Zemljotresi i cunamiji kao znaci dolazeceg kraja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovdje mozete pratiti zemljotrese za svaki dan sirom svijeta:

Bice jos zemljotresa i cunamija i to sve cesce i cesce!

Receno nam je, a da li slusamo; receno nam je da strazarimo, a mi sve sladje spavamo.

Sta si hteo reci?Kako mi da zaustavimo zemljotres,cunami,erupciju vulkana?Ne razumem?
Covek jeste zagadio Zemlju,ali zemljotresi su postojali i pre coveka. :think:

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.html

Receno nam je, a da li slusamo; receno nam je da strazarimo, a mi sve sladje spavamo.

Ovaj svet se odavno blizi kraju, jer ceo 20 vek je krvav i dokazuje da je kraj blizu...

Sve sto se desava je samo potvrda onoga sto je Biblija prorekla za POSLEDNJE DANE ovoga sveta

a sto odgovara nasem vremenu...

Брате, постоји светоотачко пророчанство, да ће цео Јапан и далеки исток бити збрисани суперцунамијем, јер је тај део планете легло идолопоклоништва и богоборства.

Хиљде мисија из Русије су слате да се христијанизује жута раса, али сваки покушај је завршаван суровим одмаздама и мноштвом мученичких венаца мисионара и малобројних конвертита.

Зато међу жутом расом готово и да нема светитеља, али су зато скоро сви мученици и страдалници Христа ради.

Брате, постоји светоотачко пророчанство, да ће цео Јапан и далеки исток бити збрисани суперцунамијем, јер је тај део планете легло идолопоклоништва и богоборства.

Хиљде мисија из Русије су слате да се христијанизује жута раса, али сваки покушај је завршаван суровим одмаздама и мноштвом мученичких венаца мисионара и малобројних конвертита.

Зато међу жутом расом готово и да нема светитеља, али су зато скоро сви мученици и страдалници Христа ради.

Naopako,sta ti napisa!

Куме, јел имаш ти тај линк, мислим да је на енглеском то пророчанство са Мосовог сајта.

Ако имаш постави га овде.

Па много сам пута пробао да поставим линк,Али мислим да је проблем у Мосовом сајту.Пробаћу,али ништа не обећавам.

26. God and Tsunamis……………………………………………………………..257

...

26. GOD AND TSUNAMIS

Introduction

“There were some present at that very time who told Him of the Galilaeans whose blood Pilate had mingled with their sacrifices. And He answered then, ‘Do you think that these Galilaeans were worse sinners than all the other Galilaeans, because they suffered thus? I tell you, No; but unless you repent you will all likewise perish. Or those eighteen upon whom the tower of Siloam fell and killed them, do you think that they were worse offenders than all the others who dwell in Jerusalem? I tell you, No; but unless you repent you will all likewise perish” (Luke 13.1-5).

This Gospel tells us three things. First, those who suffer in disasters such as the recent South Asian tsunami are not necessarily worse people than those who escape them. Secondly, however, such disasters do come upon those who do not repent of their sins; they are the instruments of God’s wrath against sinners. And so, thirdly, we who remain among the living must fear lest we perish like they did because of our sins.

26. God and Tsunamis……………………………………………………………..257

...

26. GOD AND TSUNAMIS

Introduction

“There were some present at that very time who told Him of the Galilaeans whose blood Pilate had mingled with their sacrifices. And He answered then, ‘Do you think that these Galilaeans were worse sinners than all the other Galilaeans, because they suffered thus? I tell you, No; but unless you repent you will all likewise perish. Or those eighteen upon whom the tower of Siloam fell and killed them, do you think that they were worse offenders than all the others who dwell in Jerusalem? I tell you, No; but unless you repent you will all likewise perish” (Luke 13.1-5).

This Gospel tells us three things. First, those who suffer in disasters such as the recent South Asian tsunami are not necessarily worse people than those who escape them. Secondly, however, such disasters do come upon those who do not repent of their sins; they are the instruments of God’s wrath against sinners. And so, thirdly, we who remain among the living must fear lest we perish like they did because of our sins.

