих у Тивту називају братским народом?! Треба црногорцима да истом мером узвратимо у Београду и Србији.

У Тивту живи много католика који себе сматрају Хрватима
U Tivtu su čini mi se Hrvati većina. I ljudi navijaju za Hajduk što je ok. Samo što sam siguran da Srbi ne bi mogli da prirede ovakvu bakljadu u Hrvatskoj.

U Tivtu su čini mi se Hrvati većina. I ljudi navijaju za Hajduk što je ok. Samo što sam siguran da Srbi ne bi mogli da prirede ovakvu bakljadu u Hrvatskoj.

Попис каже да су тек на трећем месту.

Nacionalna pripadnost[uredi | uredi izvor]​

NarodBroj
stanovnika
%
Crnogorci
4.666​
33,25%​
Srbi
4.435​
31,61%​
Bošnjaci
96​
0,68%​
Albanci
97​
0,69%​
Muslimani
114​
0,81%​
Romi
35​
0,25%​
Hrvati
2.304​
16,42%​
Srbi-Crnogorci
34​
0,24%​
Egipćani
335​
2,39%​
Crnogorci-Srbi
28​
0,20%​

Наравно да не би, јер их нема. Једино када би ђедови и бабе бакљали

Ima ih u Vukovaru, Iloku, Glini...
Слабо, попис је показао тенденцију пада, иако олује није било у подунавском делу бивше РСК. Слабо је то превише, срби у ХР немају никакву перспективу. Циљ НДХ је испуњен а присуство срба је истиснуто са вековних подручја

Треба црногорцима да истом мером узвратимо у Београду и Србији.
Misliš početi paliti baklje kada Dinamo da gol?
Pa brate moj mili, šta ne kažeš, dođi da se izljubimo.

1657a89a5f3dc066782b.jpeg

🥰 🐈 🐈‍⬛

Crnogorci su priznali otvoreno svoju ulogu u agresiji na Republiku Hrvatsku, ispričali se, platili odštetu i vratili popljačkano. Bilo pa prošlo. Danas smo partneri i saveznici u NATO-u. Ne znam kakve veze imaju oni sa Srbima i Srbijom, iako ih često zovete braćom, za razliku od vas Crnogorci imaju i karakter i integritet.

Њих је типа 20%. Можда мање, јер је много отишло за Хрватску што се није испразнило генерално.

Crnogorci su priznali otvoreno svoju ulogu u agresiji na Republiku Hrvatsku, ispričali se, platili odštetu i vratili popljačkano. Bilo pa prošlo. Danas smo partneri i saveznici u NATO-u. Ne znam kakve veze imaju oni sa Srbima i Srbijom, iako ih često zovete braćom, za razliku od vas Crnogorci imaju i karakter i integritet.

Све више младих у Хрватској боли уво за усташтво и за мржњу према Србима, млади све више схватају узалудност тога и све се више друже и сарађују, тако да ако ускоро не организујете неки погром Срба могли би сте остати без усташа јер без мржње према Србима губи се сврха усташког постојања. Нестаћете као диноасури

Kad toliko cenite Crnogorce,bilo bi lepo da preuzmete jedan broj istih od nas.

Мене само занима када ће "ubi srbina +U+" престати. Када се буде Србија прикључила НАТОу?
Kada se fizićki istrebe oni koji to skandiraju. Istorija nas je to naučila.

Može li bakljada za Zvezdu ili Partizan biti ma gdje u Hrvatskoj i zašto ne?
Može, kad priznate svoju ulogu u agresiji na RH, ispričate se, vratite opljačkano, date informacije o nestalima i minskim poljima i platite odštetu. Isti kriterij kao i za Crnogorce, s tim da njima nije trebalo crtati što trebaju činiti, jasno im je bilo i samima.

A ne bi bilo zgorega i da se učlanite u NATO. ;)

Mda, znamo da se vi nikad nećete ispričati niti priznati svoju ulogu, ali kad tad ćete morati dati informacije o nestalima, bez toga nikad, ali baš nikad nećete imati podršku RH u bilo čemu.

Back