Zemljotresi, komete.... ili ti sujeverje neprosvećenog polupaganskog plemena

Istrebljivac arhaizma

Aktivan član
Poruka
1.562
Slušam stalno sad neke bapske priče kako zemljotres i kometa predstavljaju nekakve najave i predskazanja. :rotf::hahaha: Kobajagi, tako je bilo isto u vreme Karadjordja, tukli su zemljotresi, padale komete, što je sve kobajagi predskazalo ustanak epskih razmera. :rotf::lol::hahaha::hahaha:

I onda se pitam u kakvoj to državi živim.
I da li je uopšte ovo država ili divlje PLEME koje skače oko totema?

Još jednom, hvala ti Zorane Djindjicu što si uveo veronauku u srpske škole.
Što si bar malčice prosvetio ovo divlje pleme.
I malčice istrebio arhaizme, mi ćemo nastaviti gde si ti stao.

zdjindjic_gradonacelnik_ikona_1997a.jpg

Slušam stalno sad neke bapske priče kako zemljotres i kometa predstavljaju nekakve najave i predskazanja. :rotf::hahaha: Kobajagi, tako je bilo isto u vreme Karadjordja, tukli su zemljotresi, padale komete, što je sve kobajagi predskazalo ustanak epskih razmera. :rotf::lol::hahaha::hahaha:

:hahaha:

Х6т, који си ти болид! (то је сад ИН) :lol:

Poslednja izmena:

Ja sam ateista, ne verujem ni u jednu, ni u drugu vrstu babskih priča. I šta ćemo sada?

Ништа чудно и раније су људи како на Западу (појави звезде репатице, комете) везивали за предстојеће ратове, тако и на Истоку (помрачење Месеца) пад Константинопоља 1453., психологија човека је непроменљива тако да нема простора за неко чуђење осим малограђанског фолирања.
О појавана у нашем народу озбиљно је писао средином ХХ века Др Радован Н. Казимировић докторирао метафизику у Немачкој, слободни зидар и човек из чије књиге је преписивано Креманско пророчанство, а које је некада и лажно приказивано ради личне користи, типа лажи које су ширили Душан Ковачевић и Бранислав Лечић како би анимирали сујеверне бираче да гласају за лидера ДОС-а Војислава Коштуницу.

Poslednja izmena:
Slabije obrazovani deo populacije, poznati jos u narodu kao radikali :lol:

дакле 5%
Њима треба додати и другу страну исте затуцане, примитивне, култом личности задојене медаље - ЛДП...такође 5%

мајку му,много су исти.

Ништа чудно и раније су људи како на Западу (појави звезде репатице, комете) везивали за предстојеће ратове, тако и на Истоку (помрачење Месеца) пад Константинопоља 1453., психологија човека је непроменљива тако да нема простора за неко чуђење осим малограђанског фолирања.
О појавана у нашем народу озбиљно је писао средином ХХ века Др Радован Н. Казимировић докторирао метафизику у Немачкој, слободни зидар и човек из чије књиге је преписивано Креманско пророчанство, а које је некада и лажно приказивано ради личне користи, типа лажи које су ширили Душан Ковачевић и Бранислав Лечић како би анимирали сујеверне бираче да гласају за лидера ДОС-а Војислава Коштуницу.

Е али Запад је прогресиван и кад спаљује своје вештице... :manikir: јер то је, забога!, Запад. :lol: :dash:

Slabije obrazovani deo populacije, poznati jos u narodu kao radikali :lol:

Kletvobacači. :rotf:
Ja mislim da se u Evropi svi krste kad čuju da se u našoj Skupštini, (ej bre skupština, 21 vek!) za govornicom bacaju kletve i govore bajalice.

Ja da sam neka vlast prioritet bi mi bio:
obračun sa srpskim plemenskim paganizmom koji vuče korene još iz ukrajinskih močvara i sibirskih ledara.
:sad2:
:evil: :evil: :evil:

Ja mislim da se u Evropi svi krste kad čuju da se u našoj Skupštini, (ej bre skupština, 21 vek!) za govornicom bacaju kletve i govore bajalice.

obračun sa srpskim plemenskim paganizmom koji vuče korene još iz ukrajinskih močvara i sibirskih ledara.

Kada je tako zašto si i sam žrva kulta ličnosti?

nema velike razlike između verovanja u predskazanja ili idole. i jedno je tupo da boli

Poslednja izmena:

А шта би урадио са карлеушом?

[video=google;-4819441407109280664]https://video.google.com/videoplay?docid=-4819441407109280664#[/video]

Jelena Karleusa - Volim kad mi lizes ribicu ...
... to nije nova pjesma Jelene.
"Volim da ga pušim, volim kad mi ližeš ribicu i guzu", tvrdi Jelena koja nakon te rečenice daje odgovore na još neka vulgarna pitanja svoga dečka nogometaša Duška Tošića, koji je navodno i autor snimke.

http://cekaonica.bloger.hr/post/jelena-karleusa--volim-kad-mi-lizes-ribicu-/138294.aspx

Hvala ti đinđiću što si nas vratio u XVII vek, što si sa sobom doveo polupismene divljake da vladaju, što si im omogućio da svoje sjajne lakovane opanke zamene u ružnu i odvarnu krokodilsku i zmijsku kožu, hvala ti što si uveo prodaju droge po školama, hvala što si ozakonio i javno promovisao organizovani kriminal, sebe kao vođu a svoje nepismene i polupismene crve kao fakultetske profesore, hvala što si izveo miševe i kriminalce iz rupica da sve poglođu od privrede i ekonomije do poljoprivrede i budućnosti.....

Uradio bi verovatno isto što i ti da možeš. Kakvi licemeri :)

Спрдао би се са њом?
На верујем, он је просто обожава и диви јој се до имбецилности.........

Извни виљамовкице, али ја заиста нисам љубитељ трансвестита ни квази народњака и сличне новокомпоноване естрадне багре....то лако можеш проверити.

Back