Добро је написано.Али само кад би се људи поучавали у Јевађељу и пророчанствима светих са страхом Божијим.Онда би кад овај текст читају се опоменули тих ствари.Много тога пише,али човекова равнодушност и хладноћа стелена под дејством самољубља и осталих страст спречава нас да у цунамију видимо Божију опомену.

rofl

moderno praznoverje u sluzbi armagedona

jednom kad nas zaista otrese neki asteroid ko dinose ili ko mali ciga slinu o trotoar reci ce rishcani, sta smo vam rekli bice kraj do 17.814 godine gospodnje..

Е па кад нас задеси такав случај знај да ће то да се догоди пред крај владавине антихриста.А ово је пред антихристовско време.
Изгледа да је код овде цитираног каменост срца у толикој мери да у заборав падају и сви ратови 90тих.А зар то није био позив на покајање?

Poslednja izmena:
Neverovatno je koliko veliki deo vernika podsvesno mrzi boga i širi strah od božanske ličnosti...

Koliko je Bog ubio ljudi (po Bibliji naravno)?

(Ovo sam skinuo sa jednog hrvatskog foruma. Biblijski citati sun a engleskom.):

- Lotovu ženu, jer je pogledala unatrag (Gen.19:26, BT 1 1);

- Er, kojeg je Bog “uništio pogledom” (Gen.38:7, 1 Chr.2:3, BT 1 2);

- Onana, jer je masturbirao (Gen.38:10, BT 1 3);

- faraona i 600 kapetana bojovnika + njegovu čitavu vojsku (Ex.14:8-26 601+ 604+);

- gole plesačice oko Aaronovog zlatnog teleta (Ex.32:27-28, 35, BT 3000 3604+);

- Aaronove sinove (Lev.10:1-3, Num.3:4, 26:61, BT 2 3606+);

- blasfemičara (Lev.24:10-23, BT 1 3607+);

- čovjeka koji je sakupljao granje u subotu (Num.15:32-36, BT 1 3608+);

- Koraha, Dathana, i Abirama, i njihove obitelji (Num.16:27, BT 12+ 3620+);

- spaljenih na smrt (Num.16:35, 26:10, BT 250 3870+);

- Koji su se žalili (Num.16:49, BT 14,700 18,570+);

- Koji su se kurvali (Num.25:9, BT 24,000 42,570+);

- midianitski masakr (Num.31:1-35, BT 90,000+ 132,570+);

- Bog je rekao Joshui da kamenuje obitelj do smrti (Joshua 7:10-12, 24-26, BT 5+ 132,575+);

- Bog je rekao Joshui da ubije svakoga u Jerichonu (Joshua 8:1-25, BT 12,000 144,575+);

- Joshua ubija pet kraljeva (Joshua 10:24-26, BT 5 144,580+);

- Bog ubija 10000 Canaanita i Perizzita (Judges 1:4, BT 10,000 154,580+);

- Ehud zabija nož u trbuh kralju po Božjem nalogu (Jg.3:15-22, BT 1 154,581+);

- Bog ubija Moabite (Jg.3:28-29, BT 10,000 164,581+);

- Bog natjera Midianitine vojnike da se ubiju međusobno (Jg.7:2-22, 8:10, BT 120,000 284,581+);

- Bog daje Samsonu snagu da ubije 30 “komada” (Jg.14:19, BT 30 284,611+);

- Božji duh daje Samsonu snagu za “dalje” (Jg.15:14-15, BT 1000 285,611+);

- Samsonov teroristički akt potpomognut Bogom (Jg.16:27-30, BT 3000 288,611+);

- Bog ubija “Benjaminovu djecu” (Jg.20:35-37, BT 25,100 313,711+);

- još istih kasnije (Jg.20:44-46 25,000 338,711+);

- za gledanje u Božju arku ljude Betšemeša (1 Sam.6:19 50,070 388,781+);

- Bog rasturio Palestince (1 Sam.14:12 20 388,801+);

- Samuel, po Božjoj naredbi, kolje Agaga (1 Sam.15:32-33 1 388,802+);

- Bog ubio Nabala (1 Sam.25:38 1 388,803+);

- Bog ubio Uzzaha (2 Sam.6:6-7, 1 Chr.13:9-10 1 388,804+);

- Davidovog i Bathshebinog dječaka (2 Sam.12:14-18 1 388,805+);

- 7 sinova Saula (2 Sam.21:6-9 7 388,812+);

- Bog poslao kugu na ljude (2 Sam.24:13, 1 Chr.21:7 70,000+ 458,812+);

- proroka (1 Kg.13:1-24 1 458,813+);

- ubio vođe religija u molitvi (1 Kg.18:22-40 450 459,263+);

- Bog zakolje Sirijce... (1 Kg.20:28-29 100,000 559,263+);

- ubija još “malo” Sirijaca... (1 Kg.20:30 27,000 586,263+);

- Bog poslao lava da pojede čovjeka, valjda je toliko volio životinje (1 Kg.20:35-36 1 586,264+);

- Ahaziaha, jer se molio krivom Bogu - oh, dakle, ima ih više... (2 Kg.1:2-4, 17, 2 Chr.22:7-9 1 586,265+);

- spaljeni od strane Boga - ovaj je izgleda bio i piroman... (2 Kg.1:9-12 102 586,367+);

- Bog poslao 2 medvjeda koji ubijaju 42 djece, jer su se smijala Elishinoj ćelavoj glavi - ovdje je svaki komentar suvišan... (2 Kg.2:23-24 42 586,409+);

- pregažen na smrt, jer nije vjerovao Elijah (2 Kg.7:17-20 1 586,410+
Jezebel 2 Kg.9:33-37 1 586,411+);

- Bog šalje lava da ubije “neke” strance - izgleda da nije volio strance... nije imao osjećaj za turizam... (2 Kg.17:25-26 3+ 586,414+);

- vojnike Azirijce (2 Kg.19:35, 2 Chr.32:21, Is.37:36 185,000 771,414+
Saul 1 Chr.10:14 1 771,415+);

- Bog izruči Izraelce u neprijateljske ruke - oh, “špija”... (2 Chr.13:15-17 500,000 1,271,415+);

- Jeroboam (2 Chr.13:20 1 1,271,416+);

- Bog uništi Etiopljane - valjda im nije dao jesti... (2 Chr.14:9-14 1,000,000 2,271,416+);

- Bog Jehoramu vadi crijeva - klasični “mesar”... (2 Chr.21:14-19 1 2,271,417+);

- vojnici Jude (2 Chr.28:6 120,000 2,391,417+);

- Ezekieva žena (Ezek.24:15-18 1 2,391,418+);

- Ananias i Sapphira (Acts 5:1-10 2 2,391,420+);

- Herod Acts (12:23, BT 1 2,391,421+).

34eqcz5.png

Otkud im onaj podatak za Satanu... nemam pojma.

Evo kume flaša!

rofl

moderno praznoverje u sluzbi armagedona

jednom kad nas zaista otrese neki asteroid ko dinose ili ko mali ciga slinu o trotoar reci ce rishcani, sta smo vam rekli bice kraj do 17.814 godine gospodnje..

Totalno ludilo I bolest.

Šizofrenija.

:hahaha: :rida: :cepanje:

Добро је написано.Али само кад би се људи поучавали у Јевађељу и пророчанствима светих са страхом Божијим.Онда би кад овај текст читају се опоменули тих ствари.Много тога пише,али човекова равнодушност и хладноћа стелена под дејством самољубља и осталих страст спречава нас да у цунамију видимо Божију опомену.

Loše je napisano. Naručeno od tajne svetske vlade da se širi strah među ljudima (čitaj stokom), jer se ovčari hrane energijom od njihovog straha. Ne postoji nikakav strah božiji. Šta će ljudima bog koji se ponaša gore od najgoreg zlikovca?

Е па кад нас задеси такав случај знај да ће то да се догоди пред крај владавине антихриста.А ово је пред антихристовско време.
Изгледа да је код овде цитираног каменост срца у толикој мери да у заборав падају и сви ратови 90тих.А зар то није био позив на покајање?

Smem da se kladim da neće da se dogodi nikada. Kakvog more antihrista? Ratovi 90-tih su tresli jednu (našu) zonu. I sad se negde vode ratovi, kao što su se oduvek i vodili.

Ono što će se dogoditi 2012/2013. može ličiti na ono što vi zovete Armagedon. Solarna mega-oluja koja će spržiti sve čipove i elektronska kola na Zemlji. Zadnji put je bila 1853. godine, ali tada nije bilo uređaja kakvih ima danas. Sve će prestati da funkcioniše. Koliko % ste sigurni da bilo koja vlada (uključujući i tajnu svetsku vladu) može sprečiti ljudsku stoku da opljačka i spali sve gradove? Naravno, i da se ljudska stoka međusobno pobije? Amon Ra (Jehova; vanzemaljac) se neće mešati... A vi što ste bolesni i navikli da upotrebljavate lekove ste gotovi. Ima nas koji ćemo preživeti, jer se zbog upražnjavanja solarne joge ne možemo razboleti.

Kakva gomila budalaština. Kao, nikad nije bilo zemljotresa i cunamija. Veću glupost davno nisam pročitao.

Totalna budalaština. Bilo je i biće. Kako bre nisi čuo veću budalaštinu? Slušaj ovo. Jedan lepo obučen i na prvi pogled obrazovan momak, Jehovin svedok, sasvim smireno i samouvereno mi je rekao sledeće: „Bog je postavio Sunce u odnosu na Zemlju tako da ako se približi Zemlji za jedan centimetar sve na našoj planeti bi izgorelo, a ako se udalji za jedan centimetar sve bi se zaledilo.” Da bi upotpunio svoj verski doživljaj, naglasio je ono „Samo jedan centimetar!” Ja sam istog trenutka pukao od smeha, budući da sam na fakultetu između ostalog studirao fiziku, astronomiju i nebesku mehaniku, i upustio sam se u to da mu objasnim neke stvari o odnosu između Sunca i Zemlje. Prvo sam mu rekao (da se izrazim u evropskim, preciznije francuskim merama) da srednja udaljenost između Zemlje i Sunca iznosi 149.670.000 kilometara; da Zemljina putanja oko Sunca ima oblik elipse i da se u afelu (apogelu), negde između 3. i 5. jula, Zemlja nalazi najdalje od Sunca, preko 152.000.000 kilometara; a da se u perihelu, negde između 3. i 5. januara nalazi najbliže Suncu, oko 147.500.000 kilometara; i da je to kretanje od oko 4.500.000 kilometara samo za pola godine. Ali da to nema nikakve veze sa klimom na Zemlji, jer je na severnoj Zemljinoj polulopti najtoplije kad je Sunce najdalje a najhladnije kad je Sunce najbliže Zemlji, zato što temperatura ne zavisi od udaljenosti dva nebeska tela, već od ugla pod kojim Sunčevi zraci padaju na Zemlju; da ugao pada Sunčevih zraka 22. juna iznosi 45º a 22. decembra 15º i da nam ništa ne bi falilo čak i kad bismo bili bliži Suncu za 10.000.000 kilometara.

Dno dna. :thumbdown:

da mi dash broj tel. od tvog dilera, nije fer ocu i ja da budem tako uradjen i ubedjen :(

kakav BRE antihrist, pa hrist ti je vec kopija mithre pokradena biografija, sprdjena od strane likova par vekova nakon nazovi pojavljivanja istog a odrzavana na aparatima josh od rimljana kad su uvideli kako su lepo rishtjani poslusni kad ih se pusti da "ispovedaju" ne boli to ispovedanje, osim razum i logiku koju (odakle im) milenijumima gvozdenom rukom sistema odrzavana prdjenja po istom metodu ko isljam da bi u pokornosti drzala stado, koji ce vam ku'ac mozak kad ga ne koristite, koji ce vam tuki pamcenje kad ste ko zlatne ribice, tri sekunde i furaj isto pre toga "iz biblije" blaaah

dajte malo cinjenice umesto slepe vere, mislim nek vam je na cast prema vasoj veri nek vam se i da zivot vecni i bla bla sta god da hocete, ali nije svima isti trip

iskreno koliko god ne verovao da mi je svejedno i da nema nista licno, brate smesni ste vise od monti pajtonsa, samo cekam da vidim nesto istinito i razumno, kakve dogme, kakvi armagedoni, jel posecujete psihijatra i gutate terapiju redovno ili ste odlucili da stanete?

Poslednja izmena:

Japanci su odavno prestali biti normalna ljudska bica. postali su roboti tehnologije i karijere. Srcima ne znaju jedni za druge, a kamo li da znaju za Boga.

A po osiljenosti hula na Gospoda (da se primijetiti i po rijecima ovdje pojedinih diskutanata) zakljucak je jasan: tesko ljudima ovog vremena. Krv, oganj i pusenje dima satirace ljude u njihovim stanistima i voda ce im prozdirati imanja i zivote.

Poslednja izmena:
Japanci su odavno prestali biti normalna ljudska bica. postali su roboti tehnologije i karijere.

Nije tačno. Još jedna zabluda. Jesi li ikada bio u Japanu? Jesi li ikada upoznao izbliza njihov stil življenja? Oni sve što rade rade sa uživanjem u svakom detalju. Šoljicu čaja spremaju punih pola sata, u pravom ritualu. Meditiraju i posvećeni su i sebi i zajednici onako kako to niko nije. Najunikatniji su narod na planeti u svemu; i najspiritualniji. Japanka ti se nasmeje i pokloni kad je pogledaš, u znak zahvalnosti, i sve bi uradila da zadovolji muža, kad se uda... Kakvi roboti? Sve si promašio... :rida:

da mi dash broj tel. od tvog dilera, nije fer ocu i ja da budem tako uradjen i ubedjen :(

kakav BRE antihrist, pa hrist ti je vec kopija mithre pokradena biografija, sprdjena od strane likova par vekova nakon nazovi pojavljivanja istog a odrzavana na aparatima josh od rimljana kad su uvideli kako su lepo rishtjani poslusni kad ih se pusti da "ispovedaju" ne boli to ispovedanje, osim razum i logiku koju (odakle im) milenijumima gvozdenom rukom sistema odrzavana prdjenja po istom metodu ko isljam da bi u pokornosti drzala stado, koji ce vam ku'ac mozak kad ga ne koristite, koji ce vam tuki pamcenje kad ste ko zlatne ribice, tri sekunde i furaj isto pre toga "iz biblije" blaaah

dajte malo cinjenice umesto slepe vere, mislim nek vam je na cast prema vasoj veri nek vam se i da zivot vecni i bla bla sta god da hocete, ali nije svima isti trip

iskreno koliko god ne verovao da mi je svejedno i da nema nista licno, brate smesni ste vise od monti pajtonsa, samo cekam da vidim nesto istinito i razumno, kakve dogme, kakvi armagedoni, jel posecujete psihijatra i gutate terapiju redovno ili ste odlucili da stanete?

Или су то уз помоћ научника утвдили у вези подударности.Ма ко је овде урађен?Ти или ја?

Japanci su odavno prestali biti normalna ljudska bica. postali su roboti tehnologije i karijere. Srcima ne znaju jedni za druge, a kamo li da znaju za Boga.

A po osiljenosti hula na Gospoda (da se primijetiti i po rijecima ovdje pojedinih diskutanata) zakljucak je jasan: tesko ljudima ovog vremena. Krv, oganj i pusenje dima satirace ljude u njihovim stanistima i voda ce im prozdirati imanja i zivote.

Znaju jedni za druge, mnogo, mnogo više nego 99.99% hrišćana. Stoje strpljivo u redu za vodu, nema nemira, guranja preko reda, starci, deca i žene uvek imaju prednost, ako moraju da izađu iz reda, ne bore se da se vrate na staro mesto, već staju na kraj. Dostojanstveno i bez kukanja podnose najveću katastrofu koja ih je zadesila od II svetskog rata, i pored ogromnih ljudskih žrtava i enormne materijalne štete japanski ambasador u Beogradu kaže kako japanska pomoć Srbiji "neće trpeti zbog onoga što se desilo mojoj otadžbini". Preko 250 miliona evra su oni poklonili Srbiji, u novcu, autobusima, kolima hitne pomoći, medicinskih aparata, računara i opreme za škole, obonvu škola...a koliko su slovenska hrišćanska ruska "braća" pomogla Srbiji?

Hrastovniče, ti kad lupiš, lupiš, ali ovo je sramota čak i za tebe.

Poslednja izmena od moderatora:

Ažurirao si post, pa da dodam i ovo. Zabole me ona stvar za sve te ljude koje opisuješ kad su dozvolili sebi da padnu u mentalne programe. Meni je desetak minuta gledanja u Sunce, jedna banana i šolja mlčeka dovoljna za ceo dan. Ali ja sam prosvetljen, hranim se najjačom duhovnom hranom, a ti se zanosiš ljudskim pisanijama i pokušavaš ovde da širiš strah... dabome... samo ne znam kome...

P.S. I ne možeš argumentima nadgovoriti Ordačnog Bužapa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back